- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.601
Çok sevimliler,mutlulukla inşallahBu gün kızımın hediyelik magnetleri geldi çok beğendim kızlar Elmas şekerleme den aldım
İkramlarında süslerinde çok güzeller,maharetli anne:)bende taç yaptım kendime 2 tane.insanın yaptıkça yapası geliyor.Bunlarda bugun aldiklarim :) kırmızı tacımi kendim yaptım :)
İkramlarında süslerinde çok güzeller,maharetli anne:)bende taç yaptım kendime 2 tane.insanın yaptıkça yapası geliyor.
Artık bebiş kıyafetleri bitti hediyediklerimiz göz alıyorBu gün kızımın hediyelik magnetleri geldi çok beğendim kızlar Elmas şekerleme den aldım
Çok hoş canm ellerine sağlık, ben daha önceden şeker hamurundan kurabiye yapmıştım çok uğraştırıcı bir iş Allah kolaylık versin canmKızlar benim imalatim şeker kavanozu :) böyle susleyip içine pembe ve beyaz badem sekeri koyacağım mevlutte dagitmak için :)
Diğeri de kolonya şişem üzerine paintte kendim etitek hazirlayip renkli çıktı alıp yapıştırıcam kolonyasi mor olacak annem ısrarla evdeki tütünden koydu içine :)bunu da mevlütte gelenlere dağıticam. Son olarak seker hamurundan kurabiyemi de gecen denemek icin yaptım 2 tane bunlari da hastane için hazirliycam bakalim :)
İkramlarında süslerinde çok güzeller,maharetli anne:)bende taç yaptım kendime 2 tane.insanın yaptıkça yapası geliyor.
Aynen bende sevmem taç takmayı.doğumu atlatmışken o yorgunlukla süs püs düşünemem bile ama büyüklerimiz fetva verdi,olacakmış:)bari onlar acaip süslü birşeyler almadan kendim yapayım dedimBende aynı iki tane taç yaptım daha da yapasım var ama sanki takacakmışım gibi o kadar tacı bide ben taç takmayı pek sevmem
Çok tatlı canım Allah içini doldursun next to me değil mi bu yazmıştım cevabını gördüm :)) çok kullanışlı pratik gözüküyor gece çok rahat edersin sanki ben de istiyodum da park yatak benim evim için elzem bi tercih yapmak zorunda kalıp vazgeçmiştimBu da bizim çok süslü püslü olmayan ama fonksiyonlarıyla hayat kurtaran beşiğimiz. :))
Bebis bi dunyaya gelsin bak gor hersey nasil degisecek sadece esin degil senin icin bile degisecek annelik bile hayal edilinenden cok farkli cok daha guzel tarifi imkansiz bi duyguİnş öyle olur. Aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum bunu konuşmak için.
Gunun belli olmamasi daha guzelYok canım normal doğum dedi doktor bi aksilik çıkmazsa. telefonda takip ettiğim bi program var ona göre bu gece artık miadında olucak bebiş gün belli olsa daha mı iyiydi ki bilemedim ama şimdi her gün ayrı stres karnım ağrıyo ay gazmış sıcaktan bacaklarım terlemiş uyurken ay suyum mu geldi o moddayım
Doğduğunda hatırlat canım bu dediklerini inşallah kucağına bi alsın heveslenir senin yaşam standartların nolcakmış acabaŞöyle anne yanı beşikleri gördükçe Nasıl içim cız ediyor anlatamam. Eşim sese çok duyarlı. Değil anne yanı beşiği yan oda bebişin olmasın diye baya dil döktü. Alış artık, Bebek için biraz taviz ver dedim. Ben ister miyim sanıyorsun hayat kalitemi düşürmeyi vs dedi. Hak verdim şimdilik ama inş bebeğim gece her ağladığında sıkıntı çıkarmazBöyle şeyler yaşadıkça kayınvalideme aşırı sinirleniyorum. Bu kadar bencil çocuk yetiştirilmez ya. Gerçi büyük konuşmayayım, inş ben böyle hatalar yapmam.
