2016 eylül anneleri

ve ben bu aradaa doğumdan çokk korkuyorumm acaba benim gibi korkan varmı rüyalarımdan çıkmıyor :) hep doğurduğumu görüyorum

Benimde 8 Nisan kontrolum bakalim ne diycek doktorum. 4'lü test yapicaz. İnş temiz cikar. Bende dogumdan korkuyorum. Olum korkusu geldi bana.

Kızlar yapmayın, korkutmayın kendinizi, daha bunun için çok zamanımız var, 8. - 9. aylarda korkarız bari şimdi rahat olalım. Şaka bir yana, korkulacak bir şey olsa şu anda ben bunları yazarken dünyada onlarca bebek dünyaya gelmezdi kendinize güvenmiyorsanız bebeğinizin içgüdülerine ve doktorunuza güvenin. Onlar şıp diye çıkış yolunu buluyorlar

Ben de 16+1'im bugün ve 12.-13. haftalarda geçti sandığım bulantılarım/yemekten tiksinmeler yine başladı. Bunun yazılı bir kuralı yokmuş, onu görmüş oldum. Benim gibi olan hamileler de çok var, çevremden duyuyorum. Herkesin yaşadığı belirli bir semptom olmuyor maalesef, kiminin hiç bulanmıyor, kimi 5.-6. aya kadar çıkarıyor. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz, ama ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum :)

herkese merhaba sık sık giremiyorum çalıştığım için ama bazen telefondan girip okuyorum.. biz 13.haftamızdayız aşırı derece bulantım olmadı ama uykum çok var hep var..dönüp dönüp tekrar uyuyabilirim..Cinsiyeti belli olan var mı aranızda acaba?buhafta 2li test sonuçlarını aldıktan 1-2 hafta sonra kendı doktoruma gitcem inşeallah acaba belli olur mu ki o zaman?

16. Haftalarda artik netlesir diyorlar ama bazen yaniliniyormus. En kotu ihtimal detayli ultrosyonda belli olur canim

Kizlar slm. Herkes cevremde saglik ocagina kayit yaptirdin mi diye sorup durdugu icin bugun gittim. Doktorumun yaptirdigi kan sayimi falan o degerleri yazdilar ve Nisan sonu tetanoz icin cagirdi hemsire. Bunu daha once kendi doktoruma sormustum oda gerek yok steril bir ortamda dogum yapmiycaklar icin gecerli demisti. Ayrica bebege alerji de yapabilir dedi. Yani sonuc olarak ben yaptirmiycam. Doktorlariniza sordunuz mu kizlar siz?

Ben de emin değilim tetanoz aşısından. Grip aşısı da yaptır demişti ama ondan da emin değilim... Pöff!

Hala şaşırıyorum ya ben hayattan sogutuyo bunlar insanı en kötüsü kusarak yaşamaya alışır olucam nerdeyse böyle giderse ama onlar sağlıklı olsunda ne yapalım annelik böyle böyle başlıyor demek ki :)))

Kim dedi canim. Saglik ocagi mi, rutin gittigin doktor mu?

Kendi doktorum demişti, 3. aydan sonra yaptır bunları diye ama yaptırmadım, ve sanırım yaptırmayacağım. Annem çok karşı bu aşılara, özellikle grip aşılarına. O çok araştırır okur, iyice güveni sarsılmış durumda. E diyorum, bebeğe de her ay aşı yapacaklar o nasıl olacak, bir şey diyemiyor. Kara kara düşünüyoruz şimdiden..

Benimde 8 Nisan kontrolum bakalim ne diycek doktorum. 4'lü test yapicaz. İnş temiz cikar. Bende dogumdan korkuyorum. Olum korkusu geldi bana.
Aaa öylemi inş 8 nisan hayırlı olur allahım.. Nornal doğum çokk istiyorum ama ödüm patlıyor doktorunuz size cinsiyeti söyledimi ?

Ayben çokk haklısınız annenlik işte.. Bebde 14. Haftama kadar kudtum artık eşim kaçıyotdu benden hep oturup ağlıyordum bulantılardan ama inatla oturup yiyordum tekrar özellikle yoğurt hiç yemezdin yumurta mesala biri yanmda yrdiğinde bile dayanamazdın şimdî hrpsini ben yiyormm ve bulantılarım bittikten sonraki sonuç 12. Haftamda doktorum bbeğin 12 haftalık bebeğe göre çokk gelişmiş dedi yiyin arkadaşlar ne kadar kussanızfa inatla iki katını yiyin kiloda düşünmeyin ben 6 kg verdim beni mrenn zayflamışsın diyor ama şimdide kilo alma zamanı

İnanır mısınız ağzıma ne bi yumurta ne bi bardak sut ne bi kaşık yoğurt hiç birini yemedim yemiyorum yani içim almiyo bunları ceviz severdim hamile kalinca ondanda sogudum onuda yemiyorum. İnat edipte yemeye devam edemyrm hic

Aaa öylemi inş 8 nisan hayırlı olur allahım.. Nornal doğum çokk istiyorum ama ödüm patlıyor doktorunuz size cinsiyeti söyledimi ?
Bu cuma inş söyler cinsiyeti. En son 11+4 olduğumda gitmiştim, tahmini erkek demişti. Bakalım netleşecek mi

Bu cuma inş söyler cinsiyeti. En son 11+4 olduğumda gitmiştim, tahmini erkek demişti. Bakalım netleşecek mi
ayyy canım hadi hayırlısı ikimiz içinde cuma günü hayırlı haberlerle döneriz ben çokça kız istiyorum ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun :) şimdiden bi iki takım kız elbisesi aldım ama bakalım erkek olsada giydirecem

ama yemeniz lazım burnunuzu gözünüzü kapatıp zorla yiyin ksumayı unutun öle bişi hiç yokmuş gibi ben yiyerek atlattım yoksa zor olur dirençsiz kalırsınız

Bugün yoğurtla başladım bakalım umarım geriside gelir

taze meyveyle yoğurdu karıştırın, ya da blender'dan geçirip smoothie yapın, öyle daha kolay ve güzel içiliyor/yeniyor. Benim de yoğurtla aram yok, o yüzden ya meyveli smoothie ya da tuzsuz ayran yapıp içiyorum bir kerede yiyemeyeceğim miktarlardaki yoğurdu. Su ihtiyacım da karşılanmış oluyor böylece, bir taşla iki kuş. Yoğurt yerine süt de kullanabilirsiniz smoothie'de, eğer süt içmekte de zorlanıyorsanız.

Ben de emin değilim tetanoz aşısından. Grip aşısı da yaptır demişti ama ondan da emin değilim... Pöff!
Bana doktorum tetanozu yaptır dedi bende 2 nisanda yaptırdım hayırlusı artık

Bana doktorum tetanozu yaptır dedi bende 2 nisanda yaptırdım hayırlusı artık
Hayırlısı olsun canım. Bende bu cuma gideceğim tekrar soracağım. Cevremdeki tecrübeli annelere soruyorum, yaptıran var yaptırmayan var. Sinir oluyorum net olsa böyle şey. Yapılacaksa herkese olsun, olmuycaksa olmasin dimi ama

Kızlar nasıl arabamız? Çok araştırdım, kullanan çok arkadaşım var memnun hepside. Dün eşimle gezerken mothercare de 750tl puan veriyordu. Ana kucağı ile ikisi bayağ uyguna geldi İlk eşyamiz bebişe. Daha çorabı bile yok ama arabası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…