18-23. haftalar arası yapılıyomuş canım bende 20de yapıcam bi aksilik çıkmazsa.doktorun o zaman çağırmışsa zaten uygundur bence. ama doktor sana bıraktıysa ve biraz daha bekliyeyim istersen sonraki iki hafta içinde de yaptırabilirsin diye düşünüyorum. özel hastaneye mi gidiyorsun, ayrıntılı için ne kadar ödeyeceğimizi sormayı unutmuşum geçen şimdi merak ettim de? bizde muayene ssklıya 50, ikili +60tl, dörtlü +70tl idi. bu testin fiyatı bazı yerlerde çok mu yoksa onlar dört boyutlu baktıranlar mı çözemedim. umarım fazla değildir..
Zor telaffuz edilen bi isim olmaması da önrmli bence yağız alp daha aķıcı daha hoş geliyor kulağa ama ğ harfinin karaktere zorlayıcı bi etki yaptığını duymuştum bi araştır istersenKızlar merhaba bende isim konusunda kararsızım Yağız Alp nasıl sizce eşim Buğra diyor ama karar veremioruzz bana yardımmm
Arkadaşlar biraz uzun olcak ama merak ettiklerm birde kilo alan arkadaşlara tavsiyelerim var...
Evlendiğim sene 15 kilo almıştım haliyle beni daha önce tanımayan bi cok insan o dombili halimle tanıyıp bi ton laf sokuşturuolardı neyse 2 sene belirli dönemlerde spora gittim ki aslında profesyonel sporcu geçmişimde var ama kar etmedi kilo vermek tamamen kafada bitiyor ve başladığın anda daha çok istemeye başlıosun ben çok hırslı bi insanım spor mevzularında ama spor işin %40 falan asıl önemli olan ne yediğimiz beslenmemi son 3 senedir baştan aşağıya deiştirdim eski fit görüntüme geldim derken bebişimize kavuştuk 52.5 falandım sanırım hamile kaldıgımda suan 57.4 ile güne başlıyorum hergün mutlaka yürüyüş yapıyorum 10 km kadar eğer yapmasam sanırım doğuma 20 ile girenlerden olurumbu kadar kiloyu 1 senede hiç kasdan vermemiş biri olarak kiloyu kafanıza takmayın sizi mutsuz etmesin onları verceğiniz güne şimdiden odaklanırsanız zaten aşırı yememeye ve hayır demeye başlarsınız o kadar dikkat ettiğim halde kilo alıorum sonuçta afacanım büyüyo diorum...
Şimdi gelelim benim deneyimli annelere soruma doğumda 7 kilo gibi bi kayıp yaşanıyormuş sanırım plesenta vs derken acaba bu doğrumudur ? Doğruysa değmeyin keyfimeemzirme vs derken eski kilomuza çabucak kavuşuruz sanırım
7 kilo biraz ütopik canım ben 5 vermiştim dogumda zaten toplam 10 almıstim emziirken gitti hepsi çok şükürArkadaşlar biraz uzun olcak ama merak ettiklerm birde kilo alan arkadaşlara tavsiyelerim var...
Evlendiğim sene 15 kilo almıştım haliyle beni daha önce tanımayan bi cok insan o dombili halimle tanıyıp bi ton laf sokuşturuolardı neyse 2 sene belirli dönemlerde spora gittim ki aslında profesyonel sporcu geçmişimde var ama kar etmedi kilo vermek tamamen kafada bitiyor ve başladığın anda daha çok istemeye başlıosun ben çok hırslı bi insanım spor mevzularında ama spor işin %40 falan asıl önemli olan ne yediğimiz beslenmemi son 3 senedir baştan aşağıya deiştirdim eski fit görüntüme geldim derken bebişimize kavuştuk 52.5 falandım sanırım hamile kaldıgımda suan 57.4 ile güne başlıyorum hergün mutlaka yürüyüş yapıyorum 10 km kadar eğer yapmasam sanırım doğuma 20 ile girenlerden olurumbu kadar kiloyu 1 senede hiç kasdan vermemiş biri olarak kiloyu kafanıza takmayın sizi mutsuz etmesin onları verceğiniz güne şimdiden odaklanırsanız zaten aşırı yememeye ve hayır demeye başlarsınız o kadar dikkat ettiğim halde kilo alıorum sonuçta afacanım büyüyo diorum...
