2016 eylül anneleri

Ben ikiliyi yaptırdım, iyi çıktı geçen hafta da 4'lüyü yaptırdım inşallah o da iyi çıkar, sanırım bundan sonra detaylı ultrasona geliyor sıra :)
İnşallahhh iyi çıkar. Evet sıradaki detaylı ultrason. Benim daha 2 hafta kontrol'e zaman geçmiyor

Benim de daha Nisanın ortasında, doktor her gün gel bakalım dese koşa koşa giderim açıkçası, 4'lü testimin iyi çıktığını söyledi dr, ama ben sonuçlara baktığımda hiçbir şey anlamıyorum, forumda başkalarının yazdıklarına bakıyorum 1/270 filan gibi oranlar oluyor, benim kan sonucumda onlar gözükmüyor hiç, dr da normal deyip geçiyor, inanıyoruz biz de, sonuçları detaylı alan arkadaşlara imreniyorum, istesek bize de o şekilde bir rapor verirler mi acaba?

Benim de bugün yani 15 haftalikken doktorumuz kiz dedi hayirli sağlık evlat olsun ins.kızlar sizinkilerin cinsiyeti belli oldu mu

Bebeğin hareketlerini hisseden oldu mu, ben hiçbir şey hissetmiyorum, öyle yayılıp yatıyo heralde, son ultrasonda da hareket etmedi pek

merhaba 7 aylık evliyim ve bende 16 hafta 3 günlük hamileyim.. doktorum 12. haftamda kız dedi bebeğimize ama emin değilim dedi.. bende terrredütlüyüm ilk gebeliğim :) değişme ihtimali varmı yani kızken erkek erkekken kız olabiliyormu çünkü hiçç bişi bilmiyorum :) beni gören herkes akraba eş dost herkes erkek diyor bebeğin bir tane kızdır diyen çıkmadı ama bunlar hepsi batıl inanç malum bilgi veren olursa çokk çokk mutlu olacaim

Cinsiyet teknik olarak "değişmez", sadece 20. haftadan önce bakıldığında yanılma payı var. Erkek kıza, kız erkeğe benzetilebilir. O açıdan her şeye hazırlıklı olmak lazım. Her zaman net göstermiyor bebek cinsiyetini, 20. haftadan sonra bile ultrasondaki görüntüsüne bağlı doktorun tahmini. Ama sanırım kan testinde de bir değere bakılarak anlaşılabiliyor cinsiyet ikili, üçlü testlerde.

Bebeğin hareketlerini hisseden oldu mu, ben hiçbir şey hissetmiyorum, öyle yayılıp yatıyo heralde, son ultrasonda da hareket etmedi pek

Evet henüz hareketlerini hissedebileceğimiz zamanlarda değiliz maalesef, yalnız değilsin :) Ama aslında deli gibi hareket ediyormuş içeride, sadece biz hissedemiyoruz...

merhaba arkadaşlar inşallah bende 6 eylül gibi bebeğimi dünyaya getireceğim :) aranıza yeni katılıyorum... 16+0 da doktora gittik ve %90 kız dedi, bi dahaki ay kesinleşir dedi... hayırlısı bakalım...

Çok haklisin yanılma payı yüksek oluyo 3 gün arayla farklı doktora gittim biri kız biri erkek dedi

Son düzenleme:
Evet henüz hareketlerini hissedebileceğimiz zamanlarda değiliz maalesef, yalnız değilsin :) Ama aslında deli gibi hareket ediyormuş içeride, sadece biz hissedemiyoruz...
Bende henuz hissedemiyorum hareketleri. Ilk gebelik nasil bir duygu cok merak ediyorum. 11. haftada tahmini erkek dedi, o zamandan beri erkek gibi hissediyorum. Hemende alışırım

ama kan testime bakıp söylemedi doktorum ultrasondan bakıp söyledi daha sonra ikili test yaptı eve geldim sonucu arayıp tertemiz dedi o kadar..ve doktorum kesin değil ama 16. haftanda kesinleşir dedi 8 nisan kontrolüm bakalım nolcak.. ve ben bu aradaa doğumdan çokk korkuyorumm acaba benim gibi korkan varmı rüyalarımdan çıkmıyor :) hep doğurduğumu görüyorum

arkadaşlar acaba bende kontrole gitmeyip 20. haftamı mı beklesem ne kaldıki şurda 3 haftacık.. zaten eşime kalsa hiç öğrenmeyelim doğum anında herşeyini alayım diyor erkekler işte

Benimde 8 Nisan kontrolum bakalim ne diycek doktorum. 4'lü test yapicaz. İnş temiz cikar. Bende dogumdan korkuyorum. Olum korkusu geldi bana.

16+2 gebeligim ya yaklaşık 3 haftadır bulantilarim kalmamıştı iki sabahtir çok kötü oluyorum kahvaltı yaparken midem acayip bulaniyo eskisinden daha beter oluyor aranızda benim gibi olan varmı şuan bulantıları gecipte tekrar eskisinden daha şiddetli başlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…