- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Sen hangi hastaneyi düşünüyordun? Bir de fiyatları konusunda bilgin var mıdır?
Herkese merhaba anne adaylari.. nerden baslasam bilemiyorum.. 24 mart sabahi rahim ici enfeksiyonundan 13+4 haftalik bebegimi kaybettim ne yazikki.. 10 gundur hastanede enfeksiyon tedavisi goruyorum, bugun taburcu oldum. Takdir-i ilahi, elden bisey gelmez...
Aranizdan ayriliyorum, kismet diilmis 2016 eylul annesi olmak... Inşallah bu topigin bebegini kaybeden son annesi ben olurum..
Allah bebeklerinizi size bagislasin, saglikla dogsunlar insallah. Allaha emanet olun...
doğuma yakın bol bol hacı hurmasi ye doğumu kolaylastiriyormuspanik yapmamak da tam benlik, benim diğer adım panik ya, neyse artık gülün dikenine katlanacaz mecbur. sağol canım önerilerin için, aklımda bulundurucam. ay en çok korktuğum da kesip biçmeleri, gerek olmaz inşallah, şıppadanak çıkıversin işte yavrucak .
Bu yeni doğan bebek bakımı erken doğan bebekler dışında çok gerekli değil dedi doktorum. Zaten 35. Haftayı tamamlayınca sanırım yeni doğana göndermiyorlar. Doğum hastanesi konusunda kafam karışıyor. Sadece doktorum 3200 tl para alacak. Hastane için de sgk anlaşmalı bir yere mi gitsem diyorum. Bir yandan da benim doktorumun doğum yaptırdığı arkadaşım iyi ilerleyen gebelikte doktorun çok fonksiyonu yok diyor. Sadece kendini biraz daha rahat hissediyormuşsun doğuma girerken. Bazen diyorum herkes her yerde doğum yapıyor ben çok mu abartıyorum acaba özel olsun, kaliteli olsun diye.
Herkese merhaba anne adaylari.. nerden baslasam bilemiyorum.. 24 mart sabahi rahim ici enfeksiyonundan 13+4 haftalik bebegimi kaybettim ne yazikki.. 10 gundur hastanede enfeksiyon tedavisi goruyorum, bugun taburcu oldum. Takdir-i ilahi, elden bisey gelmez...
Aranizdan ayriliyorum, kismet diilmis 2016 eylul annesi olmak... Inşallah bu topigin bebegini kaybeden son annesi ben olurum..
Allah bebeklerinizi size bagislasin, saglikla dogsunlar insallah. Allaha emanet olun...
gobus niye abes dursun ki? bence cook tatli gorunuyor :)) yalniz bunlarin alt ve beden kismi normal mayo gibi benim bildigim. rahat edecegini dusunuyorsan problem yok, hamislere hersey yakisirevet, sanırım elbise ya da seninki gibi tankini tarzı mayolar daha mantıklı, en azından sudan çıkınca alt mayoyu çıkarıp başkası giyilebilir sağlık açısından. göbişin abes durmayacağına emin olsam şu tarz bişi almayı istiyorum.
malum 7 ay ve sonrası olcak ve göbiş kocaman olcak. bu olur mu ki?Eki Görüntüle 1807434
Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin, en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..Herkese merhaba anne adaylari.. nerden baslasam bilemiyorum.. 24 mart sabahi rahim ici enfeksiyonundan 13+4 haftalik bebegimi kaybettim ne yazikki.. 10 gundur hastanede enfeksiyon tedavisi goruyorum, bugun taburcu oldum. Takdir-i ilahi, elden bisey gelmez...
Çok geçmiş olsun canım, önemli olan senin ve eşinin sağlığı, nasip eden Rabbim yine edecektir inşallah, dualarımızdasın arkadaşım.Herkese merhaba anne adaylari.. nerden baslasam bilemiyorum.. 24 mart sabahi rahim ici enfeksiyonundan 13+4 haftalik bebegimi kaybettim ne yazikki.. 10 gundur hastanede enfeksiyon tedavisi goruyorum, bugun taburcu oldum. Takdir-i ilahi, elden bisey gelmez...
Slm..turkiye hastanesine gdiyorum.. gidecegim perinatolog prof. Dr. Recep Has..Selam canım önce minisinin iyi olmasına çok sevindim. İnşaallah hep iyi sağlıklı haberlerini duyarız. Şişli ve perinatalog diyince merak ettim Dr ismi nedir? Birde hangi hastaneye gidiyorsun şuan?
Türkiye hastanesinde özge Hanim'a ikili için gitmistim. Daha önce erken doğum yaptığım için oranın yoğun bakım 32 haftadan sonrasını olabiliyormus. Ondan biz butik biz hastaneyiz felen dedi. Sen Figen Hanim'a almi gidiyorsun. Bende ikili ve ayrıntılı için Recep Bey e gidicektim ama şehir dışındaydı. İnşaallah ayrıntılı için randevu alabilirim. Gittikten sonra deneyimlerini paylasirsan çok sevinirim.Slm..turkiye hastanesine gdiyorum.. gidecegim perinatolog prof. Dr. Recep Has..
Canım annem almış bana üç tane gecelik iki takım pijama. Annem fatihten almış gecelikleri 20 liraya almış önü düğmeli lohusa geceliği bir tanesi uzun kollu diğerleri kolsuz. İki takım da lohusa pijama almış pijamalarin fiyatlarını bilmiyorum resim atcaktim ama gene atamiyorum dosya boyutu diyor
güle güle giy canım hepsi de çok güzellerCanım üsteki mavi ve pembe pijama takımları mavinin içi yıkanmak üzere bekliyor ondan cekemedim altakiler 3 tanesi gecelik
Sağol canımgüle güle giy canım hepsi de çok güzeller
Canım Allah sabırlar versin. Beter acılarla sınamasın. Kendine çok dikkat et.Herkese merhaba anne adaylari.. nerden baslasam bilemiyorum.. 24 mart sabahi rahim ici enfeksiyonundan 13+4 haftalik bebegimi kaybettim ne yazikki.. 10 gundur hastanede enfeksiyon tedavisi goruyorum, bugun taburcu oldum. Takdir-i ilahi, elden bisey gelmez...
günaydınlar... ne güzel söylemişsin öyle, içime güneş doğdu vallaGünaydın güzel anneler
Güneşle doğan tüm güzellikler ruhunuzda can bulsun
Öyle mi hadi gözün aydın ilk ti di mi senin kaç haftaliktin özelde mi öğrendinÖgrendim canimm ben dayanamadim gittim erkek dedi bakalim hayirlisi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?