Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Hımmm buraya birlikte geldik, aynı şeyleri yaşıyoruz :) benim de bir hafta geç döllenme deyince ben doğum tarihini değiştirdim. Bakalım bu gidişimizde neler duyacağız :)

o kadar kuralsiz ki ve kisiye ozgu bir durum ki bulanti. ogumda 20 hafta surdu. bu ikinci gebeligim 15. haftadayim ve o tiksinme hala devam ediyor. ben de senin gibi kusmuyorum ama yiyemiyorum da. kilolu mu hamile kaldin bilmiyorum ama ben basindan beri sadece 3 kilo verdim zorluyorum cunku yemeye kendimi. en azindan kahvaltimi dogru duzgun yapyorum. aksam kuruyemislerimi atlamiyorum sutumu iciyorum vs.

gerci 13 kilo da verseydim senin haftanda bebegi etkileyen bir durum yok. su an organlarin temelleri atiliyor. henuz kas kutlesi buyumedigi icin beslenmen bebegi etkilemiyor. gerci o zamanlara gelince bile kucuk vampirlerimiz bizden almalari gereken herseyi zaten alabiliyorlar. biz sadece kendi direncimiz icin yemeye ve vitamin takviyelerini almaya devam ediyoruz.

Son düzenleme:
Ya persembe kontrolum dr um tam idrar tahlili yaptir sonuclariyla gel dedi. Kultur demedi. Kafam karisti o yuzden . Tam idrar tahlilinden de belli olmaz mi

Canım TİT de bakteri tespit edilirse kültür yapılıyor. sen tit i yaptırıp git, gerek varsa (umarım olmasın) doktorun kültürü ayrıca ister.

cn
canim bnm ben surup iciyorum cok kotu oldum doktoruma gittim hap da icemiyorum hemen ogurtu geliyo dedim bana serum verin kulk burun bogaza gorun dedi gittim soledim hamileyim ilac icemiyorum diye iki surup verdi doktoruma dondum sonra tekrr bunlarin bi zarari var mi diye yok icebilirsin dedi isimlerini yaziyim istersen

Aaa, biz de erkek olursa kaan mete, kız olursa beren naz, ya da beril naz düşünüyorduk, yeğenimin adı berrak mina o da beril olsun istiyor, erkekte kerem ismini de çok seviyorum ama kendi babamın ismi kerem olduğu için kayınpedere hak geçmesin diye koyamıyoruz

Güzel haberlerle gel tatlım, evet o endişe hiç bitmicek sanırım. benim de kontrole kaldı 3 gün. çok heyecanlıyım. Bugün kontrolü olan tüm arkadaşlardan güzel haberler gelsin inşallah :)

Ben de 13. haftaya giriyorum, sabah bulantılarım çok şiddetli oluyor, mide kramplarımdan bayılacak gibi oluyorum, ben de bilemiyorum bir gün ansızın geçecek mi ama dört gözle bekliyorum, 16. haftaya kadar geçer diyorlar , bakalım bekliyoruz. Senin de hayırlı olsun bebişin.

iyi misin şimdi aman dikkat et kendine, bu aralar bu göz kararmaları olabiliyormuş.

Hımmm buraya birlikte geldik, aynı şeyleri yaşıyoruz :) benim de bir hafta geç döllenme deyince ben doğum tarihini değiştirdim. Bakalım bu gidişimizde neler duyacağız :)
Evet evet hatırlıyorum ben merakla bütün mesaj geçmişini okumuştum senin, inşallah hep güzel şeyler duyalımmm

bizim doktorlar cins biraz :)) gebelik soz konusu olunca cok ciddi bir durum olmadikca ilac vermiyorlar. ben de haftasonu kbbye gittim. verdikleri iste bahsettigim gibi burnumu acmaya yonelik seyler oldu. cunku burnu acarsam hem geri akinti kesilecek hem de ona bagli olan bogaz enfeksiyonu hafifleyecek. hipertonik serum ve buguseptille atlatmaya calisiyorum bakalim. ihlamur adacayi gargarasi da doktorumun onerisi. biraz surundurur ama gecer dedi saolsun

2011 aralikta birlikte dogum yaptigim gruptan bi arkadasimin oglu mete kaan :) hepsi guzel isimlerin yahu..

ben ereni koydum ogluma babasi son gece kaani ekleyebildi. ama eren koyacaklar iki kere dusunsun derim biraz zor bi cocuktur saolsun :))

2011 aralikta birlikte dogum yaptigim gruptan bi arkadasimin oglu mete kaan :) hepsi guzel isimlerin yahu..

ben ereni koydum ogluma babasi son gece kaani ekleyebildi. ama eren koyacaklar iki kere dusunsun derim biraz zor bi cocuktur saolsun :))
peki sence kaan mı, kağan mı olmalı

sabırsızız şekerim, yoksa sen de kova burcusun :)

kim o kova gelsin yamacima :)) ben de kovayim.. hep de kova bi evlat istedim ama tutturamadik bi turlu

oglum babasi gibi yay oldu. bu minik de kismetse aslan ya da basak olacak. yukselenim aslan belki onu tuttururum :))

Çok güzel isimlermiş. Eşim bizimkini şimdiden "Zeynebim" diye sevmeye başladı. Yere göğe duyurdu kız babası olacağını. Kızı olacağından bu kadar gururlanan nadir babalardan galiba. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…