Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ya alip almamasi cok da umrumda degil beklemiyorum zaten ama ilk torunun ve ilk aldigin seye bak bu kadar olur sevmek icin hergun size geliriz demek kolay tabi. Esim de cok bozuldu hatta at gitsin bunlari dedi ama annesine birsey belli etmedi
Ayyy cok sinir oldum suan o ne ya oyle buyuk konusmak istemiyorumda pembe erkege olur mu ya goz var nizam var. Birde ilk torun bimden almak ne yaaa. Wala bazen buyukler cok dusuncesizce hareket ediyolar heee tobe tobeee

Tomris candir. Bybo basli basina bir hazine bence. Stress de sutu etkiliyor azalir mi korkusu da. Anne dedigin rahat olacak mutlu olacak ki sutu bol bol olsun. O kadar evhamla bi yere kadar olabiliyo malesef

Merhaba hanımlar daha erken ama bebek arabası bakan yada alan var mı? Eşimle yoğun bir araştırmaya girdik. Ama karar veremiyoruz. Bi fikir verin???
Ben modelimi seçtim. Bugaboo bee 3. Hem internetten hem de mağazaya giderek test ettim. Her şeyiyle harika bir model ama biraz pahalı. Eşim şu ara soğuk duruyor ama ikna çalışmalarına başladım. Öncelikle aradığın özelliklere göre modeller değişiyor. Benim arabada en önemli özelliğim hafif ve kompakt olmasıydı. Baston tipi değil ama normal pusetler içindeki tartışmasız en küçük model. Youtube da demo videoları var, aynı markanın farklı modelleri de var. Bence bir bak istersen.

Bir ayna yardımıyla yapabilirsiniz idare ediyor ya da esinizden yardım alabilirsiniz dicem ama her erkek de böyle bir şeye yanaşmaz yapanlar varmış ama

Ben de hevesle eşimi ikna ederek bir araba almıştım benim küçük sıpa binmedi 7 8 aylık olana kadar kucağımda taşıdım kanguruyu bile kabul etmiyordu. Her bebek aynı olmuyor tabi

günaydın cnm yer olarak sıkıntılı biraz ama bu modeli bende çok beğenmiştim,

aayyy sorma yaaa bende 16 haftalık 3,5 kilo aldm kendimi patates gibi hissediyorum,bi 5-6 yıldır bu kiloya gelmemiştim ..ama olsun bebek sağlıkl olsun tek tesellim şuan o
Ay bir o kadar da bende var hemen hemen 3 aldım değişip duruyor sabah akşam vs, kaç alınmalı ki acabaa

Ben de aynı durumdayım. 4e kadar Bebek arabası baktım gece. Sonuç olarak hala içime sinmedi hiç bir model
günaydın benim büyük parçaları aile büyükleri hediye alacak karar ver alalım yazın sıcakta uğraşamayız diye beni sıkıştırıyorlar birazda o nendenle gerildim. umarım hem gönlüme göre hem de bebeğin rahat edeceği ürünler seçebilirim

bende onu beğenmiştim ön barı yokmuş deneyimliler ön bar önemli dedi bende vazgeçtim. özellikle tente renklerine hastayım bugaboonun

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun kabizlik sikintisi ceken arkadaslar var mi acaba
Benim hamilekikten öncede vardı kabızlık sorunum başlarda çok oldu 9.haftada doktorum magnezyum verdi ağrılarım için kullanmaya başladım o sorunum düzene girdi çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…