Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

canim gecer insallah kanaman cabucak. onemli olan bebisin gelismesi masallah kuzuna :)) hep boyle saglik haberlerinizi alalim insallah.

Kızlarrrr bende yorum istiyorum dedimmmm :))

Eklentiler

• 20160224_095245.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 65
canim gecer insallah kanaman cabucak. onemli olan bebisin gelismesi masallah kuzuna :)) hep boyle saglik haberlerinizi alalim insallah.
Fıkır fıkır maşallah çok hareketli kendimi böyle teselli ediyorum bu günlerde geçeeer bi bakmışız kucağmızda pozitif olmak lazım

ay o gobekteki killardan neler cekiyorrum.. az birsey ama ilk hamileligimde cikinca almistim o yuzden bende hala var.. cok birsey yok ince ince birkac tane aralikli duruyor ama gorunce oyle kendimden suphe ediyorum :) ben ettim siz etmeyin, dokuluyormus hamilelikten sonra cidden..

Ya kizlar bu 19 erkek, 6 kiz orani gercek mi? Hepiniz mi oglan doguruyorsunuz yahu ya da 2016 anneleri oglan anasi mi olmak istiyorlar Bir aciklik getirelim bu konuya. :))

Ya kizlar bu 19 erkek, 6 kiz orani gercek mi? Hepiniz mi oglan doguruyorsunuz yahu ya da 2016 anneleri oglan anasi mi olmak istiyorlar Bir aciklik getirelim bu konuya. :))

o anketin kaldirilip yeniden eklenme sansi var mi acaba?? daha bastan isaretleyenler olmustu yanlis hatirlamiyosam. gercek bi istatistik olmasi acisindan belli olunca oylama yapsak daha iyi sanki.. bi de ben sonucu goremiyorum sen nerden gordun?

Bende alsancakta ahmet kışyara gidiyorum. İdrar tahlili yapmadı. Sordu yanma vs var mı yok diyince gerek görmedi. 2 li testte 10 dk falan baktı aşırı kıpırdıyordu velet. 2-3 ve 4 boyutlu gösterdi bana cihazı baya iyi. Kadomere daha önce gitmiştim memnun kalmadım levent beyden. Biraz suratsız geldi bana ve muayne ücretleri 200dü o sene. 150 veriyorum şimdi ahmet beye. İkili test için kan olayına 50 lira verdim. 150 muayne 200e mal oldu. Çok soru hazırlıyorum sormak için ama saolsun ben sormadan anlatıyor soracak soru kalmıyor ilgili dr çok önemli. Hele tel.la ulaşabilmek ayrı önemli. Ben her zaman arayabiliyorum ve her zaman hatırlıyor. Ayrıca doğum olayını ben sordum sezeryan istiyorum. 30 ağustos gibi karataşta olacak.

Ayy canım ne güzel
Buda pipili olacak gibi geldi bana topik adam doldu
Kızlar birsey soracagim demir hapına başlayanını var mı? Kaç haftada başlanıyor. Doktorum bana henüz başlamadı da merak ediyorum

Ben yeni başladım. İshal yaptı meret

o anketin kaldirilip yeniden eklenme sansi var mi acaba?? daha bastan isaretleyenler olmustu yanlis hatirlamiyosam. gercek bi istatistik olmasi acisindan belli olunca oylama yapsak daha iyi sanki.. bi de ben sonucu goremiyorum sen nerden gordun?
Kaldırıp yeniden koyuluyor mu bilmiyorum yöneticilere sormak lazım.
Bak bu fotoda yazıyor nerden göreceğin canım dünürüm

Humakusu benim 1 marttaki randevumda doktorum Demir ve multivitamin yazdı, hemen başlamana gerek yok elindeki folik asit bitince başla bunlara dedi Can'ım. Demir seviyen iyi muhafaza edelim dedi. Bir de kızlar benim sağ üst çene dişim hava alıyor ağrı yapıyo. Onu sordum yaptırayım mı diye, 14. Haftan bitsin hemen yaptır çürük kalması daha büyük zarar dedi. 14. Haftayı beklıyorum o yüzden. Bildiğim kadarıyla röntgen çektirmeyeceğim aramızda böyle bir problem yaşayan var mı?

onceku hamileligimde bende dis yaptirmistim, rontgen cekilmemisti zaten belliydi disim. igneden korkmustum zarari olur mu diye ama bir zarari yok demisti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…