Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

yeditepede rapor olayi sorun olabilir. cunku sgk gecmeyen bir hastane. calistigi yer ozel bile olsa bahane etmek istediklerinde ozel kurum raporlarini kabul edemiyoruz diyebiliyorlar. daha once basima geldi :/

benim ikinciyle ilgili hic suphem yoktu allah nasib ederse kesin istiyorum diyordum. ama bakabilecegime guvendigimden degil :) biz gec anne baba olduk, hayatta yalniz kalmasin istedim. benim cok kardesim var hep soylerim en buyuk sansimdir diye. biz cok yapamayiz ama allah kismet ederse bari bi tane olsun.

evet cok yipratici buyutme sureci, bugun cok extra bir durum yasamis olsak da biz her gece `iyi ki var bu kuzu` diyerek yataga giriyoruz esimle. gunun sonunda yasadigin hersey o uyuyan masum yuzuyle birlesince basitlesiyo cunku.

yeditepede rapor olayi sorun olabilir. cunku sgk gecmeyen bir hastane. calistigi yer ozel bile olsa bahane etmek istediklerinde ozel kurum raporlarini kabul edemiyoruz diyebiliyorlar. daha once basima geldi :/
Eyvah eyvah lütfen öyle deme bana. Benim gittiğim hastane de sgk anlaşmasız. Ama 2013 te bir düzenleme olmuş mevzuatta analıkla ilgili durumlarda sgk anlaşması aranmıyormuş. Baktım mevzuata cidden parantezle analık hariç yazmışlar. Ben de suan diken üstündeyim ya kabul etmezlerse diye. Normal 10ar günlük raporları kabul ettiler ama heyet henüz göndermedim. Kabul edilmezse ben biterim işten ayrılmaya dek varır.

onlari kabul ettiyse hr heyete de sorun cikaramaz bence.. relax ol

aynen öyle
en güzel zaman 'uyudukları zaman'

ben çok ölçtüm tarttım kendimi vakti zamanında bir çocuğun daha bana göre olmadığına kesin karar vermiş , eşimle bu konuda anlaşmıştım.
lakin gelen bir canıda almak bana göre değildi.'kısmetin' ardına sığındım.

onlari kabul ettiyse hr heyete de sorun cikaramaz bence.. relax ol
Tek hekimde kabul ediliyor ama heyet farklı onda diyor ki git sgk anlaşmalı hastaneye onaylat(mevzuatı bilmiyorsa tabi) kamudayım ben sgk da sisteme giriliyor bu rapor sistem kabul ettiyse kurum da her türlü kabul eder diye düşünüyorum. Etmezse işsizim :)

o zaman sıkıntı yok ben pek yüzme fırsatı bulamadım (yazlar hariç) ama boyum 1.77 :)

yalniz karbonata dikkat. fazla tuketimi tas yapar bobreklerde. 1 lt icin silme 1 cay kasigini gecmemek gerekiyor. cay kasigi bizim turk usulu cay kasigi. ingilizlerin teaspoounu diil aman yanlis olmasin :)

Zaten böbreğimde taş var. Aman dikkat edeyim.

Umarım en kısa sürede geçer bu durumlarımız.

kamudaysan issiz kalmazsin.. mimkin diil.. yok mu ucretsiz izin hakki falan olmali oole bisiler

Allahım çok şükür o zaman ne kadar güzel bir sürpriz olmuştur senin için.. Az bile düşüyorlar üstüne Rabbim nazarlardan korusun..
Evet banada esimede supriz oldu gece ağladım cocugum olmuyor diye ertesi günü gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi silik gordum inanamayip 5 tane daha test aldım yaptım en sonda kan testi gidip verdim hemde kar yagiyordu telefonda eşime haber verdim esim şok oldu gerçek mi şaka değil dimi falan dedi annemler zaten evde ağlamaya başlamışlardı mutluluktan o yüzden benim meleğim benim için bir mucize

kamudaysan issiz kalmazsin.. mimkin diil.. yok mu ucretsiz izin hakki falan olmali oole bisiler
5 yılı doldurunca alabiliyorsun benim henüz dolmadı. Ben sahada çalısıyorum o yüzden basarım istifayı eğer sorun olursa modundayım. Amirim garip bir kadın. Hamilelerden pek hoslanmıyor:)(bebeğini 2 aylıkken bırakıp işe dönmesini övgüyle anlatır ama ben bunu yapabileceğimi sanmıyorum). suanda hayatımda istediğim son sey stres o yüzden kabul etmezlerse memuriyetimi yakarım o derece:)

Yaa dünyanın en güzel sürprizi olmus resmen. Maşallah Allah tamamına erdirsin

Suan halinle dalga geçebiliyorsan sinirin geçmiş demektir :)
Tekmeleme olayı cok da deşmedim burdan tırstım yeminle :)

Tam bilmemekle beraber
Gebelik raporları hastalık raporu diye veriliyor
Benim doktorum öyle yapmıştı

gercek bi mucize olmus canim.. rabbim tamamina erdirsin.. saglikla kucaklamayi nasib etsin :)

yakarim bu gezegeniii diyosun yanii.. insallah gerek kalmaz canim. evet devlette de ust kismisi biraz sorun olabiliyor haklisin ama insallah sorunsuz kabul ederler diyelim. yazik isinden olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…