2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

canım seninde baya az kalmş çok heyecanlııı belli miydi günün?

canım seninde baya az kalmş çok heyecanlııı belli miydi günün?
Yok canım normal doğum dedi doktor bi aksilik çıkmazsa. telefonda takip ettiğim bi program var ona göre bu gece artık miadında olucak bebiş gün belli olsa daha mı iyiydi ki bilemedim ama şimdi her gün ayrı stres karnım ağrıyo ay gazmış sıcaktan bacaklarım terlemiş uyurken ay suyum mu geldi o moddayım

normal doğumun atraksiyonu daha farrklıdır ya sürekli septik haller,ha doğurdum ha doğurcam,suyum mu geldi sancmmı geldi,onunda günü bilinse çok iyi olur çünkü kendimizi dinle modumuz açık buaralar süreklibende döndüğünü anlasam hemen telaşlancamda yok bizim kız balık gibi yan gelmiş yatıyo

Katılıyorum canım eskiden yokmuş ki böyle şeyler herşeyi zorlaştırmışız yani babyshower yapmadım Allahtan
Bayshower da değişime uğrayarak girmiş hayatımıza, zaten bizim değil bize yapılması gerekiyordu, anne adayının arkadaşları, kuzenleri vd. tarafından anne adayına moral olsun diye ve eksik listesini tamamlamak için yapılıyorken yurt dışıda ,biz de yine anne adayı üstlenmiş rolü.

Halbuki bebisin gelisinden daha onemli ne olabilir ki degil mi? Yapmazsan da hic ozenmemis derler. Yurtdisinda olay bambaska herhalde. Yoga hocasi demisti belcikada sadece bez icin bile banka hesabi aciyorlarmis ,es dost destek olsn diye o hesaba para yatiriyorlarmis. ben dr dusunuyoum nasil cikolata yaptirsam acaba diye

İşte yarımyamalak alıyoruz adetleri sonra hep kendimize eziyet aslında çok eğlenceli bi parti düşününce ama biz hepsini yüklendiğimiz için doğum öncesi hem ayrı bi stres hem de masraf

Sanırım bitti dedikçe son güne kadar eksikler bitmeyecek, onun için doğana kadar yaptık yaptık yapamadık sonrasında yaparız artık benimde mevlüt için hiç bişey düşünmedim hala ne yapsam diyorum sanırım onu doğumdan sonraya bırakacam

Herşeyle yakın arkadaşın ilgilenecekse tamam ama son zamanlarda insanda enerji yok, gerçi sende istiyorsa küçük çaplı birşey yapabilirsin, benim hiç gözüm almıyor kimsede bana birşey demedi zaten çok da gerekli görmüyorum bizde baby shower da hediye alınıyor sonra tekrar bebek doğduğunda da hediye alıyorlar ben insanları sürekli masrafa sokmak da istemiyorum

Bizde bişiler yapar getiririz diyor ama gözüm yemiyor açıkçası öyle toplanırsak daha faydalı şeyker yapabilirzz ütü oda temzliği cam silme vs gibi haha yaşasın kötülükkk

Bi bebek odasına gidip saf saf bakmacalarım var ne unuttum acaba diye evde mevlüt olucak bi kıyafet bişey ayarlamak lazım da şimdi araya bayram giricek kaç kilo olucam falan onları erteliyorum doğumdan sonraya annem bayan beceri neyse ki diker miker bişeyler yapar ona güveniyorum doğumdan mevlüte kadar benle kalıcak inşallah

Oh anneye bak bende doğumdan sonra kiloma göre alırım diye düşündüm bebeğinde mevlüt için kıyafetini sonraya bıraktım kaç kilo doğacak bakalım

Bu da bizim çok süslü püslü olmayan ama fonksiyonlarıyla hayat kurtaran beşiğimiz. :))
Canım next2me yatak mı o. Bende ondan aldım, umarım kullanışlı olur. Şöyle 5 aya kadar kullanabilsek keşke. Sırf kendi rahatım için aldım açıkcası Allah içlerini doldurmamızı nasip etsin.

Canım next2me yatak mı o. Bende ondan aldım, umarım kullanışlı olur. Şöyle 5 aya kadar kullanabilsek keşke. Sırf kendi rahatım için aldım açıkcası Allah içlerini doldurmamızı nasip etsin.
Evet o canım. Açıkçası bana normal sepet beşik ölçülerinden daha büyük geldi. Onların ölçüsüne bakmadım ama bizimki 96-60 cm ve aşağı yukarı 1 yaşına kadar idare eder kanaatindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…