- 30 Nisan 2011
- 37
- 7
- 46
- Konu Sahibi gamzelim41
-
benim çin takvimindede kızdı :)Arkadaşlar benim de oğlan olucakmış, hayırlı bir evlat olur umarım. Ben kız bekliyordum çin takvimi bizi yanılttı :)
merhaba arkadaşlaaaaar benim bebişimide doktorum 12. haftada tahmin etmişti bu hafta tahmini tuttu oğlum olacak131 gr ve 16,8 cm kuzucum maşallahhh :)
12. Haftada doktorum erkek dedi tahminlerim tutar dedi ama yine soru işareti koydu şuan 15 haftadayız bu gün kontrolümüz vardı fotografla erkek oldugunu kesinlestirdi doktorumuzDoğumlarimiz aynı zamana denk gelmis:))
ne zaman öğrendin cinsiyetini ben bu hafta çarşamba gitmiştim henüz bişey diyemem dedi bana. Kız mi acaba bebisim :))
Bu arada 4'lü test yaptıracak mısınız?
Doktorum bana ikili test sonucun iyi çıktı diğerlerine gerek yok dedi sadece ileriki haftalarda 4 boyutlu ultrasona girerim galibaBu arada 4'lü test yaptıracak mısınız?
Benim ikili iyi çıkmıştı. Düşük risk grubundaydım ama doktorum 4'lü de yapacağız dedi. Bazı doktorlar yapıyor bazıları yapmıyor. İnsanın kafası karışıyorDoktorum bana ikili test sonucun iyi çıktı diğerlerine gerek yok dedi sadece ileriki haftalarda 4 boyutlu ultrasona girerim galiba
Evet özel hastanedeki doktorum gerek yok dedi ama üniversite hastanesinde ki doktor üçlüye çağırdı bende kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye?Benim ikili iyi çıkmıştı. Düşük risk grubundaydım ama doktorum 4'lü de yapacağız dedi. Bazı doktorlar yapıyor bazıları yapmıyor. İnsanın kafası karışıyor
Hangisiyle devam edeceksen öyle karar ver istersen. Ay insanin nasil kafasini karistiriyorlarEvet özel hastanedeki doktorum gerek yok dedi ama üniversite hastanesinde ki doktor üçlüye çağırdı bende kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye?
Her ikisine de gidiyorum aslında üniversitede çalıştığım için testleri yaptırmak için üniversite hastanesine gidiyorum ama kontrol ve doğum için özel hastaneye gidiyorumHangisiyle devam edeceksen öyle karar ver istersen. Ay insanin nasil kafasini karistiriyorlarBende Acibadem'e gidiyorum hep ayni doktorum bakti, bende vardir bir bildigi deyip ona biraktim. 2 hafta sonra gidecegim bakalim. İns 2'li gibi iyi cikar. İnsan stress oluyor.
Bu arada 4'lü test yaptıracak mısınız?
Bende merak ediyorum bakalim tutacak mi? Size tahmin yapti mi?11 haftalik bebeği nasıl tahmin ediyorlar sasiriyorum gerçekten tahmin tutacak mi acaba merak ettim
ben ikili test başka bir doktora yaptırmıştım. Şimdiki 4 lu de istiyor bana kalsa istemem de neyse kandan bakıldığı sürece fazla sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?