- 13 Ocak 2016
- 287
- 158
- 33
- 40
- Konu Sahibi gamzelim41
-
ve ben bu aradaa doğumdan çokk korkuyorummacaba benim gibi korkan varmı rüyalarımdan çıkmıyor :) hep doğurduğumu görüyorum
Benimde 8 Nisan kontrolum bakalim ne diycek doktorum. 4'lü test yapicaz. İnş temiz cikar. Bende dogumdan korkuyorum. Olum korkusu geldi bana.
16+2 gebeligim ya yaklaşık 3 haftadır bulantilarim kalmamıştı iki sabahtir çok kötü oluyorum kahvaltı yaparken midem acayip bulaniyo eskisinden daha beter oluyor aranızda benim gibi olan varmı şuan bulantıları gecipte tekrar eskisinden daha şiddetli başlayan
16. Haftalarda artik netlesir diyorlar ama bazen yaniliniyormus. En kotu ihtimal detayli ultrosyonda belli olur canimherkese merhaba sık sık giremiyorum çalıştığım için ama bazen telefondan girip okuyorum.. biz 13.haftamızdayız aşırı derece bulantım olmadı ama uykum çok var hep var..dönüp dönüp tekrar uyuyabilirim..Cinsiyeti belli olan var mı aranızda acaba?buhafta 2li test sonuçlarını aldıktan 1-2 hafta sonra kendı doktoruma gitcem inşeallah acaba belli olur mu ki o zaman?
Kizlar slm. Herkes cevremde saglik ocagina kayit yaptirdin mi diye sorup durdugu icin bugun gittim. Doktorumun yaptirdigi kan sayimi falan o degerleri yazdilar ve Nisan sonu tetanoz icin cagirdi hemsire. Bunu daha once kendi doktoruma sormustum oda gerek yok steril bir ortamda dogum yapmiycaklar icin gecerli demisti. Ayrica bebege alerji de yapabilir dedi. Yani sonuc olarak ben yaptirmiycam. Doktorlariniza sordunuz mu kizlar siz?
Kim dedi canim. Saglik ocagi mi, rutin gittigin doktor mu?Ben de emin değilim tetanoz aşısından. Grip aşısı da yaptır demişti ama ondan da emin değilim... Pöff!
Hala şaşırıyorum ya ben hayattan sogutuyo bunlar insanı en kötüsü kusarak yaşamaya alışır olucam nerdeyse böyle giderseBen de 16+1'im bugün ve 12.-13. haftalarda geçti sandığım bulantılarım/yemekten tiksinmeler yine başladı. Bunun yazılı bir kuralı yokmuş, onu görmüş oldum. Benim gibi olan hamileler de çok var, çevremden duyuyorum. Herkesin yaşadığı belirli bir semptom olmuyor maalesef, kiminin hiç bulanmıyor, kimi 5.-6. aya kadar çıkarıyor. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz, ama ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum :)
Kim dedi canim. Saglik ocagi mi, rutin gittigin doktor mu?
Aaa öylemi inş 8 nisan hayırlı olur allahım.. Nornal doğum çokk istiyorum ama ödüm patlıyor doktorunuz size cinsiyeti söyledimi ?Benimde 8 Nisan kontrolum bakalim ne diycek doktorum. 4'lü test yapicaz. İnş temiz cikar. Bende dogumdan korkuyorum. Olum korkusu geldi bana.
