Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

canim nasil oldun bilmiyorum ama ogluma hamileligimde fitil de krem de kullandim. doktorun verdiyse icin rahat olsun bence

hamilelikte ilskinin ya da orgazmin bi sakincasi yok durumuna ozel bisi yoksa tabi. plesenta asagidaysa kanama olabilir diye dikkatli birliktelik oneriliyo sadece. onun disinda rahim agzi yetmezligi, enfeksiyon vs durumlarinda doktorlar yasakliyor. 8e kadar normal yasantina (ikizlerde belki 6ya 7ye falan cekiyolardir) devam demislerdi bize. sadece zorlanmicak sekilde olmali. orgazm da kasilmalari tetikliyor. o da ileri aylar icin sakincali olabilir dogumu baslatabilecegi icin.

Kızlar merhaba bende isim konusunda kararsızım Yağız Alp nasıl sizce eşim Buğra diyor ama karar veremioruzz bana yardımmm

yok Cnm ya aslında bakma 2 isim bile fazla kaldı ki 3 isim kura çek olmazsa ... ama bence Ali Efe daha güzel

Kızlar bir sorum olucak size. Bebeğinize iki isim koyduğunuzda resmi yerlerde (okul gibi) hangisi kullanılıyor. 1. mi 2. mi?
benim kizimin ismi Doğa Nil kreste iki isim birden söylüyordu öğretmeni..hos bende iki isim birden söylüyorum degisio yani...ama 2 isim koyacaksan birini kısa tutmani tavsiye ederim

hiç korkma Cnm ben çektirdim hissetmedim bile...sadece catur cotur sesler geliyor .. o ses biraz tuhaf ... bana dedi önce bir bakalım dişine ses duyunca urktum baktım dis elinde hemde benim disim apseliydi doktorum sayesinde dis korkumu yendim

aaa süpermiş inşallah bir çekişte kurtulurum bence canım çok sağol

Günaydın herkesciklere

Sende erken dön bak afrikalarda doğurma sonra

Zaten yazın bütün kötülüğünü çekip doğum yapcaz alışveriş de hasamat olsak ne yazar

Zaten izmirdeki doktorum orada da bir doğum planı yap ne olur ne olmaz dedi. Hiç aklımda yoktu ama haklı galiba.

Kızlar merhabaaa dün akşam doktora gittim.. 300 gr olmuş bebiş :) tam karnımda hissederken doktora söyledim bir baktı poposuyla karnıma vuruyordu çok güldük :) Kilosu gayet normalmiş bir grafik gösterdi orda tam ortada seyrediyor gelişimi.. 2 hafta sonraya detaylı ultrason için randevu aldık.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi :)

Ayrıntılı için erken mi 2o. Hafta.
Bende cumaya randevu aldım ayrıntılı olacak diye iptal edeyim mi acaba

Benim ayrıntılı da cumartesi. Bana doktorum aldı randevuyu, erken olsa başka tarih alırdı herhalde. Zaten şunu tam göremedim vs derse bir hafta sonra bir daha giderim diye düşündüm.

Bebek arabasında britax römer bakan veya daha önce kullanmış olan var mı aranızda?
Ekstradan bir de baston alacağım. O yüzden bu tarzlara da bakıyorum.

18-23. haftalar arası yapılıyomuş canım bende 20de yapıcam bi aksilik çıkmazsa.doktorun o zaman çağırmışsa zaten uygundur bence. ama doktor sana bıraktıysa ve biraz daha bekliyeyim istersen sonraki iki hafta içinde de yaptırabilirsin diye düşünüyorum. özel hastaneye mi gidiyorsun, ayrıntılı için ne kadar ödeyeceğimizi sormayı unutmuşum geçen şimdi merak ettim de? bizde muayene ssklıya 50, ikili +60tl, dörtlü +70tl idi. bu testin fiyatı bazı yerlerde çok mu yoksa onlar dört boyutlu baktıranlar mı çözemedim. umarım fazla değildir..

Kızlar bir sorum olucak size. Bebeğinize iki isim koyduğunuzda resmi yerlerde (okul gibi) hangisi kullanılıyor. 1. mi 2. mi?
Birinci kullanılır canım özellikle ikiyi tercih ettiğini söylemezse tabi ya da ögretmeni falan hangisini kullanırsa sınıfta adaşı olursa farklı olan kullanılıyo falan kesin bi ayrımı yok yani

Arkadaşlar biraz uzun olcak ama merak ettiklerm birde kilo alan arkadaşlara tavsiyelerim var...
Evlendiğim sene 15 kilo almıştım haliyle beni daha önce tanımayan bi cok insan o dombili halimle tanıyıp bi ton laf sokuşturuolardı neyse 2 sene belirli dönemlerde spora gittim ki aslında profesyonel sporcu geçmişimde var ama kar etmedi kilo vermek tamamen kafada bitiyor ve başladığın anda daha çok istemeye başlıosun ben çok hırslı bi insanım spor mevzularında ama spor işin %40 falan asıl önemli olan ne yediğimiz beslenmemi son 3 senedir baştan aşağıya deiştirdim eski fit görüntüme geldim derken bebişimize kavuştuk 52.5 falandım sanırım hamile kaldıgımda suan 57.4 ile güne başlıyorum hergün mutlaka yürüyüş yapıyorum 10 km kadar eğer yapmasam sanırım doğuma 20 ile girenlerden olurum bu kadar kiloyu 1 senede hiç kasdan vermemiş biri olarak kiloyu kafanıza takmayın sizi mutsuz etmesin onları verceğiniz güne şimdiden odaklanırsanız zaten aşırı yememeye ve hayır demeye başlarsınız o kadar dikkat ettiğim halde kilo alıorum sonuçta afacanım büyüyo diorum...
Şimdi gelelim benim deneyimli annelere soruma doğumda 7 kilo gibi bi kayıp yaşanıyormuş sanırım plesenta vs derken acaba bu doğrumudur ? Doğruysa değmeyin keyfime emzirme vs derken eski kilomuza çabucak kavuşuruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…