2016 eylül anneleri

Ben de down sendromu için kan verdim merakla bekliyorum, kanı cuma vermiştim hala çıkmamış ultrasonda bi sıkıntı gözükmüyor ama önemli olan kan sonucu

Arkadaşlar benim düşük tehlikem var, hamileliğin altı haftalık farkettiğimde kanamam vardı, 15 gün sürdü. Sonra 1 hafta normal devam etti, sonra tekrar kan geldi, tekrar normal ve ara ara akıntıda çizgi gibi kırmızı kan çizgileri oldu, şu anda kahverengi, iki doktora gittim, ikisi de rahim içi kanama yok, bebeğin suyu ve kesesi iyi diyorlar fakat benim ara ara vajina girişimde tıpkı adet zamanındaki gibi ağrım oluyor, doktorum çözüm getiremedi, 2 hafta raporun ardından çalışmak zorunda kaldım, aklıma iltihap, servikal yetmezlik gibi ihtimaller geliyor, artık iyice yoruldum bebeğime bir şey olacak korkusuyla, ilaç olarak da Progestan kullanıyorum, kendi doktorum bırak dedi ve ben bu durumdayken 3 hafta sonra çağırıyor, ilk bebeğim ve memleketimizden çok uzaktayız iyi bir doktor arıyoruz ama hala bulamadık, durumu benim gibi olan var mı?

Ben varım canım. 7 haftaligiz bizde.düşük tehlikem var progesteron kullanıyorum. Dinleniyor. Önümüzdeki hafta kontrolüm var. KanamaM bitti ama kahverengi lekelenmem devam ediyor ara ara.bu ne zamana kadar sürecek bilmiyorum

Aynen canım inşallah iyi olursun sen de ben bugün tekrar gittim doktora,değiştirdim doktorumu çok şükür bebeğim çok şükür iyi,rahim ağzı falan da iyi, ama hala vajina girişi sızlama var, doktor kanama eşlik ederse kötü, etmezse iyi dedi, kanamam bugün bitti, bakalım benimki bitiyor, başlıyor çok şükür adet gibi değil, Progestanın dozunu arttırdı bu doktorum da vajinal alacağım becerebilirsem tabi, inşallah sen de iyi olursun, bol bol dua edelim artık, Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin hepimize, ben de 10. haftaya ulaştım canım, inş bugünlerimiz çabucak geçer

Ben de 12. Haftada kanama geçirdim, işe gidiyordum, üstüm leke oldu. Hemen doktora gittim,sağolsun beni hemen hastaneye yatırdı 3 gün kıpırdamadım,iğne oldum tümüyle geçti. Ama bu hafta da raporuyum ve evde sürekli yatıyorum. Doktor Ağrı olmayıp kanama olunca daha az riskli dese de yine de dusuk dişi var 14. Haftaya kadar yatacağım. Tüp bebek hamileliği veya yaş sebebi ile olabilir dedi. Allah hepimize güç versin, sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım.

merhaba kızlar,
ben de eylül annesi olucam inşallah.. şuan 11+1 iz çok şükür...
2li test yaptrmayı kabul etmedim, doktorumda gereksizz buldu zaten..

Merhaba eylül anneleri bugün 10. Haftamız bitti.
4 gün önce aşırı kanama (koca bir bardak kan bacaklarımdan aşağı boşaldı resmen) ile doktora gittik. Korkudan ölücem sandım. İğne yapıldı serum takıldı. Hiç kıpırdamadan yat düşük riski var dedi. Biraz pıhtı gibi kanama ve kasıklarımda ağrı var hala.
Bugün kontrole gittik bebek saglıklı , düşük riski azalmış ama 10 gün daha devam dedi. 3 gün de bir iğne olucam.
Çok şükür Allahıma Biraz rahatladım.çok zor günlerdi. Hala da korkuyorum
Bu arada doktorum bebek erkek gibi bayağı belirgin ama bu bir tahmin dedi. Başından beri erkek hissediyordum
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırız bu riskli günleri.. ben şuan 11+2 haftalıgım..9uncu haftamın sonunda benim de kanamam oldu ama sizin gibi değil sadece biraz damla damla.. bende hemen dr a gittim pruluton iğne oldum 1 hafta da rapor alıp evde yattım..

