Ya alip almamasi cok da umrumda degil beklemiyorum zaten ama ilk torunun ve ilk aldigin seye bak bu kadar olur sevmek icin hergun size geliriz demek kolay tabi. Esim de cok bozuldu hatta at gitsin bunlari dedi ama annesine birsey belli etmedi
Ayyy cok sinir oldum suan o ne ya oyle buyuk konusmak istemiyorumda pembe erkege olur mu ya goz var nizam var. Birde ilk torun bimden almak ne yaaa. Wala bazen buyukler cok dusuncesizce hareket ediyolar heee tobe tobeee
Bende senin paylaştıklarını okudum her yerde. Ailem çevre kalorili saçma sapan şeyleri dayadılar hep süt olsun diye hayır dedim bol su bol yeşillik o tAtlılara gerek yok dedim
Ama sütüm çok azaldı yediklerime dikkat edince ölçülü sağlıklı yiyeyim dedim psikolojik mi artık bilemem Bebek deli gibi aç ağlıyor göğsümde damla süt yok su içiyorum uyuyorum ama yetmiyordu. Yine de süt yapar diye dayatılan şeylerin çoğu susatıp su içirerek süt yapıyor
2. De beklentim büyük tomrisin emzirme notları diye bir blog okudum geçen gün aydınlandım resmen.tavsiye derim vakti olanlara
Tomris candir. Bybo basli basina bir hazine bence. Stress de sutu etkiliyor azalir mi korkusu da. Anne dedigin rahat olacak mutlu olacak ki sutu bol bol olsun. O kadar evhamla bi yere kadar olabiliyo malesef
Ben modelimi seçtim. Bugaboo bee 3. Hem internetten hem de mağazaya giderek test ettim. Her şeyiyle harika bir model ama biraz pahalı. Eşim şu ara soğuk duruyor ama ikna çalışmalarına başladım. Öncelikle aradığın özelliklere göre modeller değişiyor. Benim arabada en önemli özelliğim hafif ve kompakt olmasıydı. Baston tipi değil ama normal pusetler içindeki tartışmasız en küçük model. Youtube da demo videoları var, aynı markanın farklı modelleri de var. Bence bir bak istersen.
Günaydın güzel anneler, ne zamandır yazmıyorum ama okuyorum full takipteyim
ağda konusu benim için de soru işaretiydi ama düşük tehlikem varken bile ağda yaptım ben çok şükür bir şey olmadı.
karnımız şişince o bölgeye müdahalede zorluk çektiğimizde ne yapacağız asıl problem bu bence :)
Bir ayna yardımıyla yapabilirsiniz idare ediyor ya da esinizden yardım alabilirsiniz dicem ama her erkek de böyle bir şeye yanaşmaz yapanlar varmış ama
Ben modelimi seçtim. Bugaboo bee 3. Hem internetten hem de mağazaya giderek test ettim. Her şeyiyle harika bir model ama biraz pahalı. Eşim şu ara soğuk duruyor ama ikna çalışmalarına başladım. Öncelikle aradığın özelliklere göre modeller değişiyor. Benim arabada en önemli özelliğim hafif ve kompakt olmasıydı. Baston tipi değil ama normal pusetler içindeki tartışmasız en küçük model. Youtube da demo videoları var, aynı markanın farklı modelleri de var. Bence bir bak istersen.
Ben de hevesle eşimi ikna ederek bir araba almıştım benim küçük sıpa binmedi 7 8 aylık olana kadar kucağımda taşıdım kanguruyu bile kabul etmiyordu. Her bebek aynı olmuyor tabi
https://www.cilek.com/natura-baby
şunu beğenmiştim ben çilek mobilyada ama netten baktım gidip bakmadım. ebeveyn için yatak kısmı var mesela ve beşik büyüyebiliyor. 3 kapılı gardrop yerin varsa süper bence. şifonyer olmasa da olur. https://www.cilek.com/sepet-besik-(45x80-cm)_103369?d=10130 bi de bu beşiğin soft tonları tam benlikmiş. alsam bunları alabilirdim, ama tutucam kendimi diyorum.
aayyy sorma yaaa bende 16 haftalık 3,5 kilo aldm kendimi patates gibi hissediyorum,bi 5-6 yıldır bu kiloya gelmemiştim ..ama olsun bebek sağlıkl olsun tek tesellim şuan o
günaydın benim büyük parçaları aile büyükleri hediye alacak karar ver alalım yazın sıcakta uğraşamayız diye beni sıkıştırıyorlar birazda o nendenle gerildim. umarım hem gönlüme göre hem de bebeğin rahat edeceği ürünler seçebilirim
Benim hamilekikten öncede vardı kabızlık sorunum başlarda çok oldu 9.haftada doktorum magnezyum verdi ağrılarım için kullanmaya başladım o sorunum düzene girdi çok şükür :)
Ben hala kilo almadım kilo alanları okuyunca sorun bendemi diye düşünüyorum valla ister istemez cumartesi sorucam doktora yemem içmem de gayet güzel oysaki