Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
35 haftalık erken doğum yaptım ben
kızımı ertesi gün görebildim doğum yaptığım hastanede yeni doğan yoğun bakım bakımı ve küvez olmadığı için Ambulansla başka hastaneye gönderildi.
25 yaşında hiç bir hastalığı olmayan gebeliği herşey yolunda sürdürdüm buna rağmen başıma geldi. Doğum yaptığım hastanede topun bakım ve Kuvez olmadığını biliyordum ihtiyacım olmaz nasılsa dedim. Ama oldu
Dilerim kimsenin işi düşmez ama her ihtimale bakılmalı

Yok çok haklısın. Ben hiç cape town'da doğumu hiç düşünmediğim için doğumu planlamadım ama doktorum erken doğum ihtimaline karşı orada da bir plan yapmamız gerektiğini söyledi. Böyle alt alta bir sürü plan çıkınca eşim evham yapıyorsun diyor ama insan düşünmeden de yapamıyor.

evet, sanırım elbise ya da seninki gibi tankini tarzı mayolar daha mantıklı, en azından sudan çıkınca alt mayoyu çıkarıp başkası giyilebilir sağlık açısından. göbişin abes durmayacağına emin olsam şu tarz bişi almayı istiyorum.
malum 7 ay ve sonrası olcak ve göbiş kocaman olcak. bu olur mu ki?

Normal doğum planladığın için dr ve hastane önemli bence. Ama yeni doğan yoğun bakımı olmalı. Doğum sırasında çıkan sıkıntılarda olabiliyor. İşini şansa bırakma derim. Doktorun haklı iki taraf içinde acil durum planın mutlaka olmalı.

arkadaşımın kızına bırseyler alacaktım hıc bırsey begenemedım. hamıle kalmadan once beğenıyordum bebek kıyafetlerını hiç birsey bulamıyorum :/

Canım annem almış bana üç tane gecelik iki takım pijama. Annem fatihten almış gecelikleri 20 liraya almış önü düğmeli lohusa geceliği bir tanesi uzun kollu diğerleri kolsuz. İki takım da lohusa pijama almış pijamalarin fiyatlarını bilmiyorum resim atcaktim ama gene atamiyorum dosya boyutu diyor

Canım üsteki mavi ve pembe pijama takımları mavinin içi yıkanmak üzere bekliyor ondan cekemedim altakiler 3 tanesi gecelik

Eklentiler

• IMG_20160402_172809.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 104
Sen hangi hastaneyi düşünüyordun? Bir de fiyatları konusunda bilgin var mıdır?

Herkese merhaba anne adaylari.. nerden baslasam bilemiyorum.. 24 mart sabahi rahim ici enfeksiyonundan 13+4 haftalik bebegimi kaybettim ne yazikki.. 10 gundur hastanede enfeksiyon tedavisi goruyorum, bugun taburcu oldum. Takdir-i ilahi, elden bisey gelmez...
Aranizdan ayriliyorum, kismet diilmis 2016 eylul annesi olmak... Inşallah bu topigin bebegini kaybeden son annesi ben olurum..
Allah bebeklerinizi size bagislasin, saglikla dogsunlar insallah. Allaha emanet olun...

Canım Allah bir daha göstermesin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Allah

Canim gecmis olsun.coj uzuldum.daha once belirtilerin var miydi? Akinti kasinti vs..

Fatih'in neresi?:)

Geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda bugünleri unutturacak sağlıklı bir bebek nasip etsin inş.

Offf ( cok cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda tekrar bebek sahibi olmayi nasip etsin insallah
Gercekten cokk uzuldum

Kesinlikle sana katılıyorum. Gayet sağlıklı ve iyi bir gebelik dönemi geçiriyordum hiçbir sorunum yoktu bebeğiminde öyle. Ama 27 haftalık anlayamadım doğum sancisiyla kendimi ambulansla bilmediğim bir ilçe hastane ve Dr doğum yaptım. Bence yeni doğan bakımı çok önemli. Bende Dr konuşurken başıma nasıl olsa gelmez dedim ama geldi. İnsanlar yarın başına ne geleceğini bilmiyor. Rabbim kimseye böyle birşey yasatmasin inşaallah hicbirimizin yeni doğan bakımına ihtiyacı olmaz. Bebeklerimize miyadinda sağlıkla doğarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…