Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam canım önce minisinin iyi olmasına çok sevindim. İnşaallah hep iyi sağlıklı haberlerini duyarız. Şişli ve perinatalog diyince merak ettim Dr ismi nedir? Birde hangi hastaneye gidiyorsun şuan?

canim ben iki parcali giymistim onceki hamileligimde. alt kismi sort ust kismi da gogsu oturan beli genis :)) hamile icin olanlardan almistim cunku islak mayo ile uzun sure oturulmamasi gerekiyor birde sik sik cisim geliyodu o yuzden giyip cikarmasi da rahatti. arada gobisi de acip guneslendirdim..

Ben de Adana'da sayılırım senin bebişler daha erken doğar sıcak olur ben kısa kollu body aldım bolca bi kaç tane kolsuz aldım. Onun dışında uzun kollu da var tabi ki altları patikli patiksiz karışık alcm çorap aldım biraz. İnce yelek ve ceket bi kaç da tulum alırım diye düşünüyorum herşeyden al bence yeni doğdukları icin cok ince giyinmezler belki ihtiyaç olur herseye

Ben de 610tl fiyat aldım.

Bu yeni doğan bebek bakımı erken doğan bebekler dışında çok gerekli değil dedi doktorum. Zaten 35. Haftayı tamamlayınca sanırım yeni doğana göndermiyorlar. Doğum hastanesi konusunda kafam karışıyor. Sadece doktorum 3200 tl para alacak. Hastane için de sgk anlaşmalı bir yere mi gitsem diyorum. Bir yandan da benim doktorumun doğum yaptırdığı arkadaşım iyi ilerleyen gebelikte doktorun çok fonksiyonu yok diyor. Sadece kendini biraz daha rahat hissediyormuşsun doğuma girerken. Bazen diyorum herkes her yerde doğum yapıyor ben çok mu abartıyorum acaba özel olsun, kaliteli olsun diye.

canim normal dogumda doktor ve yardimcilari cok onemli sabirla acaleye getirmeden beklemeleri gerekiyor basinda. bence haklisin tedirgin olma konusunda

canım ben de tecrübesizim ama senin yazdıklarından ekstra neler gerekitğini bana söylenenlerden yola çıkarak söylüyorum: lohusa külodu, emzirme sütyeni, atleti, hijyenik ped, biberon, ağız mendili, bebiş iiçin şapka, eldiven, çorap, bebek bezi, ıslak mendil..

bir de canım sana lohusa pijamanı nerden ve ne kadara aldın acaba? bir kaç tane alın diyenler var gecelik mi aldın pijama şeklinde mi hepsini güle güle kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…