Şimdi gelelim benim deneyimli annelere soruma doğumda 7 kilo gibi bi kayıp yaşanıyormuş sanırım plesenta vs derken acaba bu doğrumudur ? Doğruysa değmeyin keyfimeemzirme vs derken eski kilomuza çabucak kavuşuruz sanırım
doğru kızkardeşim 6 kg gitmiş doğumun 2. günü tarttık :) kaldıkı daha ödem var vücudunda. dedikleri gibi bebek bakımı özellikle yenidoğan zor geçiyor, 2,5 saatte bir uyanıyor , kilo vermemesi mümkün değil gecesi gündüzü yok.Arkadaşlar biraz uzun olcak ama merak ettiklerm birde kilo alan arkadaşlara tavsiyelerim var...
aytug81 Ooo süper bi haber şuan gerçekden acaip mutlu oldum
sadece ayrıntılı ultrason için mi bu yoksa dört boyutlu ultrason da dahil miydi canım? çünkü bazıları diyor ki özel hastanede muayene ücretine ek sadece 80tl bişi almışlar. ben de bebişimin heyecanından doktora gidişimde hep bişileri sormayı unutuyorum, telefonla da hastane politikasıymış deyip ücretlerini söylemiyorlar. artık 20. haftada gittiğimde öğrenicem yapcak bişi yok.Geçen sefer (2015 temmuz annesiyim) 250tl ödedim. İstanbul'da. Bu sefer Edirne de gidicem. Perinatolog bakıcak 300tl . Maalesef pahalı .
yok değil canım. Benim doktorumda beni perinatoloğa 19+6 da yönlendirdi. Dün tekrar yazdim doktoruma erken mi diye değil dedi.Ayrıntılı için erken mi 2o. Hafta.
Bende cumaya randevu aldım ayrıntılı olacak diye iptal edeyim mi acaba
Evet olabilir canım çocuğun kilosu plesanta ve su çıkıyor sonuçta pleesant da çocukla eşdeğerse yaklaşık 5 le 8 9 kilo vermek mümkün demekki doğumla birlikteAcaba bu çocuğun kilosuylamo alakalı ? K Kumsal_Hatun
ogluma 57kilo ile hamile kaldim 74kilo ile dogum yaptim :// 2gun sonra hastanefen cikarken 60kilo olmustumArkadaşlar biraz uzun olcak ama merak ettiklerm birde kilo alan arkadaşlara tavsiyelerim var...
Kizlar sinirim cok bozuk. Insallah bi oglusum olacak ve iki tarafinda ilk torunu herkes guya cok heyecanli ama kaynanam sinirimi bozdu düğünde de yapilan cimrilikler yüzünden sikintim olmustu ama unuttum herseyi. Kaynanam ogluma bimden gidip iki tane pespembe zibin almis ya sok oldum annem neler aldi ogluma daha simdiden ve kaynanamin maddi durumu annemden iki kat fazla zibinlari gördükçe sinirim bozuluyor neymis bi bunlar kalmis orda
Valla bunlar inadina yapiyor heeeKizlar sinirim cok bozuk. Insallah bi oglusum olacak ve iki tarafinda ilk torunu herkes guya cok heyecanli ama kaynanam sinirimi bozdu düğünde de yapilan cimrilikler yüzünden sikintim olmustu ama unuttum herseyi. Kaynanam ogluma bimden gidip iki tane pespembe zibin almis ya sok oldum annem neler aldi ogluma daha simdiden ve kaynanamin maddi durumu annemden iki kat fazla zibinlari gördükçe sinirim bozuluyor neymis bi bunlar kalmis orda
Ya alip almamasi cok da umrumda degil beklemiyorum zaten ama ilk torunun ve ilk aldigin seye bak bu kadar olur sevmek icin hergun size geliriz demek kolay tabi. Esim de cok bozuldu hatta at gitsin bunlari dedi ama annesine birsey belli etmedi
Canm merhaba şimdi doktordan geldim 4 boyutlu ultrasonla baktı kesin kız dedi. Ayyy çok mutluyum yaa darısı sana:)) hayirlisi olsun bakalim
Benimde annemin 3torunu ucude erkek :))babam dahil bunu kiz bekliyorlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?