Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Öncekinde ilk dönem medipole gitmiştim cnm ama baska bir doktordu. Neyse ben bakınayım cok sağol :)

geeeelll geeeelll yeditepeye geeellll :)) bak yenidogan yogun bakimi da var.. doktorum ilk hamileligimdeki kadar super ilgili diil ama genel olarak seviyorum tarzini..

yok çok şükür riskli değil, ilk gebelik. 12. haftadayım şu anda

hahahhahaha :)) valla oglanla sabah oyle bi kriz yasadim ki ikinciyle ilgili ciddi suphelerim var artik ( bi tanesi daha bisi icin inat ederse sonuc kendi icin hiiiiiic iyi olmaz onu demis oliim :)))))))))
Noldu merak ettim neye tutturdu ? Sen yine aman büyük konusma da :) en son kız bana uymaz dedin bak basına geleni.:)

Anadolu sağlık merkezi su tuzlada mı ne büyük hastane değil mi? Eski john hopkins?
Canım tedirgin olma suan öyle cok korkunc riskli bir durumda değilsin sadece sen git normal sekilde testlerini yaptır ama süpheyle yasayacagıma ben olsam doktorumu değiştirirdim. En basitinden üslubu hoş değil bence endişeni görünce bir açıklama yapması dogru olurdu. Tabi ki biz doktorları sorgulamıyrouz ama sonucta beyni olmayan yaratıklar da değiliz endişelenip soru sormak en doğal hakkımız. O zaman agzımızı acmayalım yani olmaz öyle. Sen bugün evdeysen ya sağlık ocağına ya da başka bir doktora git böyle böyle temel testlerim henüz yapılmadı de. Yaptırmak istiyorum de. Neden endişe yaşayasın boşuna. Hayır anlatsa tamam diyeceğiz de bsy de demiyor

hosgeldin.. saglikla al minigini kucagina.

mide sorunu yasiyorum hem de cok yogun. daha ziyade bulantidan rahatsiz olan arkadaslar oldugu icin belki dile getirmemisimdir. bi kere tiksinme olayi cepte; yemege oturup nefes almadan yarim porsiyon bisiler yiyip hizla mutfaktan cikmam gerekiyor. mutfagin kokusu yemek kokusu midedeki doluluk hissi cok fena.

ikinci hamileligimde son haftalarda olan mide yanmasi bu kez basindan beri var. renie ile ask yasiyoruz o derece. her aksam yemeginden sonra icmezsem o gece rahat gecmiyor. bi de icme suyuma az miktar karbonat ekliyordum uzun zamandir ona devam ediyorum. %100 kontrol altina aldim diyemem ama en azindan artik oldurmuyor :)

kotu haber mide olayinin gecmesini beklme cunku bebisler buyudukce daha da artacak bu isler. kendini biraz tartip ne rahatlatiyorsa onu bulmaya calis. bi arkadas soguk sut yudumlamaktan bahsetmisti mesela. sut bana da genel olarak iyi gelir. hatta salcali yemeklere biraz sut eklerim asidi azalsin diye midem cok yandigi icin. bi sekilde bu sureci rahatlatmanin yoluna bakmak lazim..

Evet orası, doktordan yana hiç bir sıkıntım yok, her türlü soruya sorguya açığım diyor :) ama bende kan falan alınmayınca nasıl yaa falan oldum. mail attım o da güzel bir uslüp ile dönmüş ama tabi ki merak ediyoruz, bir can taşıyoruz, yavrularımızı, en değerlilerimizi.. herkesin yoğurt yeme şekli farklı işte, bilemiyorsun ki..çalışıyorum işteyim, sağlık ocağındaki hemşireyi arayacağım öğlen.

Canım bende 7 haftalıkken başlayıp 11. Haftaya kadar devam etti mide şikayetleri en iyi gelen şey ılık süt. Birde bana doktorum rennie duo vermişti ama kullanmadim fazla sadece gece uykudan uyandıracak şekilde olursa iciyordum birde bazı yiyecekler mide yanmasını arttırabiliyor onlardan uzak duruyordum. Sukur geçti şimdi sadece kokuya hassasiyet var o kadar

Amin hepimiz inşallah.

Yemek az az da olsa yiyebiliyorum. Ama evde yemek pişiremiyorum soğan kokusundan
Doktorumun bana verdiği ilaç da renie, aynı şekilde ben de aşk yaşıyorum ama fayda etmiyor fazla.
Karbonatı ben de deneyeyim.

Ben kendime neyin iyi geldiğini bulamadım henüz.Burada yazılan herşeyi denedim, süt de dahil olmak üzere.Hatta tüm önerileri marketten alıp masama diziyorum, gün boyu hepsini tek tek deniyorum.Ama yok bitmiyor.

İlk hamileliğimde de son zamanlarda hafif kaynamalar oluyordu ama bu defa çok erken başladı.Umudum 3 ayın dolması

Çok şanslısın o zaman

ben işte mail attım kan idrar hepatit vs yapılmadı ne zaman yapılacak dedim o da zamanı gelince yapılacak demiş
Doktorların işine karışılmaz belki ama bu testleri çoğu doktor 9-11. haftalar arasında yaptı. Senin doktor daha farklı takılıyor anlaşılan :)

evsannn canim bende şimdi medipole gecicem de sen kime gidiyorsun. Bide nie değiştirdin acaba . şema ovaliya randevu aldım ben bilgin varmı acaba ?

