- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Her hamilelik farkli ilk hamileligin kizmiydi cunku kizlarda cok agri olurmusBende ilk hamileligimde öyleydi çok agiriyordu saga sola donemiyordum bunda çok agri yok ama dokununca agri oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hamilelik farkli ilk hamileligin kizmiydi cunku kizlarda cok agri olurmusBende ilk hamileligimde öyleydi çok agiriyordu saga sola donemiyordum bunda çok agri yok ama dokununca agri oluyo
Ayyy canim gözün aydin çok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin insallahhhh. Darısı bizim basimiza pıt pitlari bekleyenlereeKızlar geldimmmm, çok şükür duydum kalp atışlarını. Nasıl rahatladım anlatamam, dün burada okumuştum ben de hemen kaydettim şimdi evde bile dinliyorum. O minicik haliyle başı poposu belli resmen. Hepimizin bebeklerine Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Darısı kalp atışı bekleyenlere. Dualarınız için de çooook teşekkürler.
Maydonoz ve dereotunu duymustum ama tereyi hic duymadimTere aldım ve roka limonla yiyecem de tere zarali mi bebege bilgin var mi
Ben isten cikinxa dogru anneme yemegi yeyip kaciyorum evime Allah razi olsun ondanHamilelik sürecini annesinin evinde geçiren yok mu bnm gibi :))
evet ben hep duzensiz oldum, aybasi zamanimda da esimle kizimla kucuk tatil yapicaktik geciktirici kullandim o yuzden arada kan gelmeleri de regl olucam diye yorumladimNormalde reglin gecikiyor muydu...neden kan geliyormuş ayy ya bende pzt duyarım ınş...
İnşallah yiyebilirsiniz canım aslında yememiz lazım doktorum bu haftalarda çok önemli olduğunu söylemiştiBen nasıl yiyecem bilmiyorum firinda yapacak esim sarimsakli salça soslu falan ınş yiyebilirim
Isin yorucu mu.çalışınca zor olmuyor muBen isten cikinxa dogru anneme yemegi yeyip kaciyorum evime Allah razi olsun ondan
Evet canm sorma kazayla oldu çok üzüldüm ilk öğrendiğimde ama artık alıştım beni en az iki sene zorlu günler bekliyorOyyy daha cok kücukmus kizin benimki 5 yasinda
Canım dinlen sürekli bendede vardı progestan kullandım bir ay kadar şuan hiçbir şeyim yok sukur darısı başınaMerhaba kızlar bende bugun kalp atışını duyduk bebeğimin çok guZel bir duyguydu insallah herkese nasip olsun. Eve geldim hafif pembe lekelenme oldu progestan kullan dedi doktorum umarım bir daha tekrarlamaz![]()
Inşallah cnm merak etne yuksekedektir. iyi ki ihmal etmedin b12 çok önemli aman aksatmaEvet Canım b12 iğnemi bugünden itibaren vurduruyorum. D vitamini de damla olarak alıyorum. Kısa Zaman'da değerlerim yükselir inşallah
Bence 3 ay dolmadan birakmaAnnisler kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmek zorunda kaldım mide yanmasından dolayı bu doktor progestanı bırakabileceğimi söyledi zaten 4 gün evvel de demişti bebek sağlıklı kanama alanı falan yok diye şimdi braksam mi brakmasam mı?
Oyle miii ya çok sukur insallah benimde geçer yanı bir daha tekrarlamadı ama yine de tedirgin oluyorum..Canım dinlen sürekli bendede vardı progestan kullandım bir ay kadar şuan hiçbir şeyim yok sukur darısı başına
Ilk zamanlar cok acidi gerildi ama simdileri azaldi. Ilk zamanlar dayanilmayacak kadar kotuydü. Lierac krem aldim onu suruyorum cok rahatlatiyor. Ayni zamanda catlamasina da engel oluyor.Kizlar göğüs agriniz ne durumda ...ben de hassaslik var agri var ama oyle çok dayanilnayacak kadar değil kol altı tarafı dokununca agirio
Ben de sigarayi ve cayi ogrenir ogrenmez biraktim.ama sigara hala ruyalarima giriyor :)Günde 2 paket sigara içerdim 8 bardak çay içerdim.hamile olduktan sonra sigara kokusuna kusuyorum çay kokusuna kusuyorum ne ilginç :)))
Canım aynı skntı bende de var progestan kullanıyorum bide proluton iğne oluyorum ama korkmamak elde degil. Burda bicok arkadas bu sorunu yaşamış bi dahaki kontrolü bekliyorum bakalımMerhaba kızlar bende bugun kalp atışını duyduk bebeğimin çok guZel bir duyguydu insallah herkese nasip olsun. Eve geldim hafif pembe lekelenme oldu progestan kullan dedi doktorum umarım bir daha tekrarlamaz![]()
Kocam izin vermiyor yaaaa oğlumu özlerim ben diyo gitmiyim diye yemek bile yaptı bugunTavsiye ederim kızlar ana evi gibisi yok Ohh mis gibi :))