Bende haftaya cumartesi gideceğim doktora da geç mi kalırım diye merak etmiştim tesekkur ederim :)
Ben zaten hamileliğim basından beri kabızım Bi de ishal mı olacağım vay halimize :))))
Anladım çok sagol Can'ım
Kızlar ya ben maydanoz yedim akşam salata da sorun olur mu pek iyi şeyler yazmıyor internette canım sıkıldı ....
Gyneferon kan ilacı kullanan var mi
Bana bu ilaç iyi geldi önceden kabızlık vardı bunu kullanıca kabızlık geçtiGynoferrosanol kullaniyorum canim. Ayni midir bilmiyorum
Bence erkek :)meraba arkadaşlar bende eylül annesiyim ,sayfayı bayadır takip ediyorum nerdeyse herkesin yazılarını okuyorum.sizden cinsiyet tahmini bekliyorumCilekkokusu12345 , sinemnur ve anlayan başka biri varsa burada 9+1 iz
Eki Görüntüle 1788094 Eki Görüntüle 1788095
Yok arkadaşım okadardan nolcak fazla yemiycez sadeceKızlar ya ben maydanoz yedim akşam salata da sorun olur mu pek iyi şeyler yazmıyor internette canım sıkıldı ....
Benmde 9 Martta daha cinsiyetini öğrenemedim11 martta randewum wardı doktorumun çalışma saatlerinde değişiklik nedeniyle iptal olmuş15ine kaldı..
Kızlar ya ben maydanoz yedim akşam salata da sorun olur mu pek iyi şeyler yazmıyor internette canım sıkıldı ....
benim olmadı hiç. Ben belirti yaşamıyorun hiç zaten :)Mide bulantisi azalan var miii
çok şaşırmadım herkes erkek diyo yüzüme bile bakmaları yeterli oluyo bakalım kız çıkarsa şaşrcam heraldeBence erkek :)
Ben de hiç olmadı :) ama normal artık biter bu haftalarMide bulantisi azalan var miii
Kızlar ikili testten geldim ultrasonda bir problem görülmedi sadece benim risklerimle ilgili seyler söyledi. Bir de son anda sordum büyük ihtimalle erkek dedi.
yaniiiiiiiii :) gaz hareketi gibi oluyor minik minik :)) ayyy bende hissetmek istiyorum yaaaaa :/ heyecanli gunler bizi bekliyor buyudukce hareketleride buyuyor yayarken esinize sarilinca onlarda nasibini aliyor bu tekmelerden :))
Evet bazen de kayıyor gibi
Canım 4 güncük daha sonra göreceksin üzülme11 martta randewum wardı doktorumun çalışma saatlerinde değişiklik nedeniyle iptal olmuş15ine kaldı..
Medikalde tek dr yokki dr seçeneğini değiştirebilirsin. İletişim çok önemli, sana bebeğine kıymet veren bir dr olmalı. Ben ahmet beye gitmeden önce korkunç pimpirikliydim. Saolsun şimdi herşeyin tadını çıkarıyorumDIPTISDIPTIS Valla cvp veren birini bulmak ne güzel,en azından bi fikir oluştu kafamda. eşimin medicalde indirimi var evimize cok yakın die istioruz burdada çok övdüler die vedat beye gittim ama sanırım 2 ayrı görüş almak şart en azından benim durumumda hastane değiştirmek istemiorum ama memnunda deilim levent beyide bi yakınımız cok övdü die gitcez doğumunu o yapmıs vs die eğer ondanda memnun kalmazsam ahmet beye bende gidebilirim insan canını emanet edio ama böle cahil muamelesi görmekde beni sıkıyor sordugum sorular geçiştirilsin die deil adam gibi cvp verilsin istiorum cok sey deil... Yarın umarım tüm bunların cvp alabilirim inşallah bende en önemlisi cinsiyetimizide
aminn insallah bende dusundukce heycanlaniyorumAy benim oglum bi de hickirirdi :))) sabahin 5inde uyandirirdi sipacik. Babasiyla birlikte elimizi koyar dinlerdik. Daha cok guzel gunleriniz olacak insallah. Hamilelik gercekten bambaska bir surec. Rabbim saglikla agiz tadiyla tamamina erdirsin hepimizi
benim bulantim degilde cikarmam azaldi gun asiri falan cikariyorum ama surekli midem bulanik ve herseyden tiksiniyorum en son kara biberden tiksindim :/Bulantılari azalan yada biten var mi
s8kma canini kekik icinde zararli diyorlar ama ben ...........da(caniniz istemesin diye yazmadim:))) hep azcik kullaniyorumResmen korku bastı yani fazlası zararlıdır diye biliyordum salataya koydum biraz sonra da içime kurt düştü internetten baktım bakmaz olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?