Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ay mantar mı acaba o kremlede zor geçer ihmal etme yrn git dojtora . bebek şampuan varsa birazcık onunla soğuk suyla yıka ama simdi hamilesin de ne biliyim üşütmeyesin .aklıma başka bise gelmiyor cnm
Teşekkür ederim kızlar, fitil gece etkisini göstermiş neyseki sabah % 90 geçmişti, sabah tekrar travakazol merhem sürdüm geçti ama ben de benden geçtim, çok zor bir şeymiş, ilk defa başıma gekdi, iç çamaşırımı da hep pamuklu kullanıyorum, kuru tutuyorum, ne günlük ped ne de kokulu wc kağıtlarını hamile kaldığımdan bu yana kullanmıyorum ama hamilelikte şiddetle görülüyormuş işte, aman sizler de dikkat edin.

En iyi gelen şey sirke sirkeli suyla yıka anında kaşıntı geçer.Hafif yakabilir ama
İnternette de sirkeli su diyordu ama asidik yakar diye korktum canım denemeye, hem de ankaradaydık, annemlere ziyarete gitmiştik, ortam çok müsait değildi, yapamadım, neyseki geçti, inşallah tekrarlamaz.

Canım sana da çok geçmiş olsun, bu sefer fitille merhemle atlattım inşallah bir daha olmaz. İç giyimleri de sıcakta yıkıyorum ama ütülemiyorum, ben de akıntı filan problemi de olmadığından kuruydum hep ama amansız yakaladı hastalıkçok zormuş

Canım başka bişeye olabilir tabi ama mantarsa doktora muayene ol fitil verirler çünkü mantarın yukarı doğru ilerlemesini istemez doktorlar. Krem fayda etmediyse mutlaka doktora git.
Canım hemen feyza hanımı aradım zaten kaşıntı deyşnce fitil ve merhem verdi mantar maya enfeksiyon için , neyseki gece 2 doz merhem, 1 doz fitille sabaha rahat uyandım.

Çok geçmiş olsun sana da, doktorum travazol mrrhem ve gyno travogen fitil verdi ve kullandım, Allaha emanetler, bir şey olmaz inşallah, öteki türlü enfeksiyon da çok kötü bebek için, eltim de fitil kullanmış, sıkıntı olmsmış, ilk 3 ay kullanımı riskli ama sonraki aylarda gebelerde hep kullanımı var bildiğim kadarıyla.

Bir dahaki gidişte sorayım bu yüzdeleri.

Doktordan sonraki bir iki hafta hızlı sonraki hafta normal ama o son hafta sanki geçmiyor sonunda 4 haftayı bitirdim, yarın doktora gideceğim. Kız mı erkek mi kesinleşecek inş.
Ayyy ne guzel kazan dibi olarak :)) senin bebisinde cinsiyeti belli olacak ne guzel
Haftaya salida benimki belli olacak insallah
gonlunden gecen veya hissettigin ne?
Cok heycanli yaaa yarin iyi haberletini bekliyorum

Selam annişler ooo mübarek alacak hiçbirşey birakmamissiniz ki siz
Ben 8.ayima kadar hiçbirşey almayacağım hala çok kararlıyım oyuzdende hiç bakmıyorum indirim mağaza siteler felan
Bugüne kadar 4 kg aldım

Ben de 9. Aya girerken tekrar türkiyede olacağım için şimdiden stok yapmak istedim. Malum temmuzda biliyorsun İzmir sıcağını. Kendi bavulum da dolu olacağı için oradan alıp doldurmak istemedim. Ama bence de 8. Aya bırakma yaz günü haşatımız çıkar.

armin ismi nasıl kızlar .... bugün bir kizin ismi armin ...annesi seslenince kulağıma çok hos geldi anlamı barış özgürlük demekmis ama erkek ismi olarak geciyor internette kafam karisti

ay canim ya bende yapayim dedim once epiletorle sonra bant agda ile cok zorlandim kuaforede guvenemedim temiz olurmu diue sonra yapana kadar canim ckti halimiz icler acisi
en iyisi kuaför ya... ben bugün gittim 5 dk da bitti ..epilatorden korkarım ya

Bizde oğluşumun ismine karar verdik gibi gibi.. Sadece biraz uzun geliyo Ömer Ali Efe çokmu uzun nasıl sizce?

Ayyy ne guzel kazan dibi olarak :)) senin bebisinde cinsiyeti belli olacak ne guzel
Haftaya salida benimki belli olacak insallah
gonlunden gecen veya hissettigin ne?
Cok heycanli yaaa yarin iyi haberletini bekliyorum
Bana 12 haftalıkken kız dedi ama kesin değildi bende hep içimden kız istiyorum bizim ailede kız torun yok. Annem ablam kalabalık gideceğiz bu kontrolle onlarda merakla kız dese diye bekliyorlar. Tabi en önemlisi sağlıklı olduğunu duymak. Seninde az kalmış biz eylül sonu olunca sona kalmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…