Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar geldimmmm, çok şükür duydum kalp atışlarını. Nasıl rahatladım anlatamam, dün burada okumuştum ben de hemen kaydettim şimdi evde bile dinliyorum. O minicik haliyle başı poposu belli resmen. Hepimizin bebeklerine Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. Darısı kalp atışı bekleyenlere. Dualarınız için de çooook teşekkürler.
evet ben hep duzensiz oldum, aybasi zamanimda da esimle kizimla kucuk tatil yapicaktik geciktirici kullandim o yuzden arada kan gelmeleri de regl olucam diye yorumladim düşük tehlikem varmis ama carsambadan beri ilac kullaniyorum lekelenme olmadi. bebegim de saglikli gorunuyordu o yuzden moral bozmuyorum.. ben hamile olabilecegimi tahmin etmedigimden cok yersiz seyler yaptim, termal sulara girdim karda kaydim dustum kalktim kizimi kucagimda dolastirdim fln.. herhalde o donem o yuzden kan gelmis..
Merhaba kızlar bende bugun kalp atışını duyduk bebeğimin çok guZel bir duyguydu insallah herkese nasip olsun. Eve geldim hafif pembe lekelenme oldu progestan kullan dedi doktorum umarım bir daha tekrarlamaz
Annisler kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmek zorunda kaldım mide yanmasından dolayı bu doktor progestanı bırakabileceğimi söyledi zaten 4 gün evvel de demişti bebek sağlıklı kanama alanı falan yok diye şimdi braksam mi brakmasam mı?
Merhaba kızlar bende bugun kalp atışını duyduk bebeğimin çok guZel bir duyguydu insallah herkese nasip olsun. Eve geldim hafif pembe lekelenme oldu progestan kullan dedi doktorum umarım bir daha tekrarlamaz
Annisler kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmek zorunda kaldım mide yanmasından dolayı bu doktor progestanı bırakabileceğimi söyledi zaten 4 gün evvel de demişti bebek sağlıklı kanama alanı falan yok diye şimdi braksam mi brakmasam mı?
Ilk zamanlar cok acidi gerildi ama simdileri azaldi. Ilk zamanlar dayanilmayacak kadar kotuydü. Lierac krem aldim onu suruyorum cok rahatlatiyor. Ayni zamanda catlamasina da engel oluyor.
Canım aynı skntı bende de var progestan kullanıyorum bide proluton iğne oluyorum ama korkmamak elde degil. Burda bicok arkadas bu sorunu yaşamış bi dahaki kontrolü bekliyorum bakalım
Arkadaşlar benimde sizler gibi bulantım var fakat son kontrolde doktoruma bunu söleyince bana bebeğe etkisi olmıycagını sölediği bi ilaç yazdı bulantı için böle bişey kullanan varmı aranızda?