Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhabalar. Arkadaşın ultrason fotosuna baktık da, 12.haftada usg fotosunda bacak arasında resmen çıkıntı mevcut. Ama doktoru kız da olabilir yorumu yapmış, kızlarda da çıkıntı olur demiş. bu konuyla ilgili yorumu olan var mı? Aynı durum bana da oldu ama erkeğe benziyor dedi doktorum. Şimdi kararsız kaldık.

Merhaba, foto varsa koyar mısınız, biz de bakalım

Gözlerim doldu inan ki okurken, sağlıkla büyüsün ve kucağınıza konsun inş mucize bebek :)

Bu haftalardan sonra esas farklılaşma başlıyor bu sebeple erken tahminler hep yüzdeli. Kesin olması için 16/20. Haftalar bekleniyor.
Bazı doktorlar erken söylüyor ve yanılmıyor neye göre anlamıyorum ama.
Devlet hastanesinde çok üstünkörü bakılıyor yani orda o kadar kısamuayene olmaya yanılmaları normal
Özelde iyi bir ultrasonda yanılma payı hep ver olmakla beraber nadir oluyor bence

arkadaşlar birinizde yazsanız şuraya hangi testler yapıldı ilk aylar? sorum hep araya kaynıyor mesela bana idrar testi kan testi vs. yapılmadı. sizlerde neler yapıldı?
Tam idrar be kan testi yapıldı bana 12. Haftada bir de şeker bir de hamilelerde bakılan kızamık vs gibi hastalıklara bakılmış

Fotoğraf şu an bende yok, ama bariz çıkıntı mevcuttu, gözle görülebiliyor. Kız ve erkek cinsel organ gelişimine baktık da, gerçekten çok benziyor. sanırım ona istinaden kız da olabilir demiş doktoru. Gerçekten 12.haftada çıkıntı olan ve kız doğan yada doktorun önce erkeğe benzetip, kıza döndüğü hamile anneler var mı acaba??? Demek ki 16 .haftalarda netleşmesinin sebebi bu, bizim ilk bebeklerimiz olduğu için pek tecrübeli değiliz...

Ya arkadaşlar çok merak ediorum izmirde medikale gidiorum doktorum vedat bey iyi hos biraz ketum ve kendisi cok aceleci daha öncede baska bi başlık altında yazmıstım bunları ama gözümü kapadım belki ben abartıorum dedim ve bu zamana kadae düzenli gittik.fakat söle bişey var burda çokca okudum herkese idrar testi yapılıo bana yapmadı 2li testim açıkcası detaylı hiç bi açıklması olmadıgı için kendimde araştırdım ve onunda sölemiyle hersey normal güzel gidio.ama gene burada okudum herkesin bi catı ölcümü oluo bana bakmadı artı daha doğum tarihide vermedi benmi cok aceleciyim yoksa anormal bi durummu var ayrıca aramızda garip bi dialog geçti ben sürekli aynı tarafından yumurtladıgımo düşündügümü söledim hamile kalmadan önceki muaynesinde heralde dierinde tıkanıklık olsa görüp göremeyeceini sordum bana biri çalışıyor ya çocugun olabiliyor ya çok önemli deil dedi bu ne saçma bi cevaptır ya??? Sonucta bi organ bu ve çalışıp çalışmadıgını bilmek hakkım deilmi ya??? Çokmu abartıorum neyse eşim en son 2 li testin en az 10 dak bi ölcümle bakılması gerektiğine dair bişey okumus o da ayrı pinpirik yarın kadomerde levent beye gidicez 3 boyutlu bakcaklarmıs vs randevuyu bile o aldı.cinsiyetle ilgili hiç bi bilgimiz yok umarım yarın öreniriz

Canim benim kizimada 12 haftalikken erkek denmisti cikinti da vardi ama 16 haftalikken kiz dendi. En iyisi 16.haftayi beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…