Merhaba arkadaslar ikili test yaptıran var mı aranızda

ben yaptırmadım, şuan 11 haftalık hamileym..doktorum sordu isteyip istemediğimi ben de sonuc ne çıkarsa çıksın aldırmıcağımı söyledim..oyüzden doktorumda gerek duymadı.. çok şükür ultrasyondada her şey yolundaydı

Ben ikili testin gerekli olduğunu düşünüyorum , yaptırdım bir sıkıntı yok çok şükür gereken bütün testleri de yaptıracağım.

Bunun doğurmakla ilgisi yok bence, doğuracak olsanız bile çocuğunuzun, Allah korusun, olası hastalık ya da kusurlarına karşı bilinçli ve hazırlıklı olunmalı bence. O da bir insan, can taşıyor her türlü ilgiye ve bilinçli bir anne ve babaya sahip olarak dünyaya gelmek en büyük hakkı bebeklerimizin. Allah herkese çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.

evet o konuda haklısınız ama zaten doktorlar ikili testten önce ultrasyondan ense kalınlıgına, burun kemiğine bakıp tahmin edebiliyorlar az çok, ben de yazımda belirtmiştim zaten o bakımdan dr.um bi problem gözükmüyor dedi.. hem de ikili test sonucu kötü çıkıp 3lü test yaptıran hatta karından su aldırıp test yaptıran ama gayet sağlıklı bebek dünyaya getiren cok arkadasım var veya bunun tam tersi.. kuzenime dr.bebeğinin elinin ters oldugunu ikili testinin de riskli oldugunu almaları gerektiğini söylemişti suan gayet sağlıklı 6 yasında kızı var çok şükür.. demem o ki takdir Allahın test sorunsuz çıkar sonradan bir şey olur, test sorunlu çıkar Allahım şifa verir sağsalim doğar.. ama önceden hazırlıklı olmak konusunda haklısınız

aminn inşallahh hepimizinki sağ salim sağlıkla gelirler inşallah

Merhaba hanimlar benim gecen hafta doktora gittigimde gebelik kesesi uzerinde kanama alani varmis ve kist olusmus bugunde kasigimda rahmimde gulsem oksursem dahada siddetlenen bi agri var sanki zonklama gibi icimi bi korku aldii bi dusukten sonraki bebegim bu progestan 3 tane kullaniyorum surekli istirahat ama ne yapicam sasirdim insallah bisey olmaz bebegime Rabbim hepimizin bebegini korusun

İçini ferah tut diyeceğim ama cok boş bir laf biliyorum
Dilimiz hayırlısı olsun derken, kalbim benimle kalsın diye çığlıklar atıyor
Bende gecen hafta ciddi bir kanama geçirdim ve 1 haftadır kıpırdamadan yatıyorum. Hala hafif kahverengi devam ediyor. Kontrole gittim ve risk azalmış ama devam ediyor dedi.
İlk hamileliğim, minik kalbini, hatta hareket ettiğini gördüm. cinsiyeti bile söyledi doktor
Şimdi çok ağır geliyor bu durum.
Seni çok iyi anlıyorum hep dua edelim.
Allah yavrularımızı bize bağışlasın

Aynen öyle cevremde herkez hayırlısı neyse olsun dediğinde cok zoruma gidio sankii gidicekmişte beni hazırlıyolarmış gibi kanama dışa vurmadı çok şükür bugunde agrı yok ama işte annelik başladı bi kere evhamlandık Rabbimm hepimizinkini sag salimm kucagımza kavustursunn inşallahh

arkadaşlar 14+ yim cinsiyet öğrenen varmı bana 10 gün önce siyah beyaz ultrasonda kıza benziyor dedi. haftaya renkli ultrasona gideceğim inş öğrenirim. bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum hayırlısıyla

Arkadaşlar sanırım ben ekim annesi olacağım ama testler konusunda siz daha öndesiniz ikili üçlü testler yerine anne kanından kromozom analizi yapılan prenatal testler varmış doğruluk oranı ikili testin %70ken bu testlerin %99muş bilgisi olan var mı? Nifty test, harmony test gibi farklı firmalar yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…