Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kim o kova gelsin yamacima :)) ben de kovayim.. hep de kova bi evlat istedim ama tutturamadik bi turlu

oglum babasi gibi yay oldu. bu minik de kismetse aslan ya da basak olacak. yukselenim aslan belki onu tuttururum :))

ben de kova yım, üstelik yükselenim de aslan

eşim de aslan, düşün evde nasıl bir dominantlık var Bebiş de Başak görünüyor ama bakalım belki yükseleni kova olur :)

peki sence kaan mı, kağan mı olmalı

biz ilerde zorlanmasin diye kaan olarak yazdirdik. yine de her soyleyiste dikte ettiriyorum `iki a ile` diye :)) ikimizin de isimlerinde turkce karakter yok onda da olmasin istedik. bu bakis acisiyla dusunursen kaan.

ama dersen ki hukumdar unvani olsun ve tdk ya uysun o zaman kagan (yalniz yumusak g yazamiyorum klavyemde bile yok o derece yani bende karakter dusmanligi)

Arkadaşlar herkese merhaba,

İnşallah herkes güzel haberlerle dönsün bugün randevusundan, bol foto bekliyoruz ona göre hasta annişlerimiz de olmuş, bol şifa diliyorum, mevsim geçişlerine aman dikkat.

Nasil yani cnm iki kap mi veriyolar yani

yok tatlım önce normal tit yaptırıyorsun, o sonuçta bakteri görülürse kültür istiyorlar. onun kabı normal idrar tahlili kabından farklı. kültürün amacı bakterinin üreme durumunu tespit etmek. ve beraberinde türünü ve hangi antibiyotiğin iyi geleceğini de belirliyorlar.

ben de kova yım, üstelik yükselenim de aslan

eşim de aslan, düşün evde nasıl bir dominantlık var Bebiş de Başak görünüyor ama bakalım belki yükseleni kova olur :)

yani dominantlik kismi evet ama cok ideal bi karisimdir aslan - kova. aslanin atesi kovanin ozgurluk alaninda daha bi guclu parlar. benim en yaratici isler cikardigim ekip hep aslanlarla birlikte calistigim ekipler olmustur. catissaniz bile surekli ortaya iyi seyler cikar merak etme :)

Bizim soyismimiz de zor ve duyulmadık, o sebeple 3. tekrarda ancak anlıyor karşı taraf ve hatta anlamıyor kodluyoruz, ya da her seferin de hayır "l" değil "r " ile filan diye düzeltme yaptırıyoruz, çocuğum da çekecek aynı derdi bir de isminden çekmesin bari

Çok güzel isimlermiş. Eşim bizimkini şimdiden "Zeynebim" diye sevmeye başladı. Yere göğe duyurdu kız babası olacağını. Kızı olacağından bu kadar gururlanan nadir babalardan galiba. :))

bi erkege verebilecegin en guzel hediye onu kiz babasi yapmaktir diye dusunurum ezelden beri. bu minik kiz cikarsa kocam adina cok mutlu olacagim :)) her babanin bir kiz cocugunun sevgisiyle simartilmaya ihtiyaci var diye dusunuyorum

bi arkadasimin soyismi senguner (turkce karakterle dusun) senguller, senguler, sengiller, senguder gibi farkli versiyonlarla yazildigina sahit olduk bir suru konferans ve kongre kartinda :)) akredite olaylari hayli zor oluyor zor anlasilan soy isimleri icin :)

Kızlar sabah ilk aşermemi yaşadım, hayırlı uğurlu olsun tecrübeli arkadaşlar aşermeyle can çekmesini ayırt edersin zaten demişti, bariz ettim iliklerime kadar hem de.... taaa Çindeki eşimi oralardan seferber edip abisine buradan buldurttum, sabah sabah salatalık dilimlerken bildiğin aşerdiğim..........'nın kokusu geldi burnuma ama nasıl kokmadır, esasında 2 gündür veriyor sinyallerini, yok sayıyordum, artık sabah patlamayı yaşadım, sabah eşimin abisi almış gelmiş, ofiste yumuldum resmen bu bebiş beni insanlıktan çıkardı

Ooooo hakikaten zormuş, bizimki de onunla yarışır ama o denli zor değil neyseki ama bizimkinin de 4 versiyonu çıkıyor rahat, "iş yerinde eski patronum kızlık soyadınızı kullansak o çok kolay bu zor yahu" demişti

günaydın kızlar..göbekleriniz çıktı mı yani dışarıdan belli olmasa da büyüdüğünü hissediyor musunuz,ben çok sabırsızlanıyorum çıksın diye..ve kilo aldınız mı?

günaydın kızlar..göbekleriniz çıktı mı yani dışarıdan belli olmasa da büyüdüğünü hissediyor musunuz,ben çok sabırsızlanıyorum çıksın diye..ve kilo aldınız mı?
ilk cocukta gobek hemen cikmiyor.benimki cikti valla dar giyince belli oluyor :)ben 1.5 kilo almisim ilk uc ayda

Benim gibi pisbogazniz yoktur herhalde ne görsem canım istiyor yemesem çatlıyorum yani
Benim kocamda bi gece wakti istediğim bişeyi bulmak için bahçelievler yenibosna talannnnn Iyi oluo herşeyini biz çekiyoruz bebislerin siparişleri de onlar çeksin

yok cnm bn bayaa kotu oldum yoksa ilac normalde de karsiym hasta oldugumda bitkisel takviyelerle ayakta dururdum ama simdi onlarinda riski var cok hapsryorum oksuruyorum burunlar tikali nefes alamiyorum agizdan aldikca bi sure sonra oguruyorum dedim cocuk harap oldu icerde hopjaya ziplaya simdi gene hapsirdim ha bire boyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…