Çok teşekkür ederim tatlımMinik burnunu yesinler senin küçük paşa.:) Hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım. Bende de ramzi dışında çin ve rus takvimi tutmuştu. Benim etrafımda bir kişi dışında herkes erkek demişti. Kız çıktı. Halen doğana kadar belli olmaz diyenler var çok sevimliler.
Teşekkür ederim kuşum, senin de güzel haberini alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.canım benim çok teşekkürler, ben de çok öpüyorum. Oğluşun geliyormuş, gözün aydın :)
hayırlı olsun canım. görüntüde yüzü ne güzel belirgin çıkmış, çok ama çok tatlı maşallah. benimki de bugün hiç kımıldamadı ultrasonda ama yine erkek olabilir dedi doktorum. ben epeydir oğluumm, çınaaarr diye konuşuyorum bile ama bakalım şaşırtıcak mı biziKızlar merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler aramıza
Sabah randevumuz vardı bebeğimle, tam 167 gram 15,3 cm olmuş, haftasıyla uyumluymuş veee 12. haftada bir çıkıntı görüyorum demişti , bugün tescilledi doktorumuz "afacan bir oğlan bu, aynı da babasına benziyor" dedi
Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı versin herkese inşallah. Bilen bilir istatistiklere takmıştım, meraklısına da yazayımnub teorisi tuttu, çin ve rus takvimi tuttu, sadece Ramzi teorisi tutmadı, etrafımda da en az 10 kişi erkek demişti, bugün pipili onaylandı, üstelik de el salladı babasıyla bize, hala çok heyecanlıyım, karnımı bebeğim yerine oğlum diye sevmek de çok güzel, şükürler olsun Rabbime. Allah herkesin gönlüne göre versin.
canim korkulacak bisey yoktur ins. bende de ara ara oluyordu fitil verdi doktorBenim de oluyor arada. Ben cuma günü Dr gidicem tekrar sorarım olmazsa senin içinde bakayım ne diyecek. Evet kati geliyor kötü dusunmeye çalış canim
selam kızlar
yeni katılanlar hoşgelmiş :)
benimde bugün 3 ten sonra kontrolum, inşallah cinsiyet öğrenirim :)
kızımada 'abla oluyor' partisi yapıcaz bu akşam aile arasında.
siz yaptınız mıolbey ?
Oy maşallah çok tatlı bir bebeğe benziyor bu yüzde vermelere karşıyım ama sanki 13 /14 hafta sonrası büyük olasılık değişmiyor. Kizımda da değişmemişti bu sefer erkek olduğu için daha erken öğrendik ilk yüzde 80 demişti dr 17 . Hafta 100 dedi.Bende geldim kontrolden :)
214 gr olmuş, 18 cm olmuş koca kafalı :)
%70 erkek dedi doktor ama kesinleşmedi yine :/ 22.hafta ayrıntılı olucak orada kesinleşir artık :) 4 test için kan verdim, haftaya çıkacak. Demir magnezyum vitamin ve progesteron verdi yine ama hastaneden çıkınca arabamı bulamadığım için sinirden ilaçları almayı unuttum, isimlerini söyleyemiyorum o yüzden.
Birde siz bakın neye benziyor bu ufaklık :)Eki Görüntüle 1809070
canim bu tamamen kisisel herkesinki bir olmuyor benim gobegimde cok cikar ve bebek asagidadir rahat nefes alirsin ilerde cok yorum yapanlar olur erken dogar gunun gelmis falan diye hic kafana takma ben 7 aylik hamileyken elimde raborvar ucaga almiyolardi inanmadilar tabi 7 aylik oldugumabugün yine ultrasonu göbeğimin baya altında yaptı doktor, yani göbek deliğin altında. peki bebek orada madem, neden karnım göbek deliği ve etrafında bu kadar büyüdü acaba. yani sonuçta bebek küçücük daha, içerde nasıl bi oluşum var da karnım bu kadar büyüdü çözemedim ve biraz korkuyorum. doktora da çok sordum ama normal dedi. şimdi 16 başındayım daha. deneyimli anneler bilir, böyle koca karnım hep büyümeye devam mı edicek yoksa ilerleyen haftalarda biraz yavaşlar mı büyümesi? çünkü yavaşlamazsa ben big bang gibi patlayacam valla. annem de uzakta ama telefondan gösterdiğim kadarıyla kızım bu ne dedi korkuttu beni . bi de ilk bebek güya. ay patlamam dimiiii ???
