Bizimkiler benim cocugum olmasından korkuyorlardı annemin yanında doktor çocuğun olmayabilir dedi o yüzdende bu ilgi biraz
:))) güldürdün beni ya :) olur mu canım öyle şey her torunun yeri ayrıdır :)
canım bir arkadaşım 10 ay önce orada doğum yaptı. hem doktorundan hem ebesinden çok memnun kalmıştı.
suphesiz hepsinin yeri ayri da bizim bu son bocuk is saati metrobuse binmek isteyenler gibi biraz arada derede kalcak sanki
:))) ay o metrobüs günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum öğrenciyken resmen kişiliğim değişiyordu metrobüs kuyruğunda :) Eğer öyle olacaksa senin ki hepsini dize getirecek hiç şüphen olmasın :))
Hadi hayırlısı. İstediğin gibi olur inş.Bu vesileyle bana da dua edin hamile bacilar :)) ben de 8 sene ozel sektorun ardindan bu sene kpss denemeye karar verdim.
Oglumla birlikte is olayina ara vermistim, simdi biliyorum ki ozel sektore tekrat donmek istemiyorum. Isim fazla stresli ve hep yonetimle dirsek temasinda olmak zorunda o yuzden over timei cok olan bi isti. Cocuklu hayatta bunlar mumkun olmuyor malesef :/ Hayirlisiyla ben de normal tempolu bir is sahibi olanileyim insallah
ay hakkaten ya kabus gibiyim... kecinin sevmedigi ot burnunun dibinde biter derdi rahmetli ananem benim de hep oyle oluyo.
anlat dedin uzun olcak bastan uyarayim. edebiyatci degilim ama cok akici yazarim ona gore :)
benim sapsik oglum, mercedes jeepi var minik bi tane onun tekerlegini kirmis. dun aksam yapistirdim yerine kurusun diye rafa kaldirdim. yarin kahvaltidan sonra oynarim di mi anne dedi. oynarsin tabi evladim dedim.
sabah kahvalti etmeden oynamak istedi mizirdanmasin zaten surda 2 saat gorusuces diye ok dedim `ama cagirinca kahvaltiya gel`. cagirdim gelmedi. gittim ama sozlesmistik diye anlattim `iki dakika daha veriyorum sana sonra bahane yok` dedim. ok mi ok. iki dakika sonra cagirdim mizir mizir geldi agliyo falan. hadi aglamadan kahvaltimizi hizlica edelim ki servisin gelene kadar yine oyuna zaman kalsin.
neyse bi sekil avuttum yaptik kahvaltiyi gitti oyuna. az sonra bi ciglik ve aglama.. `simdi ben bunu nasil cikaricaaamm` benim sapsik kinderden cikan minik oyuncagi jeepin icine sokmus. bi de o minik parmaklarla arka koltuga itmis cikmiyo tabi haliyle. getirdi bana yardim istedi. benim parmaklar dolma tabi iceri zor sokuyorum. salladim falan cikmiyo. aksam babadan yardim isteyelim dedim. ama nasil aglayip tepiniyo ciksimis daa oynicakmis daa babayi arayalimmis daaa. baban telefondan bisi yapamaz ki dedim yolladim iceri.
hala agliyo baktim gittim yanina aldim kucagima. bak dedim servisin gelmesine yarim saat kaldi. bu sureyi aglayarak gecirmek istersen saygim sonsuz. ama yerinde olsam baska birseyle oynardim. cunku biliyorum servis gelince yeterince oynayamadim diye yine aglicaksin. ama benim sevgili oglum yine dinlemedi tepinmeye aglamaya devam etti. ben 10 dakika boyunca baska seyle oynayalim sunu yapalim bunu yapalim diye ikna etmeye calistim. bizimki en son aldi arabayi yerlere vurmaya basladi. benim icimdeki alev alev seytan ortaya cikti tabi..
bi dunya bagirdim koltuklari falan tekmeledim bildiin -malum modern ebeveynleriz vuramiyoruz veletlere- son noktada beni cildirttigi icin tebrik edip ciktim odadan. son 20 dakikasini koltukta oturup cit cikarmayarak gecirdi. ben tabi mutfakta sozde masa topluyorum ama ne varsa firlattim evyeye. hala daha elim ayagim titriyo essek yuzunden.
