- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.561
canım seninde baya az kalmş çok heyecanlııı belli miydi günün?Ya aslında bi işim de kalmadı sadece organizasyon yapmadım hastaneyle ilgili şimdi bi de biçoğunuz hastaneyi bitirip mevlüt hazırlıklarına başladı ben onu erteliyorum sürekli odaya bikaç süs bişeyler yapıcam düşündükçe daha neler çıkıcak acabaamaaan hastane çantamı hazırladım kapadım şimdilik o yeter
Yok canım normal doğum dedi doktor bi aksilik çıkmazsa. telefonda takip ettiğim bi program var ona göre bu gece artık miadında olucak bebiş gün belli olsa daha mı iyiydi ki bilemedim ama şimdi her gün ayrı stres karnım ağrıyo ay gazmış sıcaktan bacaklarım terlemiş uyurken ay suyum mu geldi o moddayımcanım seninde baya az kalmş çok heyecanlııı belli miydi günün?
normal doğumun atraksiyonu daha farrklıdır ya sürekli septik haller,ha doğurdum ha doğurcam,suyum mu geldi sancmmı geldi,onunda günü bilinse çok iyi olur çünkü kendimizi dinle modumuz açık buaralar sürekliYok canım normal doğum dedi doktor bi aksilik çıkmazsa. telefonda takip ettiğim bi program var ona göre bu gece artık miadında olucak bebiş gün belli olsa daha mı iyiydi ki bilemedim ama şimdi her gün ayrı stres karnım ağrıyo ay gazmış sıcaktan bacaklarım terlemiş uyurken ay suyum mu geldi o moddayım
Katılıyorum canım eskiden yokmuş ki böyle şeyler herşeyi zorlaştırmışız yani babyshower yapmadım AllahtanDogum yapan biziz milletin gonlunu egleyen de biziz bu iste bir yanlislik varikramlar ,hediyeler vs vs hos ben de aldim hepsinden
Bayshower da değişime uğrayarak girmiş hayatımıza, zaten bizim değil bize yapılması gerekiyordu, anne adayının arkadaşları, kuzenleri vd. tarafından anne adayına moral olsun diye ve eksik listesini tamamlamak için yapılıyorken yurt dışıda ,biz de yine anne adayı üstlenmiş rolü.Katılıyorum canım eskiden yokmuş ki böyle şeyler herşeyi zorlaştırmışız yani babyshower yapmadım Allahtan
İşte yarımyamalak alıyoruz adetleri sonra hep kendimize eziyet aslında çok eğlenceli bi parti düşününce ama biz hepsini yüklendiğimiz için doğum öncesi hem ayrı bi stres hem de masrafBayshower da değişime uğrayarak girmiş hayatımıza, zaten bizim değil bize yapılması gerekiyordu, anne adayının arkadaşları, kuzenleri vd. tarafından anne adayına moral olsun diye ve eksik listesini tamamlamak için yapılıyorken yurt dışıda ,biz de yine anne adayı üstlenmiş rolü.
Sanırım bitti dedikçe son güne kadar eksikler bitmeyecek, onun için doğana kadar yaptık yaptık yapamadık sonrasında yaparız artık benimde mevlüt için hiç bişey düşünmedim hala ne yapsam diyorum sanırım onu doğumdan sonraya bırakacamYa aslında bi işim de kalmadı sadece organizasyon yapmadım hastaneyle ilgili şimdi bi de biçoğunuz hastaneyi bitirip mevlüt hazırlıklarına başladı ben onu erteliyorum sürekli odaya bikaç süs bişeyler yapıcam düşündükçe daha neler çıkıcak acabaamaaan hastane çantamı hazırladım kapadım şimdilik o yeter
Dogum yapan biziz milletin gonlunu egleyen de biziz bu iste bir yanlislik varikramlar ,hediyeler vs vs hos ben de aldim hepsinden
Herşeyle yakın arkadaşın ilgilenecekse tamamgünaydın kızlarr benim yakın arkadaşımda illa yapalım diyor ama ben oralı değilim ben daha hastane çantamı hazırlamamşm oda süslcem milleti toplcam hazırlık vs gözümde çok büyüyor okadar enerjim olsa çocuğumun odasını toparlarım yahh :)
Bizde bişiler yapar getiririz diyor ama gözüm yemiyor açıkçası öyle toplanırsak daha faydalı şeyker yapabilirzz ütü oda temzliği cam silme vs gibi haha yaşasın kötülükkkHerşeyle yakın arkadaşın ilgilenecekse tamamama son zamanlarda insanda enerji yok, gerçi sende istiyorsa küçük çaplı birşey yapabilirsin, benim hiç gözüm almıyor kimsede bana birşey demedi zaten çok da gerekli görmüyorum bizde baby shower da hediye alınıyor sonra tekrar bebek doğduğunda da hediye alıyorlar ben insanları sürekli masrafa sokmak da istemiyorum
Bi bebek odasına gidip saf saf bakmacalarım var ne unuttum acaba diyeSanırım bitti dedikçe son güne kadar eksikler bitmeyecek, onun için doğana kadar yaptık yaptık yapamadık sonrasında yaparız artık benimde mevlüt için hiç bişey düşünmedim hala ne yapsam diyorum sanırım onu doğumdan sonraya bırakacam
Rabbim içini mis cennet kokusuyla doldursun, çok pratik duruyor canım, güle güle kullanınBu da bizim çok süslü püslü olmayan ama fonksiyonlarıyla hayat kurtaran beşiğimiz. :))
Oh anneye bakBi bebek odasına gidip saf saf bakmacalarım var ne unuttum acaba diyeevde mevlüt olucak bi kıyafet bişey ayarlamak lazım da şimdi araya bayram giricek kaç kilo olucam falan onları erteliyorum doğumdan sonraya annem bayan beceri neyse ki diker miker bişeyler yapar ona güveniyorum doğumdan mevlüte kadar benle kalıcak inşallah
Çok pratik görünüyor, ayrıca çok da şirin, inşallah bebişinle de görürüz o beşiğiniBu da bizim çok süslü püslü olmayan ama fonksiyonlarıyla hayat kurtaran beşiğimiz. :))
Canım next2me yatak mı o. Bende ondan aldım, umarım kullanışlı olur. Şöyle 5 aya kadar kullanabilsek keşke. Sırf kendi rahatım için aldım açıkcasıBu da bizim çok süslü püslü olmayan ama fonksiyonlarıyla hayat kurtaran beşiğimiz. :))
Evet o canım. Açıkçası bana normal sepet beşik ölçülerinden daha büyük geldi. Onların ölçüsüne bakmadım ama bizimki 96-60 cm ve aşağı yukarı 1 yaşına kadar idare eder kanaatindeyim.Canım next2me yatak mı o. Bende ondan aldım, umarım kullanışlı olur. Şöyle 5 aya kadar kullanabilsek keşke. Sırf kendi rahatım için aldım açıkcasıAllah içlerini doldurmamızı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?