Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üzüldüm çok umarım kısa zamanda güzel haberlerin olurBenden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Boswer sen bebeğini düşün stres yapmaBazi gunler cok anlayisli bazi gunler hic degil
Canim insallah en kisa zamanda sende kucagina alirsin dualarim seninle.Allah yardimcin olsun hayirlisi neyse o olsun insallahBenden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
iki kişinin bildiği sır sır değildirben de akşamları ceviz üzüm yemeye başladım,mide bulantım falan yok hiç o yüzden her şeyi yiyorum. Eşimin ısrarıyla kayınvalidemlere söyledik cumartesi günü dün de kanama alanı yok deyince eşimin halalarına söyledik üstüne basa basa kimseye söylemeyin daha kalp atışı duymadık dedim ama onlar birine o diğerine derken bütün köy öğrenmiş,beynime kan sıçrattılar yine,geçen de annem öyle yapmıştı,kimseye söylemeyin dediysem de beni dinlemeyip söylemişler,cinsiyet falan söylemeyeceğim,eşime de çattım o yüzden ben söylemeyecektim senin zorunla söyledim bak tembihledim o kadar tamam dediler yine kendi bildiklerini yaptılar diye carladım,yarın gelirler eşim mutlaka kızacaktır söyledikleri için.
Ne denir ki... Ancak dua edebiliyorum canim senin için. Rabbim hayırlısıyla tekrar hayırlı hamilelik yasatsin ve evladına kavuştursun insaallahBenden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Benimki de sen esi hamile adamin psikolojisinden anlamiyosun diye veryansin ediyor sanarsin o hamile o kadar triptesanirsin onlar hamile. benimki de triplere giriyo bazen sinir oluyorum.. valla kimse kusura bakmasin cekilcek bi naz varsa benimki o su an...
Canım çok üzüldüm inş en kısa sürede yavruya kavuşursunBenden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Duyarsın canım inşallah :)Kızlar bütün 6+3 haftalığız.birazdan doktora gidiyorum bugun kalp atışını duymam mümkün mü? 6 haftada duyan var mı?
mümkün canım ben 6+2 de duydumKızlar bütün 6+3 haftalığız.birazdan doktora gidiyorum bugun kalp atışını duymam mümkün mü? 6 haftada duyan var mı?
Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder de 9 ayını tamamlar kucağına alırsın inşallah..Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
Kızlar bütün 6+3 haftalığız.birazdan doktora gidiyorum bugun kalp atışını duymam mümkün mü? 6 haftada duyan var mı?
Böyle haberler aldığımda kalbim sızlıyor sankiBenden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
En son hangi gün oldun canım?Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Bu benim ilk hamileliğim.. Bu sebepten dolayı aklımda binlerce soru var.
Geçtiğimiz cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg değerim 1651 di. Keseyi de gördük.Doktor dört haftalık olduğunu söyledi. Ancak son adet tarihine göre hesapladığımızda altı haftalık çıkıyor. Şimdi dört haftalık mı yoksa altı haftalık mı hamileyim kafam iyice karıştı...
18 aralık ta olmuştumEn son hangi gün oldun canım?