Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Demir bunyeden bunyeye degisik tepkiler veriyor. Aslinda cogunlukla kabiz etmesiyle bilinir malesef. Arkadasinki sans olmus :))

Yine ilerleyen haftalarda verilecek magnezyum da ishal yapabiliyor. Ama o da kisiden kisiye degisiyor. Kismetine ne cikarsa artik :)

Kızlar ya ben maydanoz yedim akşam salata da sorun olur mu pek iyi şeyler yazmıyor internette canım sıkıldı ....

Ben de gecen arkadasa gittigimde salatayi ayiklamaya giristim. Baktim olmuyo yedim biraz. Bundan sonra yememeye dikkat et. Tabi hic yememek degil de oturup bi bag yeme mesela. Olmazsa olmaz seylere az bisi eklersin

11 martta randewum wardı doktorumun çalışma saatlerinde değişiklik nedeniyle iptal olmuş 15ine kaldı..

DIPTISDIPTIS Valla cvp veren birini bulmak ne güzel,en azından bi fikir oluştu kafamda. eşimin medicalde indirimi var evimize cok yakın die istioruz burdada çok övdüler die vedat beye gittim ama sanırım 2 ayrı görüş almak şart en azından benim durumumda hastane değiştirmek istemiorum ama memnunda deilim levent beyide bi yakınımız cok övdü die gitcez doğumunu o yapmıs vs die eğer ondanda memnun kalmazsam ahmet beye bende gidebilirim insan canını emanet edio ama böle cahil muamelesi görmekde beni sıkıyor sordugum sorular geçiştirilsin die deil adam gibi cvp verilsin istiorum cok sey deil... Yarın umarım tüm bunların cvp alabilirim inşallah bende en önemlisi cinsiyetimizide

Kızlar ya ben maydanoz yedim akşam salata da sorun olur mu pek iyi şeyler yazmıyor internette canım sıkıldı ....

Yok bir şey olmaz ben her salatada istisnasız kullanırım. İçindeki folik lazım biZe çunkü. Ayrıca folik kullamayıp bol yeşil salata yiyorum. Hiç sorun olmadı

Mide bulantisi azalan var miii
benim olmadı hiç. Ben belirti yaşamıyorun hiç zaten :)

Kızlar ikili testten geldim ultrasonda bir problem görülmedi sadece benim risklerimle ilgili seyler söyledi. Bir de son anda sordum büyük ihtimalle erkek dedi.

Çok şükür canım :) erkek patlaması var

yaniiiiiiiii :) gaz hareketi gibi oluyor minik minik :)) ayyy bende hissetmek istiyorum yaaaaa :/ heyecanli gunler bizi bekliyor buyudukce hareketleride buyuyor yayarken esinize sarilinca onlarda nasibini aliyor bu tekmelerden :))

Ya bende şaşırdım fazla erken gibi geldi ama pıtır pıtır çok güzel

Yok yok o kadarı sorun değil.

Evet bazen de kayıyor gibi

O daha hiç olmadı. Baloncuklar patlıyor gibi
11 martta randewum wardı doktorumun çalışma saatlerinde değişiklik nedeniyle iptal olmuş 15ine kaldı..
Canım 4 güncük daha sonra göreceksin üzülme
Medikalde tek dr yokki dr seçeneğini değiştirebilirsin. İletişim çok önemli, sana bebeğine kıymet veren bir dr olmalı. Ben ahmet beye gitmeden önce korkunç pimpirikliydim. Saolsun şimdi herşeyin tadını çıkarıyorum

aminn insallah bende dusundukce heycanlaniyorum
bende o hickiriklari nabiz falan zannediyordum :)))bigun dr.da denk geldi bi baktik gobegini ziplata ziplata hickiriyor :)))) bi kez daha asik olmustum oglusuma

Bulantılari azalan yada biten var mi
benim bulantim degilde cikarmam azaldi gun asiri falan cikariyorum ama surekli midem bulanik ve herseyden tiksiniyorum en son kara biberden tiksindim :/
bide benim cikarmalarim aksam 4ten sonra oluyor :/ benim bebis sabah 4zannediyor galiba gecesi gunduzu karisti bebisin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…