Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ya açıkcası başka doktora geçtiğimde birbirleriyle konusup tripli davranılmasından korkuyorum olmaz olmaz hep beni bulur böle seyler ondan endişem daha öncede düşündüm başka doktoru.iletişimi gerçekden iyi olan biri lazım cokda sorun sorup durmuyorum ama işin bitti kalk git tavrıda valla bunalttı DIPTISDIPTIS

Öyle bir hakkı yok. Benim ilk dr karataşta çalışıyordu. 6 dk muayne edip kafamı saçma sapan şeylerle doldurup postalıyordu. Ahmet Kılyar da karataşın doktoru ama yarım gün çalışıyor orda. Ben özeline gittiğimde farketti kankitosuymuş. Dedim kimse kusura bakmasın ben memnun kalmadım benimle iletişimi sıfır dedim. Haklısın herkesin enerjisi tutmayabiliyor dedi. Eminim diğer doktorun haberi olmuştur.
Sonuç olarak doktor seçme hakkın var. Medikalde çok sevilen kd doktorlarıda mevcut. Açıklama net iletişimini sevmedim size geldim dersin. İlerleyen aylarda daha sorun olur bu. Başından değiştirmende fayda var.

Çok haklısın yarın levent beyden döndükden sonra sanırım kararım netleşir...Kafa karışıklığı sahiden çok can sıkıcı Allahtan 1 ebe 1 hemşire arkadasım var her doktor çıkısında onlara gösteriyorum olan biteni birde sizleri okudukca endişelerim geçio... DIPTISDIPTIS derdim doktorları yermek deil elbet ama kesinlikle hastayla iletişimle alakalı şeyleri öğrenmeleri lazım

Canım hayırlı olsun bebişin, pozlar bir harika, özellikle 1.foto benim 11 haftalık usgye çok benziyor, bana da herkes erkek diyor, doktor kontrolüm yarın, ama nub için 12 hafta ideal, 9 hafta erken ama seninki bana emin olamasam da erkek gibi geldi.

Günaydın kızlar sabaha kadar abuk sabuk rüyalar kabuslar görüyorum sinir oluyorum kızıma hamileyken de böyleydi offf çok can sıkıcı

o anketin kaldirilip yeniden eklenme sansi var mi acaba?? daha bastan isaretleyenler olmustu yanlis hatirlamiyosam. gercek bi istatistik olmasi acisindan belli olunca oylama yapsak daha iyi sanki.. bi de ben sonucu goremiyorum sen nerden gordun?
Sonucu göster yazıyor altında canım, çıkmıyor mu?

Diş çürüğünü sorma bende de var. Bir tane dişim 15 yıldan fazladır boş ve çürük. Dişçi fobimden kesinlikle gidemiyorum. Hiç sıkıntı vermedi şimdiye kadar. Bir gün çok alakasız zamanda dişçi dişçi diye ağlayacağım günü bekliyorum galiba.

Günaydın Kızlar nasılsınız bakalımm eylül annelerii
Günaydıın.. Ben çok iyiyim! Türkiye' den lise arkadaşım ve erkek arkadaşı geldi. Uzun zaman sonra Türklerle hele yakın arkadaşlarınla konuşmak çok güzelmiş. Canım ben seviyorum diye sevdiğim yemeklerden yapıp getirmiş bir de. Benden mutlusu yoktur sanırım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…