Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ilk cocukta gobek hemen cikmiyor.benimki cikti valla dar giyince belli oluyor :)ben 1.5 kilo almisim ilk uc ayda
2 kg da ben aldım, göbek de dar giyince bariz belli yani, aradım taradım internette de güzel hamile kıyafetleri bulamadım, bir tane almıştım, aşırı rahat gelmişti, birkaç tane daha alacaktım fırsat olmadı, 2 gündür kotla geçiştireyim diyorum olmuyor, bugün tulum giydim, bu da ince kumaşmış, üşüdüm biraz o gün kot askılı pantolonlara baktım, 2 yıldır moda yine biliyorsunuz, çok güzel ama göbek büyüyünce güzel durmayacak muhtemelen, uyduruk lcw dan başka hamileleri düşünen yok galiba, bana mı denk gelmiyor bilemiyorum kızlar, tavsiye bekliyorum... lcwdan 3 tane boyfriend , mom jeans tarzı 38 beden hamile pantolonu aldım, beğendim de bakalım kaç ay kullanabileceğim, yine kaldım kötü lcw'ya

Cok gecmis olsun canim cok zor gercekten. Ilaclarini ihmal etme. Biran once atlatmaya bak cok zorluyor dedigin gibi

Kotu deme :)) olmayaydi lcw totmuz acikta kalmisti valla

Afiyet olsun. :) Ben de tüm aşerip içimde bastırdıklarımı 1 hafta sonra sonlandırıyorum. Türkiye' de herkese gerekli siparişler verildi, hepsi hasretle beni bekliyorlar.

Teyzeskolar biz geldik doktordan ikili test sonuclarimiz gayet iyi cikti ultrason goruntumuzse hic yok :) bizimki koseye sıkışmış kesenin yarisindan cogu bosta :) net foto olmayinca da doktor vermedi rezilligi seviyor sanirim bizimki :) doktor hala pipi duruyor ama netlestirmek icin 16 sonrasini bekleyecegiz dedi 16-18 arasi 4 lu teste cagirdi aslinda gerek yok ama prosedur olarak yapiyoruz dedi bu arada artik bu haftadan sonra crl yani boy olcumu yok kilosu olculecekmis minisim 98gr cikti

kesinlikle haklısın, 13 yıldır birlikteyiz biz çatışmalar olsa da hem pozitif şeyler çıkar ortaya

Afiyet olsun. :) Ben de tüm aşerip içimde bastırdıklarımı 1 hafta sonra sonlandırıyorum. Türkiye' de herkese gerekli siparişler verildi, hepsi hasretle beni bekliyorlar.
Teşekkür ederim , hiç bir şeyden bu kadar tat aldığımı hatırlamıyorum, soluk almadım yerken Kıyamam canım ya sen böyle dedikçe içim eriyor vallahi, neyse ki bir hafta kalmış çabuk geçer gider o da...

günaydın kızlar..göbekleriniz çıktı mı yani dışarıdan belli olmasa da büyüdüğünü hissediyor musunuz,ben çok sabırsızlanıyorum çıksın diye..ve kilo aldınız mı?

benim çıkmaya başladı tatlım, pantolon etek hiç bişi olmuyor :)

İkili test bile anne babaya bırakılırken dörtlü nasıl hastane prosedürü olabiliyor yahu? Para tuzağı olmasın canım boşuna yaptırma dörtlüyü.

Hadi gözün aydın şöyle boydan fotolar bekliyorduk ama minik prensin paşa gönlü bilir tabiii.... Demek minnakın artık 98 gram, yemelik olmuş yani artık Bu arada 3 lü test yapıldı mı, 4lü test yapılıyor, nasıl oluyor o işler?

Yok canım ben artık hipnoz yöntemine başvuruyorum. Aklıma geldikçe kovmaya başladım. 1 ay Türkiye' deyim, şimdiye kadar hiç kilo almamışım dönerken 5 kiloyu sırtlayıp döneceğim:))

İkili test bile anne babaya bırakılırken dörtlü nasıl hastane prosedürü olabiliyor yahu? Para tuzağı olmasın canım boşuna yaptırma dörtlüyü.
Yok canim istanbul egitim ve arastirmaya gidiyorum yani testler ucretsiz.icimiz rahat etsin diye yapiyoruz aslinda sonuclar gayet iyi gerek yok dedi.

[TüQUOTE="gamze353, post: 45533843, member: 407148"]
Yok canım ben artık hipnoz yöntemine başvuruyorum. Aklıma geldikçe kovmaya başladım. 1 ay Türkiye' deyim, şimdiye kadar hiç kilo almamışım dönerken 5 kiloyu sırtlayıp döneceğim:)) [/QUOTE]
Ben de ilk ayları almadan geçireyim diyordum, 2 haftadır kayınvalidem bizde, ağzımdan neyin adı çıksa ertesi gün pişirmiş oluyor, sabah bulantılarım şiddetli ama onun harici iştahım maşallah yani, evde genelde bu pozisyonda dolaşıyorum, Türkiye dönüşü bir ayda sen de 5 kg, ben deyim 10 kg garanti yani

Tesekkurler canim ben de cok heveslenmistim foto icin ama olmadi malesef ekranda gordugumu bile ayirt edemedim :) uclu testi pek gerekli görmüyorlar sanirim ikili iyi cikarsa benim de pek anladigim soylenemez ama :) doktor hic 3lu testin bahsini acmadi

Cok sevindim herseyin guzel gitmesine :)) koseye sikismis minicik bidigini operim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…