esim hormonlarin farkli tabi senin simdi diye yatistrmaya calisiyo falan telde ama ona da kukredim. heee anam hee bi benim hormonlar degisik oglan hic manyaklik etmemis diye. simdi acilen bu adrenalin yukunu bosaltmam lazim. gidip kosayim diicem ama karnimdakine yazik. hazirlanip yuzmeye gideyim barievde hic is yokmus gibi
Valla kucuk prens evde temalı hikayeni bir cırpıda okudum ama böyle uzaktan cok sevimli geldi simdi bana da kızma da sakınay hakkaten ya kabus gibiyim... kecinin sevmedigi ot burnunun dibinde biter derdi rahmetli ananem benim de hep oyle oluyo.
anlat dedin uzun olcak bastan uyarayim. edebiyatci degilim ama cok akici yazarim ona gore :)
benim sapsik oglum, mercedes jeepi var minik bi tane onun tekerlegini kirmis. dun aksam yapistirdim yerine kurusun diye rafa kaldirdim. yarin kahvaltidan sonra oynarim di mi anne dedi. oynarsin tabi evladim dedim.
sabah kahvalti etmeden oynamak istedi mizirdanmasin zaten surda 2 saat gorusuces diye ok dedim `ama cagirinca kahvaltiya gel`. cagirdim gelmedi. gittim ama sozlesmistik diye anlattim `iki dakika daha veriyorum sana sonra bahane yok` dedim. ok mi ok. iki dakika sonra cagirdim mizir mizir geldi agliyo falan. hadi aglamadan kahvaltimizi hizlica edelim ki servisin gelene kadar yine oyuna zaman kalsin.
neyse bi sekil avuttum yaptik kahvaltiyi gitti oyuna. az sonra bi ciglik ve aglama.. `simdi ben bunu nasil cikaricaaamm` benim sapsik kinderden cikan minik oyuncagi jeepin icine sokmus. bi de o minik parmaklarla arka koltuga itmis cikmiyo tabi haliyle. getirdi bana yardim istedi. benim parmaklar dolma tabi iceri zor sokuyorum. salladim falan cikmiyo. aksam babadan yardim isteyelim dedim. ama nasil aglayip tepiniyo ciksimis daa oynicakmis daa babayi arayalimmis daaa. baban telefondan bisi yapamaz ki dedim yolladim iceri.
hala agliyo baktim gittim yanina aldim kucagima. bak dedim servisin gelmesine yarim saat kaldi. bu sureyi aglayarak gecirmek istersen saygim sonsuz. ama yerinde olsam baska birseyle oynardim. cunku biliyorum servis gelince yeterince oynayamadim diye yine aglicaksin. ama benim sevgili oglum yine dinlemedi tepinmeye aglamaya devam etti. ben 10 dakika boyunca baska seyle oynayalim sunu yapalim bunu yapalim diye ikna etmeye calistim. bizimki en son aldi arabayi yerlere vurmaya basladi. benim icimdeki alev alev seytan ortaya cikti tabi..
bi dunya bagirdim koltuklari falan tekmeledim bildiin -malum modern ebeveynleriz vuramiyoruz veletlere- son noktada beni cildirttigi icin tebrik edip ciktim odadan. son 20 dakikasini koltukta oturup cit cikarmayarak gecirdi. ben tabi mutfakta sozde masa topluyorum ama ne varsa firlattim evyeye. hala daha elim ayagim titriyo essek yuzunden.
esim hormonlarin farkli tabi senin simdi diye yatistrmaya calisiyo falan telde ama ona da kukredim. heee anam hee bi benim hormonlar degisik oglan hic manyaklik etmemis diye. simdi acilen bu adrenalin yukunu bosaltmam lazim. gidip kosayim diicem ama karnimdakine yazik. hazirlanip yuzmeye gideyim barievde hic is yokmus gibi
Bir doktoruna danış istersen canım. İdrar yolları enfeksiyonu olabilir. Onda da öyle sancı oluyor.Kızlar günaydın,iki gündür adet sancısı gibi ama çok yoğun bir Ağrı'm var.sizlerde de var mı bu durum Merak ediyorum
Medipol benim eve uzaktı canım ben o yüzden değiştirdim. İlk gittiğim doktor kürtajda ısrarcıydı ondan sogudum ama sonrasında tavsiye üzerine selma karakaya diye baska doktora gitmiştim o iyiydi. Bir süre ona devam ettim sonra evime cok yakın baska hastaneye gittim(central diye maalesef). Kötü bir deneyim yasamadım orda ama ilk hamileliğim sonlandıgından daha temiz sayfa acmak adına gitmediğim hastanelere gidiyorum suan:)evsannn canim bende şimdi medipole gecicem de sen kime gidiyorsun. Bide nie değiştirdin acaba . şema ovaliya randevu aldım ben bilgin varmı acaba ?