Odamiz yavas yavas hazirlaniyor :)
Amin teşekkür ederimÇok sevimliler,mutlulukla inşallah
Evet Can'ım ana vakitlerinde gelsin bebişler sağlıkla inşallahArtık bebiş kıyafetleri bitti hediyediklerimiz göz alıyordoğsun minnoşlarımızda güzel güzel dağıtalım misafirlerimize
Sepet beşik ölçüleri de 65x95 cm canım, yani aşağı yukarı aynı ölçülerde.sepet beşikte arkadaşım 15 aylıkken hala yatırıyordu ama uyanmalarında artık nöbetleri başlamıştı düşmesin diye.Evet o canım. Açıkçası bana normal sepet beşik ölçülerinden daha büyük geldi. Onların ölçüsüne bakmadım ama bizimki 96-60 cm ve aşağı yukarı 1 yaşına kadar idare eder kanaatindeyim.
Oyyy Allahım güzelliklere bakkk, maşallahhhOdamiz yavas yavas hazirlaniyor :)
Çok şekerler canım, çok hoş görünüyor gerçektenBu gün kızımın hediyelik magnetleri geldi çok beğendim kızlar Elmas şekerleme den aldım
Kızlar benim imalatim şeker kavanozu :) böyle susleyip içine pembe ve beyaz badem sekeri koyacağım mevlutte dagitmak için :)
Diğeri de kolonya şişem üzerine paintte kendim etitek hazirlayip renkli çıktı alıp yapıştırıcam kolonyasi mor olacak annem ısrarla evdeki tütünden koydu içine :)bunu da mevlütte gelenlere dağıticam. Son olarak seker hamurundan kurabiyemi de gecen denemek icin yaptım 2 tane bunlari da hastane için hazirliycam bakalim :)
Bunlarda bugun aldiklarim :) kırmızı tacımi kendim yaptım :)
Tesekkur ederim Can'ım kendim ördüm sepetleri :)Doğduğunda hatırlat canım bu dediklerini inşallah kucağına bi alsın heveslenir senin yaşam standartların nolcakmış acaba
Ayy bayıldım canım çok tatlış olmuş hepsi Allah içini doldursun örgü gri sepetlere de bayıldım ayrıca nerden buldun bakim onları :))
S senbenotubisimben kızlar ben de taç takmayı sevmem kafamda da bi türlü düz tutamam zaten bi arkdaşımda gördüm çok hoş olmuş maşalı saçını yarım toplamış biraz yukardan üstüne o taçların süsünü takmış hem rahat hem de çok güzel gözüküyodu size de fikir olsun dedim ben öyle yapıcam heralde bu arada maşayı da hastanede kardeşi yapmıştı
Amin insallah Can'ım Rabbim nasip etsin:) tesekkur ederimOyyy Allahım güzelliklere bakkk, maşallahhhHepsine de bayıldım, güle güle kullanın canım, böyle pembiş pembiş görünce nasıl hevesleniyorum, hepsi harika görünüyor, ellerine sağlık
Bir de hep sezaryende gecelik çok rahat diyorlar ya ben sevemediğimden, rahat edemediğimden sanırım sadece bir gecelik, 2-3 pijama takımı alıyorum yanıma, sezaryen kesisi epey aşağıda oluyormuş, pijama lastiği göbek hizasında, rahatsız etmez diye düşünüyorum , dün de bayan uzun elbise giymiş, nst odasında 2 kişiydik, elbiseyi komple yukarı kadar sıyırmak zorunda kaldı, bana o yüzden tek parça boydan şeyler hiç pratik gelmiyor, hastane çıkışı için de hala uygun kıyafet bulmuş değilim kendime, bildiğiniz cimri oldum o konuda, ayakkabı bakıyorum, "aman doğumdan sonra kendime gelince alırım" diyorum, kıyafet bakıyorum, "doğum kiloları gidince alırım" diyorum, sanırım bedenimdeki değişime alışamadım. İlk zamanları evdeki önden düğmelilerle atlatıp sonrası için sağlam alışveriş günleri bekliyor gibiDogum sonrasi gecelik pijama vs. Suslu puslu seylere odaklandik ama dogum sonrasi en cok lazim olanlardan biride onden acilir gomlek tisort vs.ilk zamanlar sık sık hastane saglik ocagi falan gidecegiz ve rahat emzirmek icin onden acilan kiyafet lazim ilk zaman evdeki ust ve altlar olmuyor malesef bu yuzeen begendiginiz gunluk kiyafet olursa kacirmayin derim
oglumda resmen ciplak kalmistim :)) annem sagolsu dr.a gidecegim zaman biseyler alio getirmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?