iyiyiz canım da ucuz atlatmışsın valla geçmiş olsun. aman dikkat et senin haylaz tam yaramazlık zamanında herhalde. endişelenme ama bende de korkunca oldu bi kaç kere, bikaç saat geçmemişti.iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bu sabah tam ben masaya oturacagim zaman oglum sandalyeyi cekti arkamdan esim yanimdaydi cok sukur tam duserken tuttu kollarimdan ama kendimi cok kastim galiba bi sure karnim agridi
canim benim bana simdi soruyolar 6 aylik oldumu diye diyorum benim kizim daha yeni 7 aylik oldu nasil 6 aylik olsunbugün yine ultrasonu göbeğimin baya altında yaptı doktor, yani göbek deliğin altında. peki bebek orada madem, neden karnım göbek deliği ve etrafında bu kadar büyüdü acaba. yani sonuçta bebek küçücük daha, içerde nasıl bi oluşum var da karnım bu kadar büyüdü çözemedim ve biraz korkuyorum. doktora da çok sordum ama normal dedi. şimdi 16 başındayım daha. deneyimli anneler bilir, böyle koca karnım hep büyümeye devam mı edicek yoksa ilerleyen haftalarda biraz yavaşlar mı büyümesi? çünkü yavaşlamazsa ben big bang gibi patlayacam valla. annem de uzakta ama telefondan gösterdiğim kadarıyla kızım bu ne dedi korkuttu beni . bi de ilk bebek güya. ay patlamam dimiiii ???
zaten çok ileri olmasa da astımım var umarım rahat nefes alırım o yaz sıcaklarında inşallah. uçak olayına çok güldüm,canim bu tamamen kisisel herkesinki bir olmuyor benim gobegimde cok cikar ve bebek asagidadir rahat nefes alirsin ilerde cok yorum yapanlar olur erken dogar gunun gelmis falan diye hic kafana takma ben 7 aylik hamileyken elimde raborvar ucaga almiyolardi inanmadilar tabi 7 aylik olduguma
canim benim bana simdi soruyolar 6 aylik oldumu diye diyorum benim kizim daha yeni 7 aylik oldu nasil 6 aylik olsun
Canım, çok teşekkür ederim, inşallah sen de en kısa zamanda netleştirirsin, gösterir bakalım nazlı meleğin, sağlıklı olsunlar da hiç önemi yok ama insan merak ediyor işte, bir de tüm cicileri ekru beyaz renkte filan, şöyle biraz renkli cici alasım da var. kızma annesi yeğenime,gösterir bakalım, azıcık merak edin demiştirhayırlı olsun canım. görüntüde yüzü ne güzel belirgin çıkmış, çok ama çok tatlı maşallah. benimki de bugün hiç kımıldamadı ultrasonda ama yine erkek olabilir dedi doktorum. ben epeydir oğluumm, çınaaarr diye konuşuyorum bile ama bakalım şaşırtıcak mı bizi. hatta bugün kızdım bile doktordan çıkınca ya oğlum niye kımıldamadın diye .
sağol canım. sorma pek naz yaptı bugün bebişim benim. şimdi kımıl kımıl yine karnımda bişiler hissediyorum. aynen benimkilerde ekru, beyaz, yeşiller ,sarılar.. neredeyse hiç mavi yok. şimdilik durdum zaten bişi almıyorum. hoş alacağımı aldım galiba amaCanım, çok teşekkür ederim, inşallah sen de en kısa zamanda netleştirirsin, gösterir bakalım nazlı meleğin, sağlıklı olsunlar da hiç önemi yok ama insan merak ediyor işte, bir de tüm cicileri ekru beyaz renkte filan, şöyle biraz renkli cici alasım da var. kızma annesi yeğenime,gösterir bakalım, azıcık merak edin demiştir
Kizlar gobus fotolari atsaniza:) benimde baya cikti ya kizimda 8 aylik dumduz bir gobegim vardi ve sadece doguma kadar 4 kilo aldim:)) bunda kilo vermeme ragmen gobek cikti
tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin inşallah. prenslerimizin sayısı artıyor forumda. evet çok haklısın, ben hala elimdeki ultrason fotoğraflarına bakıyorum dakkada birBizde bugün muayeneye gittik cinsiyetini öğrendik,oğlumuz olacakmış :) çok duygulanıyor insan,onu ekranda izlemek çok keyifli,doyamıyor insan bakmaya
Masallah canim baya cikmis ama cok tatli duruyor gercektenEki Görüntüle 1809133 Eki Görüntüle 1809134
16 haftalığım. pek çekmeyi beceremedim ama benim dombili göbişim bu işte. fotolarda daha küçük gözükmüş neyse ki. benim gibiler foto atsın da rahatliim ben de ya . pek gebe olmadı etrafımda şimdiye kadar. yani bilmiyorum ama bu göbek bana çok geliyor. dediğim gibi annem de gözlerini pörtletti görünce, e ben de korktum doğal olarak . doktorum normal deyince rahatladım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?