- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
Kızlar merhaba, son 3-4 saattir vajinadaki kaşıntıdan çıldırmak üzereyim, doktorumu aramıştım dün, gyno travogen fitil ve travazol krem verdi, uyguladım ama kaşıntı çok kötü durumda(( başına gelen arkadaşlar vardı sanırım, sizler ne kullanmıştınız?
Kizlar +18 soru olucak affınıza sığınarak. Bizimde birliktelik yasanmamakta ikiz olduğu için . eşim yanaşıyor ama zorlama gibi değil dokunmak gibi. Buda bi bakıma orgazma yaşanırsa kendi kendine tatmin olmakla aynı duruma gelio. Hamilelikte masturbasyonun zararlı olduğunu duymuştum buda zararlı mıdır ?
Kızlar merhaba bende isim konusunda kararsızım Yağız Alp nasıl sizce eşim Buğra diyor ama karar veremioruzz bana yardımmm
yok Cnm ya aslında bakma 2 isim bile fazlaAli Efe hep aklımdaydı benim eşimin ismi babasının efe si diyordum ama her yerde her kitapta bi ömer çıkıyor karşıma bizede uzun geliyo kimlikte 3 ü yazsın biz ali efe kullanırız dedik ama yinede bilemiyorum :)
benim kizimin ismi Doğa Nil kreste iki isim birden söylüyordu öğretmeni..hos bende iki isim birden söylüyorum degisio yani...ama 2 isim koyacaksan birini kısa tutmani tavsiye ederimKızlar bir sorum olucak size. Bebeğinize iki isim koyduğunuzda resmi yerlerde (okul gibi) hangisi kullanılıyor. 1. mi 2. mi?
hiç korkma Cnm ben çektirdim hissetmedim bile...sadece catur cotur sesler geliyor .. o ses biraz tuhaf ... bana dedi önce bir bakalım dişine ses duyunca urktum baktım dis elinde hemde benim disim apseliydihani doktor dişi çekmeye başlayınca bir çekilme hissi oluşur ya, o his beni aşırı korkutuyorbütün dişlerimi kanal tedavisi dolgu vs yaptırırım ama diş çektirmek çok travmatik birşey benim için korkuyorum
aaa süpermişhiç korkma Cnm ben çektirdim hissetmedim bile...sadece catur cotur sesler geliyor .. o ses biraz tuhaf ... bana dedi önce bir bakalım dişine ses duyunca urktum baktım dis elinde hemde benim disim apseliydidoktorum sayesinde dis korkumu yendim
Günaydın herkesciklere
Sende erken dön bak afrikalarda doğurma sonra
Zaten yazın bütün kötülüğünü çekip doğum yapcaz alışveriş de hasamat olsak ne yazar
Kızlar merhabaaa dün akşam doktora gittim.. 300 gr olmuş bebiş :) tam karnımda hissederken doktora söyledim bir baktı poposuyla karnıma vuruyordu çok güldük :) Kilosu gayet normalmiş bir grafik gösterdi orda tam ortada seyrediyor gelişimi.. 2 hafta sonraya detaylı ultrason için randevu aldık.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi :)[/QUOTE maşallah kaç haftalıksın
Ayrıntılı için erken mi 2o. Hafta.Kızlar merhabaaa dün akşam doktora gittim.. 300 gr olmuş bebiş :) tam karnımda hissederken doktora söyledim bir baktı poposuyla karnıma vuruyordu çok güldük :) Kilosu gayet normalmiş bir grafik gösterdi orda tam ortada seyrediyor gelişimi.. 2 hafta sonraya detaylı ultrason için randevu aldık.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi :)
Benim ayrıntılı da cumartesi. Bana doktorum aldı randevuyu, erken olsa başka tarih alırdı herhalde. Zaten şunu tam göremedim vs derse bir hafta sonra bir daha giderim diye düşündüm.Ayrıntılı için erken mi 2o. Hafta.
Bende cumaya randevu aldım ayrıntılı olacak diye iptal edeyim mi acaba
18-23. haftalar arası yapılıyomuş canım bende 20de yapıcam bi aksilik çıkmazsa.doktorun o zaman çağırmışsa zaten uygundur bence. ama doktor sana bıraktıysa ve biraz daha bekliyeyim istersen sonraki iki hafta içinde de yaptırabilirsin diye düşünüyorum. özel hastaneye mi gidiyorsun, ayrıntılı için ne kadar ödeyeceğimizi sormayı unutmuşum geçen şimdi merak ettim de? bizde muayene ssklıya 50, ikili +60tl, dörtlü +70tl idi. bu testin fiyatı bazı yerlerde çok mu yoksa onlar dört boyutlu baktıranlar mı çözemedim. umarım fazla değildir..Ayrıntılı için erken mi 2o. Hafta.
Bende cumaya randevu aldım ayrıntılı olacak diye iptal edeyim mi acaba
Birini eleyin bence çok uzun bi de efeler yaramaz oluyor görduğm kadariylaBizde oğluşumun ismine karar verdik gibi gibi.. Sadece biraz uzun geliyo Ömer Ali Efeçokmu uzun nasıl sizce?
Birinci kullanılır canım özellikle ikiyi tercih ettiğini söylemezse tabi ya da ögretmeni falan hangisini kullanırsa sınıfta adaşı olursa farklı olan kullanılıyo falan kesin bi ayrımı yok yaniKızlar bir sorum olucak size. Bebeğinize iki isim koyduğunuzda resmi yerlerde (okul gibi) hangisi kullanılıyor. 1. mi 2. mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?