Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun kabizlik sikintisi ceken arkadaslar var mi acaba
Ben sık sık sıkıntı yaşıyorum canım ama çözüm buldum gibi kuru kayısı ve kuru eriği az şekerle hoşaf yaptım ara öğünlerde götürdüm bide beyaz ekmek mecbur kalmadıkça yemiyorum kepekli ya da tam buğday yiyorum o da etkiliyor ve tabiki bol su

Kızlarr merhabaa... Benim bi kaç günden beri yemek sırasında yada yürüyüş sırasında kalbimde atlar koşturuyo sanki çok hızlı atıyo yemekteysem bırakıyorum hatta yemek yemeyi
bende de oluyor ama ben hipertroid hastasıyım ondan kaynaklı taşikardim var . troid değerleriniz normal mi

Ayneen bende öyle canım :) böyle işte;
Eki Görüntüle 1813558
3lü set diye geçiyo burda da internette bazı sitelerde birlikte satılıyor tabi daha hesaplı oluyor, ayrı ayrı görüyorum ama genelde
Bu 3 luler cok güzel hele o ana kucagi cok ise yariyor, ,,, bebek icinde cok rahat yaz kis, ,,,

Kizlar saglik ocagindan geldim simdi.her tatafim delik desik oldu. 1.proluton igne kalcadan 2 sagkoldan kan alindi 3 sol koldan tetanoz vuruldu. Zaten proluton agri yapiyor sagima yatamicam. Hemsire de tetanoz 2 gun agri yapar soluna yatma dedi. Yuzustu zaten yatamiyoruz malum. Sirt ustu yatinca da nefesim kesiliyor sanki. Eee ben nasil uyuyacagim havada mi

Merhaba kızlar nasılsınız bayagidir giremiyorum buraya bebekler nasıl hala bebeğinin cinsiyetini bilmeyen var mı benim gibi cuma günü nasipse kontrol var bakalım ne olacak dicek mi ogrenebilecez mi hayırlısıni diliyoruz sadece

Bu arada kilo aliminiz nasıl ben daha 1 kilo aldım hala hamile olduğum belli değil cok hafif gobegim cikti kiyafetlerim in içine sigiyorum 3.hamileligimde daha çok çıkar diye düşünüyordum karnim sonuçta sıkı değil esnek diye ama çok erkenden fırlayan bi karnim yok daha bakalım ne zaman belli olup cikacak

Çok geçmiş olsun canım proluton nedir acaba ? bende haftaya tetenoz aşısı olucağim 18 haftalıkken sizce erken mi doktorumada sormadım

benim kıyafetlerim bel kısmı sıkıyor o yuzden yenı pantolon aldım kendime su ana kadar da 2 kılo aldım bende fakat karnım bayagı dısardan bellı oluyor artık

Çok geçmiş olsun canım proluton nedir acaba ? bende haftaya tetenoz aşısı olucağim 18 haftalıkken sizce erken mi doktorumada sormadım
Benim dusuk riskim vardi canim koruma amacli haftada 1 proluton igne vuruluyorum. Bende bu gu n saglik ocagina gitmeden once doktorumu arayip sordum tetonoz derlerse vurdurayim mi diye. O da yaptir ama tek doz vurulmami istedi doktor dersin dedi. Tansiyonum yuksek cikti biraz saglik ocagindaki hemsire doktorunuz tansiyonu takip ediyor mu yuksek biraz dedi ama benim doktor hic olcmedi ki bugune kadar. O korkuttu biraz gidince muhakkak soracagim doktora

Ben hala kilo almadım kilo alanları okuyunca sorun bendemi diye düşünüyorum valla ister istemez cumartesi sorucam doktora yemem içmem de gayet güzel oysaki
3 aydan sonra yavaş yavaş alırsın bende hiç almadım yeni yeni almaya başladım..ilk zamanlar bulantilardan 4 kg verdim şimdi yeni yeni toparlaniyorum..bugün sağlık ocağında 55 ciktim ..1 kg almışım

istahin varsa ye tabiki ama kızartma ve bol ekmekten uzak dur benim tatlı ile aram hiç yok o yüzden pek kilo almıyorum .... çikolata bile zor yiyorum o derece...acı eksi favorim her zaman

işalah kalkar riskin , Benim her gittiğimde hem dr um hemde sağlık ocağı ölçüyor . bana 14 . 9 u geçmesin dedi o yüzden tuzsuz yemeye çalışıyorum . Muhakkak sor tansiyon önemliymiş öyle demişti benim dr um

3 aydan sonra yavaş yavaş alırsın bende hiç almadım yeni yeni almaya başladım..ilk zamanlar bulantilardan 4 kg verdim şimdi yeni yeni toparlaniyorum..bugün sağlık ocağında 55 ciktim ..1 kg almışım
Aramızda 1 gün varmış :) alırım dediğin gibi benim hiç bulantım olmadı çok şükür baştan beri hamile değil gibiyim nazar değmesin :):) bebeği gördükçe gerçekten hamile olduğumu hissediyorum hareketlerini hissetmeye başlayınca daha iyi olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…