2016 eylül anneleri

merhaba arkadaşlaaaaar benim bebişimide doktorum 12. haftada tahmin etmişti bu hafta tahmini tuttu oğlum olacak 131 gr ve 16,8 cm kuzucum maşallahhh :)

Arkadaşlar benim de oğlan olucakmış, hayırlı bir evlat olur umarım. Ben kız bekliyordum çin takvimi bizi yanılttı :)

İlk hamile kaldığım andan itibaren içime oğlan doğuyordu, ama çin takvimi, etraftakilerin karnımın şekline göre yaptıkları yorumlar, cildimin bozulması filan, kız çocuk isteğimle birleşince kendimi bayağı bir alıştırmıştım kızım olacağına, şaşırdım biraz açıkçası, gelecek ayki kontrolden sonra alışverişe başlamayı düşünüyorum, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)

merhaba arkadaşlaaaaar benim bebişimide doktorum 12. haftada tahmin etmişti bu hafta tahmini tuttu oğlum olacak 131 gr ve 16,8 cm kuzucum maşallahhh :)

Doğumlarimiz aynı zamana denk gelmis:))
ne zaman öğrendin cinsiyetini ben bu hafta çarşamba gitmiştim henüz bişey diyemem dedi bana. Kız mi acaba bebisim :))

Doğumlarimiz aynı zamana denk gelmis:))
ne zaman öğrendin cinsiyetini ben bu hafta çarşamba gitmiştim henüz bişey diyemem dedi bana. Kız mi acaba bebisim :))
12. Haftada doktorum erkek dedi tahminlerim tutar dedi ama yine soru işareti koydu şuan 15 haftadayız bu gün kontrolümüz vardı fotografla erkek oldugunu kesinlestirdi doktorumuz

Ben de çok merak ediyorum cinsiyetini 14 +1gunluk oldu benimki de cin takvimi benim erkek diyor tersi çıkacaksa benimki de kiz mi olacak acaba :)

Merhabalar, 11+4'te gitmiştik tahmini erkek gibi demişti. Diğer kontrol 4'lü test için 16+6'ya denk geliyor. İnş netleşir. Merak ediyor insan

Doktorum bana ikili test sonucun iyi çıktı diğerlerine gerek yok dedi sadece ileriki haftalarda 4 boyutlu ultrasona girerim galiba
Benim ikili iyi çıkmıştı. Düşük risk grubundaydım ama doktorum 4'lü de yapacağız dedi. Bazı doktorlar yapıyor bazıları yapmıyor. İnsanın kafası karışıyor

Benim ikili iyi çıkmıştı. Düşük risk grubundaydım ama doktorum 4'lü de yapacağız dedi. Bazı doktorlar yapıyor bazıları yapmıyor. İnsanın kafası karışıyor
Evet özel hastanedeki doktorum gerek yok dedi ama üniversite hastanesinde ki doktor üçlüye çağırdı bende kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye?

Evet özel hastanedeki doktorum gerek yok dedi ama üniversite hastanesinde ki doktor üçlüye çağırdı bende kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye?
Hangisiyle devam edeceksen öyle karar ver istersen. Ay insanin nasil kafasini karistiriyorlar Bende Acibadem'e gidiyorum hep ayni doktorum bakti, bende vardir bir bildigi deyip ona biraktim. 2 hafta sonra gidecegim bakalim. İns 2'li gibi iyi cikar. İnsan stress oluyor.

Her ikisine de gidiyorum aslında üniversitede çalıştığım için testleri yaptırmak için üniversite hastanesine gidiyorum ama kontrol ve doğum için özel hastaneye gidiyorum

Bu arada 4'lü test yaptıracak mısınız?

11 haftalik bebeği nasıl tahmin ediyorlar sasiriyorum gerçekten tahmin tutacak mi acaba merak ettim
ben ikili test başka bir doktora yaptırmıştım. Şimdiki 4 lu de istiyor bana kalsa istemem de neyse kandan bakıldığı sürece fazla sorun yok

Ben ikiliyi yaptırdım, iyi çıktı geçen hafta da 4'lüyü yaptırdım inşallah o da iyi çıkar, sanırım bundan sonra detaylı ultrasona geliyor sıra :)

Bende merak ediyorum bakalim tutacak mi? Size tahmin yapti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…