Tesekkur ederimmmm insallah daha da guzel buyusunler :)Ohh süper sevindim valla e iyi bakıyorsun annesi büyüyecek tabii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimmmm insallah daha da guzel buyusunler :)Ohh süper sevindim valla e iyi bakıyorsun annesi büyüyecek tabii![]()
Olabilir tabiki canim benimki mesela bayaaa bi gec dollenme :) yolk sac kesesi varsa endise etmene gerek yok biraz daha sabret 10 gun sonra bebisini de gorursun kalp atisini da duyarsin annesiKizlar benim 6+5 oldu ama henüz bebegi girmedim yolk sac kesesi var ama bebek henüz yok normalmi sizce? Gec dollenme olmus olabilirmi ?*
Canim seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı :) Benim 6+2 de keseleri görüldü ve 10 gun sonra kalp atimlari için cagirdilar. Hiç endiselenme çünkü bana doktor gayet iyi sıkıntı yok dedi. Alttan mi bakıldı bu arada canım 6+5 te?Kizlar benim 6+5 oldu ama henüz bebegi girmedim yolk sac kesesi var ama bebek henüz yok normalmi sizce? Gec dollenme olmus olabilirmi ?*
Canım endiselenme hemen sen kendini yorma pazartesiyi bekle bak belkide bi ikiz haberide senden alırız:)Kızlar gördük keseyi 6 ml 4+2 ama bunlar gayet normal kalp atışı duyulduğunda dengelenmiş olur Dedi. Kese haricinde bir birikinti daha var Dedi. Düşük tehtidi de olabilir ikiz de dedi. Pazartesi gel tekrar bakacağım dedi. Tedirginlik sardı beni doğal olarak.
Maşallah canım bende yarın gidicem bakalım bizimki ne kadar olmuş kalp atıßlarini duydunuzmuKizlar Hersey yolunda sat a gore bebek 8+5 ti bugun. Ama 4 gun geriden geliyodu Yani 8+1 olmasini bekliyordum. Ama bebis biraz hizli gelismis 8+3 gunluk olmus. Cok gergindim ama rahatladim cok sukur darisi tum hamileler ve cocuk isteyen arkadaslarima :)
Can'ım eve gelir gelmez uzandım. Zaten oturarak çalışıyorum işe gitmem bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama eldeyken kalkmadan yatmayı planlıyorum bu belirsizlik bitene kadarAa gerçekten mi hayırlı olsun canım ya inşallah normal gider herşey, sende dikkat et o zaman kendine olabildiğince uzanmaya çalış madem![]()
Ya düşük tehdidi ya ikiz ne demek ya bu doktorlar bi alem pehCan'ım eve gelir gelmez uzandım. Zaten oturarak çalışıyorum işe gitmem bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama eldeyken kalkmadan yatmayı planlıyorum bu belirsizlik bitene kadar
İlk hamileligimde benimde öyle olmuştu doktor korkutmuştur meğer geç dollenmeymiş 8. Haftada duymuştum kalp atisiniKizlar benim 6+5 oldu ama henüz bebegi girmedim yolk sac kesesi var ama bebek henüz yok normalmi sizce? Gec dollenme olmus olabilirmi ?*
Can'ım çok şükür hiç lekelenme kanamam falan olmadı (nazar değmesin) inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinIcini ferah tut ve bol bol dinlen kuzum herseyin en iyisini dusunmeye calis
Canım benim sat 14 aralık, ben 6. Hafta diye hesaplıyordum, doktora bugün gittim, karından ultrasonla baktı keseyi gördü, 12 mm ölçtü, hafta olarak 4+2 dedi, o zaman bat ile uyumlu değil mi dedim, bata göre hesap yaparız ama kabül almayız, değerlerin gayet iyi, tutunma yeri iyi dedi. İnternetten de baktım, kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bölünce haftası çıkar diyor, benimki tam 6 hafta oluyor, anlayamadım ben, sende durumlar nasıl tatlım?Canim kac +kacta 12 mm idi kese?
İnşallah allah gönlüne gore verir ne zaman gideceksin doktora SAT ne zamandı senin canimCan'ım çok şükür hiç lekelenme kanamam falan olmadı (nazar değmesin) inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Cok tesekkur ederim canim.dualarinizi esirgemeyinçok geçmiş olsunen kısa zamanda yavruna kavuşmanı dilerim.
8.haftandasin neden dinletmedi ki sana kalp atimini.Ben de bugün boş gebelik olmadığını ve ikiz olmadığını öğrendim kalbi yüzde 90 atıyor ama emin olmak için 2 hafta sonra gel dedi haftasını söylemedi göstermedi ve kalp atışı dinletmedi yani iki hafta ertelendi benim meraklar
Daha çok küçük tam duyulmuyor dedi belki de geç dollenmedir bilemiyorum8.haftandasin neden dinletmedi ki sana kalp atimini.
Canım hayırlı olsun, ne mutlu sana ikizlerini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah, ilk kontrolde mi görüldü ikiz olduğu, keseyi demi çift görmüştünüz, nasıl oldu anlatsana çok heyecanlandımSağol canım... İnan ki bakımı filan hiç gözümde yok ama bikaç arkadaşımın yaşadıklarından dolayı kaybetme korkusu var oda zamanla geçer İnşallah... Ben dört bebek kaybettim bu benim için dediğin gibi çok güzel bi mucize dilerim sorunsuz geçer...
Bende de bir hafta kadar geri gibi... gecen persembe kese 10 mm ama doktordan ultrason ciktisini almayi unuttum uzerinde mutlaka yaziyordur. Ben de de bir gec dollenme durumu var bu haftasonu randevum var o zaman tam belli olacak.Canım benim sat 14 aralık, ben 6. Hafta diye hesaplıyordum, doktora bugün gittim, karından ultrasonla baktı keseyi gördü, 12 mm ölçtü, hafta olarak 4+2 dedi, o zaman bat ile uyumlu değil mi dedim, bata göre hesap yaparız ama kabül almayız, değerlerin gayet iyi, tutunma yeri iyi dedi. İnternetten de baktım, kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bölünce haftası çıkar diyor, benimki tam 6 hafta oluyor, anlayamadım ben, sende durumlar nasıl tatlım?