Noldu merak ettim neye tutturdu ? Sen yine aman büyük konusma da :) en son kız bana uymaz dedin bak basına geleni.:)

ay hakkaten ya kabus gibiyim... kecinin sevmedigi ot burnunun dibinde biter derdi rahmetli ananem benim de hep oyle oluyo.

anlat dedin uzun olcak bastan uyarayim. edebiyatci degilim ama cok akici yazarim ona gore :)

benim sapsik oglum, mercedes jeepi var minik bi tane onun tekerlegini kirmis. dun aksam yapistirdim yerine kurusun diye rafa kaldirdim. yarin kahvaltidan sonra oynarim di mi anne dedi. oynarsin tabi evladim dedim.

sabah kahvalti etmeden oynamak istedi mizirdanmasin zaten surda 2 saat gorusuces diye ok dedim `ama cagirinca kahvaltiya gel`. cagirdim gelmedi. gittim ama sozlesmistik diye anlattim `iki dakika daha veriyorum sana sonra bahane yok` dedim. ok mi ok. iki dakika sonra cagirdim mizir mizir geldi agliyo falan. hadi aglamadan kahvaltimizi hizlica edelim ki servisin gelene kadar yine oyuna zaman kalsin.

neyse bi sekil avuttum yaptik kahvaltiyi gitti oyuna. az sonra bi ciglik ve aglama.. `simdi ben bunu nasil cikaricaaamm` benim sapsik kinderden cikan minik oyuncagi jeepin icine sokmus. bi de o minik parmaklarla arka koltuga itmis cikmiyo tabi haliyle. getirdi bana yardim istedi. benim parmaklar dolma tabi iceri zor sokuyorum. salladim falan cikmiyo. aksam babadan yardim isteyelim dedim. ama nasil aglayip tepiniyo ciksimis daa oynicakmis daa babayi arayalimmis daaa. baban telefondan bisi yapamaz ki dedim yolladim iceri.

hala agliyo baktim gittim yanina aldim kucagima. bak dedim servisin gelmesine yarim saat kaldi. bu sureyi aglayarak gecirmek istersen saygim sonsuz. ama yerinde olsam baska birseyle oynardim. cunku biliyorum servis gelince yeterince oynayamadim diye yine aglicaksin. ama benim sevgili oglum yine dinlemedi tepinmeye aglamaya devam etti. ben 10 dakika boyunca baska seyle oynayalim sunu yapalim bunu yapalim diye ikna etmeye calistim. bizimki en son aldi arabayi yerlere vurmaya basladi. benim icimdeki alev alev seytan ortaya cikti tabi..

bi dunya bagirdim koltuklari falan tekmeledim bildiin -malum modern ebeveynleriz vuramiyoruz veletlere- son noktada beni cildirttigi icin tebrik edip ciktim odadan. son 20 dakikasini koltukta oturup cit cikarmayarak gecirdi. ben tabi mutfakta sozde masa topluyorum ama ne varsa firlattim evyeye. hala daha elim ayagim titriyo essek yuzunden.

esim hormonlarin farkli tabi senin simdi diye yatistrmaya calisiyo falan telde ama ona da kukredim. heee anam hee bi benim hormonlar degisik oglan hic manyaklik etmemis diye. simdi acilen bu adrenalin yukunu bosaltmam lazim. gidip kosayim diicem ama karnimdakine yazik. hazirlanip yuzmeye gideyim bari evde hic is yokmus gibi

geeeelll geeeelll yeditepeye geeellll :)) bak yenidogan yogun bakimi da var.. doktorum ilk hamileligimdeki kadar super ilgili diil ama genel olarak seviyorum tarzini..

canım bir arkadaşım 10 ay önce orada doğum yaptı. hem doktorundan hem ebesinden çok memnun kalmıştı.

yalniz karbonata dikkat. fazla tuketimi tas yapar bobreklerde. 1 lt icin silme 1 cay kasigini gecmemek gerekiyor. cay kasigi bizim turk usulu cay kasigi. ingilizlerin teaspoounu diil aman yanlis olmasin :)

haha sakin ayol relax olun azıcık derin derin nefes alın rahatlayın

ben daha soylemedim kafam rahat :)) kimse sallicak mi sallamicak mi diye dusunmuyorum. gerci bizimkiler palazlandi iice benim 4 yegenim var esimin 2 bizde bi ara hayirli olsun dogurmussun derler o kadar herhalde

:))) güldürdün beni ya :) olur mu canım öyle şey her torunun yeri ayrıdır :)

Merhaba, hoş geldin.. Ben yaşıyorum yemek yemeyince açlıktan midem bulanıyor. Yemek yiyince bu sefer reflüm coşuyor, midem bulanıyor. Eğer normalde yediğim kadar yersem kusuyorum. O yüzden az yemeğe gayret ediyorum.. dün doktorum da normal diyet listesi tarzı ara öğünlü bir liste yazdı bana.. inşallah çare olur..

haha sakin ayol relax olun azıcık derin derin nefes alın rahatlayın

ayy valla ya ne yazmisim... ama yasamasi daha bi trajedi doluydu :))

sapsik velet simdi de icim icimi yiyo servisi giderken el sallamadim dondum arkami gittim uzulmstur kesin diye. analik yari delilik dememisler bosuna. hunisi olan????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…