Ayben çokk haklısınız annenlik işte.. Bebde 14. Haftama kadar kudtum artık eşim kaçıyotdu benden hep oturup ağlıyordum bulantılardan ama inatla oturup yiyordum tekrar özellikle yoğurt hiç yemezdin yumurta mesala biri yanmda yrdiğinde bile dayanamazdın şimdî hrpsini ben yiyormm ve bulantılarım bittikten sonraki sonuç 12. Haftamda doktorum bbeğin 12 haftalık bebeğe göre çokk gelişmiş dedi yiyin arkadaşlar ne kadar kussanızfa inatla iki katını yiyin kiloda düşünmeyin ben 6 kg verdim beni mrenn zayflamışsın diyor ama şimdide kilo alma zamanıHala şaşırıyorum ya ben hayattan sogutuyo bunlar insanı en kötüsü kusarak yaşamaya alışır olucam nerdeyse böyle giderseama onlar sağlıklı olsunda ne yapalım annelik böyle böyle başlıyor demek ki :)))
İnanır mısınız ağzıma ne bi yumurta ne bi bardak sut ne bi kaşık yoğurt hiç birini yemedim yemiyorum yani içim almiyo bunları ceviz severdim hamile kalinca ondanda sogudum onuda yemiyorum. İnat edipte yemeye devam edemyrm hicAyben çokk haklısınız annenlik işte.. Bebde 14. Haftama kadar kudtum artık eşim kaçıyotdu benden hep oturup ağlıyordum bulantılardan ama inatla oturup yiyordum tekrar özellikle yoğurt hiç yemezdin yumurta mesala biri yanmda yrdiğinde bile dayanamazdın şimdî hrpsini ben yiyormm ve bulantılarım bittikten sonraki sonuç 12. Haftamda doktorum bbeğin 12 haftalık bebeğe göre çokk gelişmiş dedi yiyin arkadaşlar ne kadar kussanızfa inatla iki katını yiyin kiloda düşünmeyin ben 6 kg verdim beni mrenn zayflamışsın diyor ama şimdide kilo alma zamanı
Bu cuma inş söyler cinsiyeti. En son 11+4 olduğumda gitmiştim, tahmini erkek demişti. Bakalım netleşecek miAaa öylemi inş 8 nisan hayırlı olur allahım.. Nornal doğum çokk istiyorum ama ödüm patlıyor doktorunuz size cinsiyeti söyledimi ?
ayyy canım hadi hayırlısı ikimiz içinde cuma günü hayırlı haberlerle döneriz bBu cuma inş söyler cinsiyeti. En son 11+4 olduğumda gitmiştim, tahmini erkek demişti. Bakalım netleşecek mi
ama yemeniz lazım burnunuzu gözünüzü kapatıp zorla yiyin ksumayı unutun öle bişi hiç yokmuş gibi ben yiyerek atlattım yoksa zor olur dirençsiz kalırsınızİnanır mısınız ağzıma ne bi yumurta ne bi bardak sut ne bi kaşık yoğurt hiç birini yemedim yemiyorum yani içim almiyo bunları ceviz severdim hamile kalinca ondanda sogudum onuda yemiyorum. İnat edipte yemeye devam edemyrm hic
Bugün yoğurtla başladım bakalım umarım geriside gelir
Kizlar slm. Herkes cevremde saglik ocagina kayit yaptirdin mi diye sorup durdugu icin bugun gittim. Doktorumun yaptirdigi kan sayimi falan o degerleri yazdilar ve Nisan sonu tetanoz icin cagirdi hemsire. Bunu daha once kendi doktoruma sormustum oda gerek yok steril bir ortamda dogum yapmiycaklar icin gecerli demisti. Ayrica bebege alerji de yapabilir dedi. Yani sonuc olarak ben yaptirmiycam. Doktorlariniza sordunuz mu kizlar siz?
Bana doktorum tetanozu yaptır dedi bende 2 nisanda yaptırdım hayırlusı artıkBen de emin değilim tetanoz aşısından. Grip aşısı da yaptır demişti ama ondan da emin değilim... Pöff!
Hayırlısı olsun canım. Bende bu cuma gideceğim tekrar soracağım. Cevremdeki tecrübeli annelere soruyorum, yaptıran var yaptırmayan var. Sinir oluyorum net olsa böyle şey. Yapılacaksa herkese olsun, olmuycaksa olmasin dimi amaBana doktorum tetanozu yaptır dedi bende 2 nisanda yaptırdım hayırlusı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?