• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm bende de olmuştu gebeligin başlarında baş dönmesi sonra yerini baş agrisi aldı sonra boğaz agrisi öksürük ve grip oldum :KK43: ınş sende öyle olmaz kan şekerin düşmüştür...tatlı şeyler ye ve uzan ınş geçer cnn geçmiş olsun

şuan daha iyiyim çok şükür geçti uzandım zaten o da iyi geldi
sana da çok geçmiş olsun canım valla ben grip olmamak için tedaviye başladığım zamandan hergun portakal mandalina nar ve limon sıkıp içiyorum çok şükür olmadım daha olmam da inşallah

sana da çok geçmiş olsun canım valla ben grip olmamak için tedaviye başladığım zamandan hergun portakal mandalina nar ve limon sıkıp içiyorum çok şükür olmadım daha olmam da inşallah
nara dikkat et canım özellikle suyunu çok içme.tansiyon düşüklüğü yapıyor.bide hamilelerde çok önermiyorlar.

Kızlar bunu yaptıracagim süper birsey
images.webp

Yaa benim doktor niye bu kadar geç randevu verdi yaa:110:6+2 de keseleri görmüştük. Salı günü kalp atışı için gideceğim ve o gün 8+0 olacak. Daha önceki gebeliğim kalp atışı durduğu için kürtajla sonuclanmisti çok korkuyorum:KK17::KK17::KK17: Beni de dualarınıza ekleyin canlarim.
canım korkmaaaaaa,demiştim hatırlarsan ikizler geç görünüp geç kalp atışı verirler diye.

Inş cnm bende atlattım çok şükür hamile iken öksurmek berbat biseydi...kimse yaşamaz ınş ...

Kızlar bi haftadır pek fazla bakamadm foruma.. İnşallah hepinizin bebişleri iyidir. Bugün kalp atışlarını duydum ben deee darısı bekleyenlere inşallah:anneadayı::KK200:
Gözün aydın cnm karından mi baktı doktorun alttan mı...ayy Evet darisi biz duymayanlara inss

Kızlar birsey diyecem banyo yaparken cinsel organı nasıl temizliyor sunuz su tutmak yasak mı .gerçekten bilmiyorum

nara dikkat et canım özellikle suyunu çok içme.tansiyon düşüklüğü yapıyor.bide hamilelerde çok önermiyorlar.

tek tüketmiyorum ondan bi yan etkisini görmedim canım karıştırıp içiyorum doktoruma da sordum birşey olmaz dedi aksine faydasını gördüm hepsinin kaç kere gribin eşiğinden döndüm

Back
X