Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ay inşallah canım ya rahat olur epey, takip etmeye çalışıyorum ara ara haberleşiriz görürsek :)

istahin varsa ye tabiki ama kızartma ve bol ekmekten uzak dur benim tatlı ile aram hiç yok o yüzden pek kilo almıyorum .... çikolata bile zor yiyorum o derece...acı eksi favorim her zaman
Bende öyleyiim tatlıya aşırı düşkündüm ama hamilelikte belki bir kez falan yemişimdir, kızartma zaten normalde de yiyemem peh midem rahatsız benim, ekmekte işte kahvaltıda yiyorum sonra aramıyorum, ama dediğim gibi bünye müsait olunca ne yaparsam yapayım alırım diye düşünüyorum

Tamam canim ekleyeyim senide bana yas/sehir/sat/tahminidogum tarihi/kacinci bebek bilgolerinide iletirsen ekleyeyim olur mu
Merhaba beni de ekleyebilir misin?
Yaş:35 /İstanbul/ SAT 28.11.2015 /Tahmini doğum tarihi: 01.09.2016/İlk bebeğim olacak inşallah :)
Cinsiyeti çok önce öğrenmiştik oğlumuz geliyor Allah izin verirse
Çok teşekkürler şimdiden

kızlarr çatlak kremi lierac internetten sipariş veren oldumu fiyatlar çok değişiyor karar veremedimmm deneyimli annelerin yorumlarını bkliorum acillll

arkadaşlar ev tipi ana kucağı almayı düşünen var mı yada kullanıp tavsiye de bulunacak olan?
Merhaba, ben biraz geriden takip edebiliyorum :) iş güç yoğunluk derken arada bir bakıyorum genelde okuyorum sadece. Ben bir ara bakmıştım ev tipi ana kucaklarına, en beğendiğim tiny love'ın 3'ü birada olanı. Diğerlerinde uzun süreler boyunca yatması sakıncalı gibi geldi bana. Tiny love'ın bu modeli 3 kademeli, tamamen yatan bir modu var. Uzun süre kullanılabilir gibi geldi bana. Gerçi bunda da çok uzun saatler yatması sakıncalı olabilir ama dediğim gibi baktıklarım arasında en içime sinen bu oldu. Bakalım başka bir alternatif bulmazsam bunu alacağım sanırım

kızlarr çatlak kremi lierac internetten sipariş veren oldumu fiyatlar çok değişiyor karar veremedimmm deneyimli annelerin yorumlarını bkliorum acillll
canım ben eczanelere sordum 1 adet 200ml için 159tl dediler. internetten 200+200ml iki kutuyu 160 liraya aldım ürün orjinal ve şuan için memnunum. birini kullanıyorum diğerini hiç açmadım 6 ay ömürleri var

bende tiny love 3in 1 ve nuna leaf arasında gidip geliyorum. nuna leaf sallanmadığı için tek endişem acaba işime yaramaz mı sallanan şart mı diye düşünüyorum ayrıca nuna leaf çok sağlam ve ağırlık kapasitesi çok yüksek olduğu için okul döneminde çocuk koltuğu olarak da kullanılıyor çok sevdim ama karar veremiyorum. Tiny Love 3in 1 alırsam da içine ince bir pamuk şilte tarzı birşey koyup gündüz uykularında kullanmayı düşünüyorum.

Benim eşim hallediyor o işi canım eşim eczacı nette onların alışveriş yapabildiği bi kaç site var ordan sipariş vermişti bana

Ben de baybplus 'ın ana kucağını çok beğendim büyük ihtimalle onu alıcam tiny love de güzel ama ne bileyim üstü kapanmıyor tentesi yok o sebeple eledim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…