Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence de dinlen canim.rahim buyudugu icin olan agrilardir diye dusunuyorum.tek tarafta ve surekli devam eden agrin yoksa elini yanlarina attiginda eline bir sey gelmiyorsa kanaman da yoksa sikinti yoktur insaallah.
Yardımcı olabilecek olan yok mu internette araştırdım bişey bulamadım. Adım attıkça yürürken sol kasığıma ağrı giriyor adım atmakta zorlanıyorum sadece sol tarafta yatarken ağrı yok. Çarşamba günü rahimde kanama alanı çıkmıştı bununla ilgili olabilir mi Allah korusun?
Yardımcı olabilecek olan yok mu internette araştırdım bişey bulamadım. Adım attıkça yürürken sol kasığıma ağrı giriyor adım atmakta zorlanıyorum sadece sol tarafta yatarken ağrı yok. Çarşamba günü rahimde kanama alanı çıkmıştı bununla ilgili olabilir mi Allah korusun?
Canım benimde ara ara kasığım ağrıyor ama hep yürürken değil ayrıca hergün gün icinde adet sancısı giriyor bi 10 dk gecmek bilmiyor doktorum normal oldugunu söyledi
Bu dogru degil cnm annemin ne ben de ne de kardesimde mide bulantisi olmamiş. Turp gibiyiz maasallah birimiz mimar olduk birimiz doktor :) herkesde bulanti olacak diye birsey yok
Bu dogru degil cnm annemin ne ben de ne de kardesimde mide bulantisi olmamiş. Turp gibiyiz maasallah birimiz mimar olduk birimiz doktor :) herkesde bulanti olacak diye birsey yok
Bence de dinlen canim.rahim buyudugu icin olan agrilardir diye dusunuyorum.tek tarafta ve surekli devam eden agrin yoksa elini yanlarina attiginda eline bir sey gelmiyorsa kanaman da yoksa sikinti yoktur insaallah.
Canım benimde ara ara kasığım ağrıyor ama hep yürürken değil ayrıca hergün gün icinde adet sancısı giriyor bi 10 dk gecmek bilmiyor doktorum normal oldugunu söyledi
Banada dr adet sancisi olabilir dedi yok hiç olmadi dedim bu benimki sadece yürürken canım ama epey kasıyo acı veriyo. Yatarken hiçbişey yok. Kaslarımmı agrıyo bilemedimki. Çarşamba sorabilirim anca dr a.
Farkındaysan değer aralığı 0-5,3
Haliyle üstünde bir değer çıktığı için yüksek anlamında H yazılmış.
Herşeyi takıntı yapmayı bırakın kızlar artık.
Okuyorum iyi olan şeyleri bile olumsuza yoruyorsunuz.
Bebekleriniz ve kendiniz için bu kadar endişe zararlı.
Sürekli ulaşabileceğiniz bir dr seçerseniz bu şekilde paranoyaya bağlamazsınız :))
Yapışın yakasına noluo niye diye sorun mutlaka. Değer iyi sıkıntı yok :)
Anladım cnm bağışıklık kazanman iyi olmuş:) bende kuru öksürük ten mahfoldum tüm kemiklerim agirio karnım patlayacak artık oksurmekten denemedigimm yöntem kalmadı geçmiyor malesef
Anladım cnm bağışıklık kazanman iyi olmuş:) bende kuru öksürük ten mahfoldum tüm kemiklerim agirio karnım patlayacak artık oksurmekten denemedigimm yöntem kalmadı geçmiyor malesef
Kızlar geldim doktordan karından ultrasonla çok minik kesemizi gördük daha 3mm kan testide istedi emin olmak icin 3917 cıktı haftanla uyumlu dedi 10 gün sonra bidaha gel dedi ben yarın 5.haftaya giricem diye hesaplıyordum kaç haftalık dedim 4dedi
Bulantı kusma olaylarınız nasıl kızlar?
Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi desem yeridir.
Bu haftalarda herkes benim gibi mi yoksa?
İçtiğim suyu bile kusuyorum akşamları