Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende oglumda dolgu yaptirmistim bi sorun olmamisti 12-14.hafta arasiydi galiba tam haftayi hatirlamiyorum ama erken donemdeydi ve dr.umdan izin kagidi almistim :))
3aydan once igne etkisiyle dusuk tehlikesi sin donemdede dogum riski oluyor diye yapmiyorlar 3aydan sonrasi uygun yaptirmak icin

Tecrübeli anneler bu hareketler karnınızda patlayan şeker varda pıtır pıtır patlıyormuş gibi birşey mi?
Tam göbek deliğimin altında kasıkta oluyor bugün ama kestiremedim olayı.

Tecrübeli anneler bu hareketler karnınızda patlayan şeker varda pıtır pıtır patlıyormuş gibi birşey mi?
Tam göbek deliğimin altında kasıkta oluyor bugün ama kestiremedim olayı.
yaniiiiiiiii :) gaz hareketi gibi oluyor minik minik :)) ayyy bende hissetmek istiyorum yaaaaa :/ heyecanli gunler bizi bekliyor buyudukce hareketleride buyuyor yayarken esinize sarilinca onlarda nasibini aliyor bu tekmelerden :))

İyi akşamlar, :) arada girsem de yazmaya fırsat bulamıyorum. Ama yolda vs okuyup takip etmeye çalişiyorum.

Bugun nihayet kan testlerini yaptırdım. Gayet güzel sonuçlar az kansızlık var zaten. Bebem kıpır kıpırdı yerinde durmadı hiç kocaman olmuş :)

Bu arada bu hafta yüzmeye başlıyorum. Haftada iki gün gidecegim. Okul, kurs, kızım derken dinlenmeye vakit bulamıyorum tabi.
Doktor ikili test istedi ama yaptırmak istemedigimi söyledim. İhtiyac yok dedim.

Kıyafetleri görünce benimde içim gidiyor ama yenidoğan çok hızlı büyüdüğü için az , öz alacagım. Kızımın giymeden küçülen çok kıyafeti oldu çunkü.
Bu arada iki kilo almişim. Ama yinede iyi sanırım

10. haftada basladik ama bi acelesi yok canim. 2. trimestreda baslamak gerekiyor sadece
Bende haftaya cumartesi gideceğim doktora da geç mi kalırım diye merak etmiştim tesekkur ederim :)
Ben zaten hamileliğim basından beri kabızım Bi de ishal mı olacağım vay halimize :))))
Anladım çok sagol Can'ım

ben omega3 ve demir ilacı kullanıyorum. Omega sabah akşam içiyorum. Haricinde folik vs kullanmıyorum.

Kızlar ya ben maydanoz yedim akşam salata da sorun olur mu pek iyi şeyler yazmıyor internette canım sıkıldı ....

yaniiiiiiiii :) gaz hareketi gibi oluyor minik minik :)) ayyy bende hissetmek istiyorum yaaaaa :/ heyecanli gunler bizi bekliyor buyudukce hareketleride buyuyor yayarken esinize sarilinca onlarda nasibini aliyor bu tekmelerden :))

Ay benim oglum bi de hickirirdi :))) sabahin 5inde uyandirirdi sipacik. Babasiyla birlikte elimizi koyar dinlerdik. Daha cok guzel gunleriniz olacak insallah. Hamilelik gercekten bambaska bir surec. Rabbim saglikla agiz tadiyla tamamina erdirsin hepimizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…