Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Geçen sefer (2015 temmuz annesiyim) 250tl ödedim. İstanbul'da. Bu sefer Edirne de gidicem. Perinatolog bakıcak 300tl . Maalesef pahalı .

Kızlar merhaba bende isim konusunda kararsızım Yağız Alp nasıl sizce eşim Buğra diyor ama karar veremioruzz bana yardımmm
Zor telaffuz edilen bi isim olmaması da önrmli bence yağız alp daha aķıcı daha hoş geliyor kulağa ama ğ harfinin karaktere zorlayıcı bi etki yaptığını duymuştum bi araştır istersen

Evet cnm. Ben doğumdan çıktığımda 8 kg gitmişti.

7 kilo biraz ütopik canım ben 5 vermiştim dogumda zaten toplam 10 almıstim emziirken gitti hepsi çok şükür

doğru kızkardeşim 6 kg gitmiş doğumun 2. günü tarttık :) kaldıkı daha ödem var vücudunda. dedikleri gibi bebek bakımı özellikle yenidoğan zor geçiyor, 2,5 saatte bir uyanıyor , kilo vermemesi mümkün değil gecesi gündüzü yok.

Geçen sefer (2015 temmuz annesiyim) 250tl ödedim. İstanbul'da. Bu sefer Edirne de gidicem. Perinatolog bakıcak 300tl . Maalesef pahalı .
sadece ayrıntılı ultrason için mi bu yoksa dört boyutlu ultrason da dahil miydi canım? çünkü bazıları diyor ki özel hastanede muayene ücretine ek sadece 80tl bişi almışlar. ben de bebişimin heyecanından doktora gidişimde hep bişileri sormayı unutuyorum, telefonla da hastane politikasıymış deyip ücretlerini söylemiyorlar. artık 20. haftada gittiğimde öğrenicem yapcak bişi yok.

ogluma 57kilo ile hamile kaldim 74kilo ile dogum yaptim :// 2gun sonra hastanefen cikarken 60kilo olmustum
yani vucud odemde yapiyorsa cok kilo alindigi gibi cok kiloda hizli bir sekilde gidiyor
eger dogumdan sonra sut olsun diye kendimizi kaybetmezsek buyuklerin dirdirlarina kulak tikarsak aldigimiz kilolar cok cabuk gider
hepimize hayirli dogumlar diliyorum

Kizlar sinirim cok bozuk. Insallah bi oglusum olacak ve iki tarafinda ilk torunu herkes guya cok heyecanli ama kaynanam sinirimi bozdu düğünde de yapilan cimrilikler yüzünden sikintim olmustu ama unuttum herseyi. Kaynanam ogluma bimden gidip iki tane pespembe zibin almis ya sok oldum annem neler aldi ogluma daha simdiden ve kaynanamin maddi durumu annemden iki kat fazla zibinlari gördükçe sinirim bozuluyor neymis bi bunlar kalmis orda

alsalar bir dert almasalar dert , benimki de almış ama kafama takmıyorum beğenmezsem giydirmeyeceğim , kendi zevkime göre kızıma alacağım giydireceğim .

sende sıkma canını hiç değmez canım iki üç zıbın için teşekkür et kızım olursa ilerde giydirirm de koy kenara

Valla bunlar inadina yapiyor heee
Benim k.validem yok gorumcem var ve maddi durumu oldukca iyi
oglumda iki yelek ormustu ama bebek ipi ile nile degil tuylu bir iple bide birine mor dugme dikmis(daha dogrusu ben kizindan kalma oldugunu dusunuyorum) yelegi giydirsem hem kasindirir hemde tuyler agzina kacar diye hic giydirmedim
ogun bugundur kimseden bisey beklemiyorum
Allah tan annemi yillardir cocuk kiyafeti satiyorda toptancisina gidip gonlumce herseyi alabiliyorum :))
Seninde Allah yardimcin olsun bu k.valideler atsan atilmaz satsan satilmaaz :// ama istersen kundaklaei kabul etme yada esine soyle ben ogluma kiz esyasi kullanamam de,edin bu cozum yolu bulur

Ya alip almamasi cok da umrumda degil beklemiyorum zaten ama ilk torunun ve ilk aldigin seye bak bu kadar olur sevmek icin hergun size geliriz demek kolay tabi. Esim de cok bozuldu hatta at gitsin bunlari dedi ama annesine birsey belli etmedi

Ayrıntılı usg yi konıştunuz aklıma düştü hastaneyi aradım ücreti için ordayken sormayı unuttum her zaman fiyat bilgisini verdiler ikili üçlü falan şimdi bayanın biri malesef veremiyorm malesef die die çileden çıkardı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…