Bide bu var
Hiç anlaşılmıyor canım, daha net bir foto yok mu, hem 11 hem 12 haftalık var demiştin
Hiç dokunma canım benimde var baya bide ben polikistiğim ondan zaten vardı daha da arttı doğuma kadar sabredcezYA ÇİRKİN DURUO AMA HİÇ ALMADIM NAPSAM BİLEMEDİMM
Kızlar mrhba hepinize bi haftadır kanamayla uğraşıyoruz bugün kontrolüm vardı yine 1 ay daha bana çalışmak yok yatmaya devam. Neyse geçen hafta doktor %90 kız demişti ama bugün sanki bi çıkıntı var gibiydi foto atıyorum yorumlarsanız sevincem
Kızlar birsey soracagim demir hapına başlayanını var mı? Kaç haftada başlanıyor. Doktorum bana henüz başlamadı da merak ediyorum
Fıkır fıkır maşallah çok hareketli kendimi böyle teselli ediyorum bu günlerde geçeeer bi bakmışız kucağmızda pozitif olmak lazımcanim gecer insallah kanaman cabucak. onemli olan bebisin gelismesi masallah kuzuna :)) hep boyle saglik haberlerinizi alalim insallah.
Ya kizlar bu 19 erkek, 6 kiz orani gercek mi? Hepiniz mi oglan doguruyorsunuz yahuya da 2016 anneleri oglan anasi mi olmak istiyorlar Bir aciklik getirelim bu konuya. :))
bende simdi ona baktim ama 3tanede ikiz kiz var yani kizlar erkeklere yaklasmis :))Ya kizlar bu 19 erkek, 6 kiz orani gercek mi? Hepiniz mi oglan doguruyorsunuz yahuya da 2016 anneleri oglan anasi mi olmak istiyorlar Bir aciklik getirelim bu konuya. :))
Ya kizlar bu 19 erkek, 6 kiz orani gercek mi? Hepiniz mi oglan doguruyorsunuz yahuya da 2016 anneleri oglan anasi mi olmak istiyorlar Bir aciklik getirelim bu konuya. :))
Ya arkadaşlar çok merak ediorum izmirde medikale gidiorum doktorum vedat bey iyi hos biraz ketum ve kendisi cok aceleci daha öncede baska bi başlık altında yazmıstım bunları ama gözümü kapadım belki ben abartıorum dedim ve bu zamana kadae düzenli gittik.fakat söle bişey var burda çokca okudum herkese idrar testi yapılıo bana yapmadı 2li testim açıkcası detaylı hiç bi açıklması olmadıgı için kendimde araştırdım ve onunda sölemiyle hersey normal güzel gidio.ama gene burada okudum herkesin bi catı ölcümü oluo bana bakmadı artı daha doğum tarihide vermedi benmi cok aceleciyim yoksa anormal bi durummu var ayrıca aramızda garip bi dialog geçti ben sürekli aynı tarafından yumurtladıgımo düşündügümü söledim hamile kalmadan önceki muaynesinde heralde dierinde tıkanıklık olsa görüp göremeyeceini sordum bana biri çalışıyor ya çocugun olabiliyor ya çok önemli deil dedi bu ne saçma bi cevaptır ya??? Sonucta bi organ bu ve çalışıp çalışmadıgını bilmek hakkım deilmi ya??? Çokmu abartıorum neyse eşim en son 2 li testin en az 10 dak bi ölcümle bakılması gerektiğine dair bişey okumus o da ayrı pinpirik yarın kadomerde levent beye gidicez 3 boyutlu bakcaklarmıs vs randevuyu bile o aldı.cinsiyetle ilgili hiç bi bilgimiz yok umarım yarın öreniriz
Ayy canım ne güzelKızlar mrhba hepinize bi haftadır kanamayla uğraşıyoruz bugün kontrolüm vardı yine 1 ay daha bana çalışmak yok yatmaya devam. Neyse geçen hafta doktor %90 kız demişti ama bugün sanki bi çıkıntı var gibiydi foto atıyorum yorumlarsanız sevincem
Kızlar birsey soracagim demir hapına başlayanını var mı? Kaç haftada başlanıyor. Doktorum bana henüz başlamadı da merak ediyorum
Kaldırıp yeniden koyuluyor mu bilmiyorum yöneticilere sormak lazım.o anketin kaldirilip yeniden eklenme sansi var mi acaba?? daha bastan isaretleyenler olmustu yanlis hatirlamiyosam. gercek bi istatistik olmasi acisindan belli olunca oylama yapsak daha iyi sanki.. bi de ben sonucu goremiyorum sen nerden gordun?
