- 21 Mart 2016
- 265
- 711
- 18
- Konu Sahibi gamzelim41
-
İnşallahhh iyi çıkar. Evet sıradaki detaylı ultrason. Benim daha 2 hafta kontrol'e zaman geçmiyorBen ikiliyi yaptırdım, iyi çıktı geçen hafta da 4'lüyü yaptırdım inşallah o da iyi çıkar, sanırım bundan sonra detaylı ultrasona geliyor sıra :)
Benim bildiğim kemik yapısına göre söylüyorlar kızların ince erkeklerin kalın oluyormuş. Zaten kesin demiyorlar ihtimal veriyorlarBende merak ediyorum bakalim tutacak mi? Size tahmin yapti mi?
İnşallahhh iyi çıkar. Evet sıradaki detaylı ultrason. Benim daha 2 hafta kontrol'e zaman geçmiyor
Bende merak ediyorum bakalim tutacak mi? Size tahmin yapti mi?
merhaba 7 aylık evliyim ve bende 16 hafta 3 günlük hamileyim.. doktorum 12. haftamda kız dedi bebeğimize ama emin değilim dedi.. bende terrredütlüyüm ilk gebeliğim :) değişme ihtimali varmı yani kızken erkek erkekken kız olabiliyormu çünkü hiçç bişi bilmiyorum :) beni gören herkes akraba eş dost herkes erkek diyor bebeğin bir tane kızdır diyen çıkmadı ama bunlar hepsi batıl inanç malum bilgi veren olursa çokk çokk mutlu olacaim
Bebeğin hareketlerini hisseden oldu mu, ben hiçbir şey hissetmiyorum, öyle yayılıp yatıyo heralde, son ultrasonda da hareket etmedi pek
Çok haklisin yanılma payı yüksek oluyo 3 gün arayla farklı doktora gittim biri kız biri erkek dediCinsiyet teknik olarak "değişmez", sadece 20. haftadan önce bakıldığında yanılma payı var. Erkek kıza, kız erkeğe benzetilebilir. O açıdan her şeye hazırlıklı olmak lazım. Her zaman net göstermiyor bebek cinsiyetini, 20. haftadan sonra bile ultrasondaki görüntüsüne bağlı doktorun tahmini. Ama sanırım kan testinde de bir değere bakılarak anlaşılabiliyor cinsiyet ikili, üçlü testlerde.
Çok haklisin yanılma payı yüksek oluyo 3 gün arayla farklı doktora gittim biri kız biri erkek dedi
Bende henuz hissedemiyorum hareketleri. Ilk gebelik nasil bir duygu cok merak ediyorum. 11. haftada tahmini erkek dedi, o zamandan beri erkek gibi hissediyorum. Hemende alışırımEvet henüz hareketlerini hissedebileceğimiz zamanlarda değiliz maalesef, yalnız değilsin :) Ama aslında deli gibi hareket ediyormuş içeride, sadece biz hissedemiyoruz...
Katılıyorum 20. haftaya kadar beklemeye. O yuzden daha tek bir esya bile almadim bebisime. 20. hafta sonrasi herseye saldiracagim sanirim.Evet işte ben de bu yüzden 20. haftadaki detaylı ultrasonuma kadar sabrediyorum. :)
Cinsiyet teknik olarak "değişmez", sadece 20. haftadan önce bakıldığında yanılma payı var. Erkek kıza, kız erkeğe benzetilebilir. O açıdan her şeye hazırlıklı olmak lazım. Her zaman net göstermiyor bebek cinsiyetini, 20. haftadan sonra bile ultrasondaki görüntüsüne bağlı doktorun tahmini. Ama sanırım kan testinde de bir değere bakılarak anlaşılabiliyor cinsiyet ikili, üçlü testlerde.
Benimde 8 Nisan kontrolum bakalim ne diycek doktorum. 4'lü test yapicaz. İnş temiz cikar. Bende dogumdan korkuyorum. Olum korkusu geldi bana.ama kan testime bakıp söylemedi doktorum ultrasondan bakıp söyledi daha sonra ikili test yaptı eve geldim sonucu arayıp tertemiz dedi o kadar..ve doktorum kesin değil ama 16. haftanda kesinleşir dedi 8 nisan kontrolüm bakalım nolcak..ve ben bu aradaa doğumdan çokk korkuyorumm acaba benim gibi korkan varmı rüyalarımdan çıkmıyor :) hep doğurduğumu görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?