Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
3 aydan sonra ayda 2 kg almamız isteniyor
Hımm 12 haftaya kadar kilo almamıştım sonra birden çok hızlı olmaya başladı 3 kiloyu da 4 haftada aldım heralde, bünyem de çok müsaittir hızlı almaya zaten ama ne kadar dikkat edilebilirki mide bulantıları azaldıkça iştah artıyor

Biz eşimle kahverenginde karar kıldık :) çok şık ve ağır duruyor bizce
Evet modeli belli ediyor güzelce, arkadaşımda kahverengisi var ona çok hakimim gözüm epey alıştı, ama internetten siyahına baktım çok mu kapkara, kremi çokmu kir tutar ya da kırmızı olanı çok mu cart görünüyor tam anlayamadım gidip mağazaya bakmak lazım

İmkanın varsa mağazada incele bende mağazada inceledim kullandım arabayı eşimde nerdeyse tepindi üzerinde süspansiyonlarını test etmek için :) maşallahı var arabanın o zaman listenin başına almıştım concordu tesadüf kullananan bi kaç kişiyle karşılaştım durdurup konuştum valla :):) çok övdü onlarda sonra kesin olarak concord ta karar kıldım

concord iki farklı fiyatta ürün var ama görünüş olarak aynılar siz hangisini beğendiniz

Kesinlikle haklısın valla arkadaşım da çok memnun bir kaç kez ben de kullanmıştım rahat ve sağlam gerçekten, ne zaman almayı düşünüyosun erken diye korktuğumdan yaza bırakıyorum ben alışverişi :)

Bende yaza doğru alıcam inşallah bakalım yurt dışından bi kaç kişiye batırıyorum orda fiyatı nasıl diye almanyada bakacak bi kaç tanıdık daha uygunsa ordan alıcaz inşallah birde ben komple set istiyorum puseti ana kucağı fortbebesi bebek bakım çantası içinde olan bakalım nasıl denk gelicek :)

günaydın annişler
bende dün doktorun tartısına göre +500 almışım , zaten tombişim artık pandayı geçtim file gözü diktim
bu arada insanlık için küçük benim için büyük bir adımda daha oldu dün, progesteronu bırak dedi doktor

bebek arabası konusuna gelince bizde hauck travel sistem bebek arabası var , annemler hediye almıştı. kolay kuruluyor lastikler kolay çıkıyor, memnunduk.herkesin ihtiyacına göre çeşit çeşit arabalar var , gidip görmeden almayın derim ben

Ben 24.haftaya kadar devam edicem progestana doktorum en az 24.haftaya kadar devam dedi en son kontrolde gelsede 24.bıraktırsa inşallah

Ayneen bende öyle canım :) böyle işte;

3lü set diye geçiyo burda da internette bazı sitelerde birlikte satılıyor tabi daha hesaplı oluyor, ayrı ayrı görüyorum ama genelde

Ayneen bende öyle canım :) böyle işte;
Eki Görüntüle 1813558
3lü set diye geçiyo burda da internette bazı sitelerde birlikte satılıyor tabi daha hesaplı oluyor, ayrı ayrı görüyorum ama genelde
Şuan hiç bi sitede bu şekilde satışı yok ama ana kucaklı olarak satılanı bile nadir var e bebekte tek satılıyor mesela sadece araba ana kucağı yok ne karışık işler inşallah yaza doğru yine bu şekilde satışa sunulur

Kızlarr merhabaa... Benim bi kaç günden beri yemek sırasında yada yürüyüş sırasında kalbimde atlar koşturuyo sanki çok hızlı atıyo yemekteysem bırakıyorum hatta yemek yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…