Kaldırıp yeniden koyuluyor mu bilmiyorum yöneticilere sormak lazım.
Bak bu fotoda yazıyor nerden göreceğin canım dünürüm
Eki Görüntüle 1787992
Bende alsancakta ahmet kışyara gidiyorum. İdrar tahlili yapmadı. Sordu yanma vs var mı yok diyince gerek görmedi. 2 li testte 10 dk falan baktı aşırı kıpırdıyordu velet. 2-3 ve 4 boyutlu gösterdi banacihazı baya iyi. Kadomere daha önce gitmiştim memnun kalmadım levent beyden. Biraz suratsız geldi bana ve muayne ücretleri 200dü o sene. 150 veriyorum şimdi ahmet beye. İkili test için kan olayına 50 lira verdim. 150 muayne 200e mal oldu. Çok soru hazırlıyorum sormak için ama saolsun ben sormadan anlatıyor soracak soru kalmıyor ilgili dr çok önemli. Hele tel.la ulaşabilmek ayrı önemli. Ben her zaman arayabiliyorum ve her zaman hatırlıyor. Ayrıca doğum olayını ben sordum sezeryan istiyorum. 30 ağustos gibi.
Valla cvp veren birini bulmak ne güzel,en azından bi fikir oluştu kafamda. eşimin medicalde indirimi var evimize cok yakın die istioruz burdada çok övdüler die vedat beye gittim ama sanırım 2 ayrı görüş almak şart en azından benim durumumda hastane değiştirmek istemiorum ama memnunda deilimlevent beyide bi yakınımız cok övdü die gitcez doğumunu o yapmıs vs die eğer ondanda memnun kalmazsam ahmet beye bende gidebilirim insan canını emanet edio ama böle cahil muamelesi görmekde beni sıkıyor sordugum sorular geçiştirilsin die deil adam gibi cvp verilsin istiorum cok sey deil... Yarın umarım tüm bunların cvp alabilirim inşallah bende en önemlisi cinsiyetimizide
Ben kesinleşmeden ankete katılmayı düşünmüyorum :)Ya kizlar bu 19 erkek, 6 kiz orani gercek mi? Hepiniz mi oglan doguruyorsunuz yahuya da 2016 anneleri oglan anasi mi olmak istiyorlar Bir aciklik getirelim bu konuya. :))
onceku hamileligimde bende dis yaptirmistim, rontgen cekilmemisti zaten belliydi disim. igneden korkmustum zarari olur mu diye ama bir zarari yok demisti doktorHumakusu benim 1 marttaki randevumda doktorum Demir ve multivitamin yazdı, hemen başlamana gerek yok elindeki folik asit bitince başla bunlara dedi Can'ım. Demir seviyen iyi muhafaza edelim dedi. Bir de kızlar benim sağ üst çene dişim hava alıyor ağrı yapıyo. Onu sordum yaptırayım mı diye, 14. Haftan bitsin hemen yaptır çürük kalması daha büyük zarar dedi. 14. Haftayı beklıyorum o yüzden. Bildiğim kadarıyla röntgen çektirmeyeceğim aramızda böyle bir problem yaşayan var mı?
Kaçıncı haftada yaptırmıştın canım hatırlıyormusunonceku hamileligimde bende dis yaptirmistim, rontgen cekilmemisti zaten belliydi disim. igneden korkmustum zarari olur mu diye ama bir zarari yok demisti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?