kesinlikle canım. yorgunluk da etki ediyordur mutlaka. bi de artık iyice sonlara yaklaşıyoruz, yalancı kasılmalar artacaktır ağrılar gibi. yine de sen kasılmaların uzun sürerse doktoruna danış derim. ama anlaşılan ara ara geliyor yani endişelencek bişi yok, içini rahat tut. alışverişti, temizlikti vs işleri çabucak halletmek ne iyi olmuş. şimdi evi süpürdüm ben de sadece o işle bile canım çıktı. bu arada çarşambadan beri yediklerime dikkat ediyor bol bol su içiyordum. biraz da yürüyüşümü çoğalttım filan. bugün tartıda kilom daha düşük çıktı. ödem olduğunu anladım çünkü bugün ellerimde ayaklarımda önceki şişkinliği hissetmiyorum. tuzu azaltıp bol su içmenin faydası bence, tavsiye ederim. yemekleri zaten tuzlu yemem ama zeytin, peynir ve çerez gibi yiyeceklerde de çok tuz var, onlara da dikkat etmek gerekiyormuş.
benim aklıma takılansa dün yürüyüşüm hareketim çok oldu, eve gelince çamaşırımda kahve leke vardı biraz. burada okumuştum olabilir diye ama yine de endişelenmeden edemedim. şimdi bişi yok çok şükür.
tekrar çok geçmiş olsun canım, dinlenmelisin fırsat buldukça. hamile olup da çalışan bütün herkese de çok kolay gelsin diyorum tekrar, işiniz zor gerçekten. Allah güç versin hepinize inşallah..
Günaydın

Teşekkür ederim canım, çok sağol, dün akşam iftar yemeğini zor hazırladım, mutfakta sıcaktan havale geçiriyorum sandım, sonra duşumu aldım yattım, dinlenmişim sabaha güzel uyandık oğluşumla,çok şükür geçmiş kasılmalar, süslendik, püslendik evden çıktık

son aylar artık arada bu sinyaller normaldir herhalde, ben de afedersin bir defasında iç çamaşırımı uzun müddet değiştiremedim, sabahtan işe geldim, sonra yolculuğa çıktık filan, 12 saat filan aynı çamaşırla durdum, normalde açık renk akıntım oluyordu bazen çok hafif sarı, o gün daha yoğun sarıydı, çok hafif kahverengi gibi hatta ama bir daha olmadığı için umursamadım, normaldir herhalde....Allaha emanet kuzucuklarımız.
Kilo olayına da çok sevindim canım ya, demek ki su toplamış vücudun, ramazan başladı başlayalı yürüyemiyorum ben

bacaklarımda ödem var benim de, akşamları dinlenince şişlik azalıyor ertesi gün sandalyede oturunca yine oluyor,

ofiste sandalyeme şöyle kaykık oturup, kollarımı iki yana atıp, bacaklarımı da uzatıp oturamıyorum ki