Anladım canim bende medipole daha yakın ve doğum için iyi bi hastane olduğunu düşündüğümden tercih edicem. Ama daha gitmedim bi tavsiye üzerine sema ovaliya aldım. Bakalım hayır olur inşallahMedipol benim eve uzaktı canım ben o yüzden değiştirdim. İlk gittiğim doktor kürtajda ısrarcıydı ondan sogudum ama sonrasında tavsiye üzerine selma karakaya diye baska doktora gitmiştim o iyiydi. Bir süre ona devam ettim sonra evime cok yakın baska hastaneye gittim(central diye maalesef). Kötü bir deneyim yasamadım orda ama ilk hamileliğim sonlandıgından daha temiz sayfa acmak adına gitmediğim hastanelere gidiyorum suan:)
Hayırlı olsun:)Günaydın kızlar dün doktor kont vardı 2 li tarama testimizi yaptırdık. Allahıma şükür herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok 10 cm olmuş bizimkisi ve %90 2.kez kızım oluyor :)
Aslında cok düşündüm hem de evimin yanı ne güzel diye hatta öncekinde ordan gazi beye randevu bile almıstım gitmek nasip olmadı ama ben suan doktoruma devam etmek zorundayım hem önceki durumumu biliyor hem de iş konusunda sıkıntılarımı biliyor zorlandıgımda beni idare edecek biri olması cok önemli. Aklıma sey geliyor kendi doktorum acaba baska hastaneye doğuma gelir mi böylece hastane değiştirmek zorunda kalmam.geeeelll geeeelll yeditepeye geeellll :)) bak yenidogan yogun bakimi da var.. doktorum ilk hamileligimdeki kadar super ilgili diil ama genel olarak seviyorum tarzini..
Gözün aydın. Beklenen doğumlarımız aynı bugün de benim 2li var. Hep böyle güzel haberler verelim inşallahhh :)Günaydın kızlar dün doktor kont vardı 2 li tarama testimizi yaptırdık. Allahıma şükür herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok 10 cm olmuş bizimkisi ve %90 2.kez kızım oluyor :)
Sağlık ocağı idrar testi yapmıyo diye biliyorum canmteşekkürler olmadı sağlık ocağına gitmek lazım
oyyyy sabah cinneti yaşamışsın daha doğrusu yaşatmış ufaklık. Sonrasında da eminim şoka girmiştir :) Neyse canım o kadar gerginlik iyi değil. Gerçi sana diyorum, sabah ben de trafikte bi insan bozuntusunu boğazlamak istedim.
Bu arada havuzun zararı yok mu? ben de yüzmek istedim ama pek tavsiye etmediler ortak kullanılan havuzların steril olmaması sebebiyle.
Sağlık ocağı idrar testi yapmıyo diye biliyorum canmteşekkürler olmadı sağlık ocağına gitmek lazım
hahahhahaha :)) valla oglanla sabah oyle bi kriz yasadim ki ikinciyle ilgili ciddi suphelerim var artik( bi tanesi daha bisi icin inat ederse sonuc kendi icin hiiiiiic iyi olmaz onu demis oliim :)))))))))
Valla kucuk prens evde temalı hikayeni bir cırpıda okudum ama böyle uzaktan cok sevimli geldi simdi bana da kızma da sakınayy inanmıyorum o nasıl bir naz öyle ya demek ki cok sevmiş gece falan sabahı zor etmiş oyuncak icin ama sanki başka türlü bir anneye tutturmalar nazlar da var sanki. Acaba tahtının sallanacağını mı hissetti:) benim 5 tane yeğenim var bunlardan 3ü ablamın ve o kadar ama o kadar yaramazlardı ki senin oğluş bana sevimli prens geldi:) ben de benim tüylüyü cıkardım az once beni sallamadı bahçenin dısına kactı bagır cagır zor getirdim modern anne olarak dövemiyorum da tabi :) ceza olarak eve getirdim cok zor hamileyken coook. madem okula gitti sen de bu olayı unut tatlım ohh yüzmeye git falan harika. O da yüzü asık gitmiştir okula yazık ama ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?