Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sen hangi hastaneyi düşünüyordun? Bir de fiyatları konusunda bilgin var mıdır?

Canım ben karataş düşünüyorum. 1600 tl hastane tutuyor. Dr ile konuşmadım bir o kadarda o isteyebilir. Aklımda çınarlıda vardı ama yeni doğan yoğun bakım konusunda egeye yönlendiriyormuş eledim.

Çok geçmiş olsun. Dilerim sağlığına kavuşup kusursuz bir bebeğe sahip olursun.

doğuma yakın bol bol hacı hurmasi ye doğumu kolaylastiriyormus

Hic oyle dusunme canim. Yenidogan yogun bakim hastanenin adindan, odalarindan, temizliginden, fiyatindan herseyinden daha onemli. Benim oglum 38+5te alindi herhangi bir komplikasyon olmamasina ragmen dogunca aglamadi. Cigerler aspire edildi yine tam bir sonuc alinamadi. Cok kisa ve cok dusuk volumede bir aglama alabildik. Sonra ben dikilirken hemen yogun bakima cikardilar. Benim islemler bitene kadar orda kaldi. Farkli basincli alanda yavas yavas hava konsantrasyonu yukseltilerek normale dondu.

Aslinda normale donmedigini de 20 gunlukken doktor kontrolunde ogrendik. Kalbinde dogum sirasinda oksijen alimiyla kapanmasi gereken bir yapi tam kapanmamis. Bu yuzden once pda denilen bir kalp hastaligi teshisi koydu bir doktor. Doktora gore 1 yasina kadar kalp ameliyati olmali ve o acikliga bir semsiye takilmaliydi. Gelisiminde sorun olabilirdi vs vs. Sonra cerrahpasa proflarindan biri pda olmadigini ama en yuksek seviyede masum ufurum oldugunu teshid edene kadar onrumuzden omur gitti.

Hala daha soylerim belki o oksijen dengelemesi yapilmasaydi oglum pda hstasi ya da daha ciddi bir sorunla karsi karsiya kalacakti. Hastanenin her turlu konforundan vazgecebilirim ama yenidogan yogun bakim benim icin artik olmazsa olmaz. Allah muhtac etmesin hicbirimizi ama ne zaman ne olacagini hicbirimiz bilmeyiz

Allah sabir versin canim. Saglikla kucagini doldursun insallah. Cok uzuldum

gobus niye abes dursun ki? bence cook tatli gorunuyor :)) yalniz bunlarin alt ve beden kismi normal mayo gibi benim bildigim. rahat edecegini dusunuyorsan problem yok, hamislere hersey yakisir

Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin, en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..

Çok geçmiş olsun canım, önemli olan senin ve eşinin sağlığı, nasip eden Rabbim yine edecektir inşallah, dualarımızdasın arkadaşım.

Selam canım önce minisinin iyi olmasına çok sevindim. İnşaallah hep iyi sağlıklı haberlerini duyarız. Şişli ve perinatalog diyince merak ettim Dr ismi nedir? Birde hangi hastaneye gidiyorsun şuan?
Slm..turkiye hastanesine gdiyorum.. gidecegim perinatolog prof. Dr. Recep Has..

Slm..turkiye hastanesine gdiyorum.. gidecegim perinatolog prof. Dr. Recep Has..
Türkiye hastanesinde özge Hanim'a ikili için gitmistim. Daha önce erken doğum yaptığım için oranın yoğun bakım 32 haftadan sonrasını olabiliyormus. Ondan biz butik biz hastaneyiz felen dedi. Sen Figen Hanim'a almi gidiyorsun. Bende ikili ve ayrıntılı için Recep Bey e gidicektim ama şehir dışındaydı. İnşaallah ayrıntılı için randevu alabilirim. Gittikten sonra deneyimlerini paylasirsan çok sevinirim.

Tabii yazarim..Evet figen hanm a gdiyrm..29 nisan da gdicegm insallah..ama ben 1 ay sonrasina bile zor randevu aldım. .asiri yogun.

güle güle kullan inşallah canım çok uygun almış

Canım Allah sabırlar versin. Beter acılarla sınamasın. Kendine çok dikkat et.

Günaydın güzel anneler
Güneşle doğan tüm güzellikler ruhunuzda can bulsun
günaydınlar... ne güzel söylemişsin öyle, içime güneş doğdu valla. tahmin ediyor ve umuyorum ki karam'ın sağlığı iyiye gidiyor. nasıl, daha da iyi mi inşallah?

Günaydın güzel anneler.. Aranızda daha önce travel sistem, hafif ağırlıkta, tekerlekleri 360 derece dönebilen bebek arabası kullananınız var mı? Şuan aradığım özellikleri karşılayan iki marka buldum, bugaboo ve stokke. Cape towndan bakmak istemedim taşıma zahmetinden ötürü. O yüzden biraz erken araştırıyorum. Çok güzel arabalar ama azıcık tuzlular. Çevrenizde kullanıp satmak isteyeniniz varsa ona da talibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…