Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizimkiler benim cocugum olmasından korkuyorlardı annemin yanında doktor çocuğun olmayabilir dedi o yüzdende bu ilgi biraz

Allahım çok şükür o zaman ne kadar güzel bir sürpriz olmuştur senin için.. Az bile düşüyorlar üstüne Rabbim nazarlardan korusun..

suphesiz hepsinin yeri ayri da bizim bu son bocuk is saati metrobuse binmek isteyenler gibi biraz arada derede kalcak sanki

:))) ay o metrobüs günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum öğrenciyken resmen kişiliğim değişiyordu metrobüs kuyruğunda :) Eğer öyle olacaksa senin ki hepsini dize getirecek hiç şüphen olmasın :))

:))) ay o metrobüs günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum öğrenciyken resmen kişiliğim değişiyordu metrobüs kuyruğunda :) Eğer öyle olacaksa senin ki hepsini dize getirecek hiç şüphen olmasın :))

di mi yaaa.. hic boyle dusunmemistim :)

Hadi hayırlısı. İstediğin gibi olur inş.

oyyyy sabah cinneti yaşamışsın daha doğrusu yaşatmış ufaklık. Sonrasında da eminim şoka girmiştir :) Neyse canım o kadar gerginlik iyi değil. Gerçi sana diyorum, sabah ben de trafikte bi insan bozuntusunu boğazlamak istedim.
Bu arada havuzun zararı yok mu? ben de yüzmek istedim ama pek tavsiye etmediler ortak kullanılan havuzların steril olmaması sebebiyle.

Valla kucuk prens evde temalı hikayeni bir cırpıda okudum ama böyle uzaktan cok sevimli geldi simdi bana da kızma da sakın ayy inanmıyorum o nasıl bir naz öyle ya demek ki cok sevmiş gece falan sabahı zor etmiş oyuncak icin ama sanki başka türlü bir anneye tutturmalar nazlar da var sanki. Acaba tahtının sallanacağını mı hissetti:) benim 5 tane yeğenim var bunlardan 3ü ablamın ve o kadar ama o kadar yaramazlardı ki senin oğluş bana sevimli prens geldi:) ben de benim tüylüyü cıkardım az once beni sallamadı bahçenin dısına kactı bagır cagır zor getirdim modern anne olarak dövemiyorum da tabi :) ceza olarak eve getirdim cok zor hamileyken coook. madem okula gitti sen de bu olayı unut tatlım ohh yüzmeye git falan harika. O da yüzü asık gitmiştir okula yazık ama ya :)

Benim hamilelik takvimimi güncellemem gerekiyor ama kaç kere denediysem olmadı. Takvimi kaldırıp tekrar yapayım diyorum ama nasıl kaldıracağımı bilemiyorum. karıştım iyice bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfeen

evsannn canim bende şimdi medipole gecicem de sen kime gidiyorsun. Bide nie değiştirdin acaba . şema ovaliya randevu aldım ben bilgin varmı acaba ?
Medipol benim eve uzaktı canım ben o yüzden değiştirdim. İlk gittiğim doktor kürtajda ısrarcıydı ondan sogudum ama sonrasında tavsiye üzerine selma karakaya diye baska doktora gitmiştim o iyiydi. Bir süre ona devam ettim sonra evime cok yakın baska hastaneye gittim(central diye maalesef). Kötü bir deneyim yasamadım orda ama ilk hamileliğim sonlandıgından daha temiz sayfa acmak adına gitmediğim hastanelere gidiyorum suan:)

Anladım canim bende medipole daha yakın ve doğum için iyi bi hastane olduğunu düşündüğümden tercih edicem. Ama daha gitmedim bi tavsiye üzerine sema ovaliya aldım. Bakalım hayır olur inşallah

Günaydın kızlar dün doktor kont vardı 2 li tarama testimizi yaptırdık. Allahıma şükür herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok 10 cm olmuş bizimkisi ve %90 2.kez kızım oluyor :)
Hayırlı olsun:)
Tahmini doğum tarihi ile ilgili birşey söyledi mi? Baya büyümüş minik. Sanki 14 eylülü beklemeyecek gibi:)

geeeelll geeeelll yeditepeye geeellll :)) bak yenidogan yogun bakimi da var.. doktorum ilk hamileligimdeki kadar super ilgili diil ama genel olarak seviyorum tarzini..
Aslında cok düşündüm hem de evimin yanı ne güzel diye hatta öncekinde ordan gazi beye randevu bile almıstım gitmek nasip olmadı ama ben suan doktoruma devam etmek zorundayım hem önceki durumumu biliyor hem de iş konusunda sıkıntılarımı biliyor zorlandıgımda beni idare edecek biri olması cok önemli. Aklıma sey geliyor kendi doktorum acaba baska hastaneye doğuma gelir mi böylece hastane değiştirmek zorunda kalmam.

Günaydın kızlar dün doktor kont vardı 2 li tarama testimizi yaptırdık. Allahıma şükür herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok 10 cm olmuş bizimkisi ve %90 2.kez kızım oluyor :)
Gözün aydın. Beklenen doğumlarımız aynı bugün de benim 2li var. Hep böyle güzel haberler verelim inşallahhh :)

canim bizim sitenin havuzunda klordan zehirlenebilmem mumkun :)) o derece..

ben hayatim boyunca yaz kis hep yuzdum (gerci boyum niye 1,52 kaldi anlamis degilim ama) hep de gittigim havuzlarda mantardir enfeksiyondur turlu durumlar yasadim. masallah diyim 5 senedir sitenin havuzunda hicbir sorun yasamadim. hocalar da diyor zaten yonetimin cok sik tahlil yaptirdigini. o acidan icim rahat.

Son düzenleme:
hahahhahaha :)) valla oglanla sabah oyle bi kriz yasadim ki ikinciyle ilgili ciddi suphelerim var artik ( bi tanesi daha bisi icin inat ederse sonuc kendi icin hiiiiiic iyi olmaz onu demis oliim :)))))))))

valla ne yalan söyliyim her an aklımda benim, ikinci iyi mi yoksa benim bitişim mi ? çünkü kızın kriz durumları hiç bitmiyor bizim evde
perdeleri kapalı diye daha gündüz olmadığını düşünüp , karanlıkta beni kaldırıyorsun diye kriz geçirdi misal...
allah isteyen herkese versin lakin ben hiç istemiyordum,eşime bile demediğimi bırakmıyorum bazen.
tek umudum biraz ileride fikirim değişicek olması :))

anlatica guzel geliyo tabi ama ben davulun sesi diim sen anla :))

onceden boyle seyleri takmazdim. belli bi yasa kadar cunku zaten nonstop inat yasiyo bu arkadaslar. o zaman koymazdi bu kadar. ama simdi cogunlukla anlatarak ikna ederek cozebiliyorken bu kez tum cabalarima bu kadar direndigini gormek beni cok agresiflestirdi. bi de ne olursa olsun bizim evde kizinca kapi carpma biseye vurma kirma falan (niye koltugu tekmeledin diye sakin sorma) kabul edilebilir davranislar degil. kizip bi oyuncagini firlatirsa odasina gider ne yaptigini dusunur gelir ozur diler. sanirim fazla geldi ki cekirge gibi hoplayip ziplarken buldum kendimi sinirden..

ay biri olaydi da video cekeydi ne gulerdik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…