- 28 Mart 2013
- 301
- 565
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.581
Oh anneye bakbende doğumdan sonra kiloma göre alırım diye düşündüm bebeğinde mevlüt için kıyafetini sonraya bıraktım kaç kilo doğacak bakalım
1yaş mucize gibi olur,hareketlenmeye başlayınca kullanması zor olur bence.gittiği yere kadar kullanacağız artık.Evet o canım. Açıkçası bana normal sepet beşik ölçülerinden daha büyük geldi. Onların ölçüsüne bakmadım ama bizimki 96-60 cm ve aşağı yukarı 1 yaşına kadar idare eder kanaatindeyim.
Şöyle anne yanı beşikleri gördükçe Nasıl içim cız ediyor anlatamam. Eşim sese çok duyarlı. Değil anne yanı beşiği yan oda bebişin olmasın diye baya dil döktü. Alış artık, Bebek için biraz taviz ver dedim. Ben ister miyim sanıyorsun hayat kalitemi düşürmeyi vs dedi. Hak verdim şimdilik ama inş bebeğim gece her ağladığında sıkıntı çıkarmazBu da bizim çok süslü püslü olmayan ama fonksiyonlarıyla hayat kurtaran beşiğimiz. :))
Hepsi çok güzeller canım, çok zevkli. Güle güle kullansın prenses.Odamiz yavas yavas hazirlaniyor :)
Tesekkur ederiz Can'ım :)Hepsi çok güzeller canım, çok zevkli. Güle güle kullansın prenses.
Herşey çok güzel görünüyor,mutlu günlerde kullanın inş.ben bunları gördükçe biz hiç birşey almamışız diyorum.ancak pijama bodyOdamiz yavas yavas hazirlaniyor :)
Benim eşim de sese duyarlıdır ama bu konu taviz verilmeyecek bir konu değil malesef. Bebek bu, başımıza ne geleceği belli değil. Eşin de yetişkin biri, çocuk doğduktan sonra esneklik kazanacağını düşünüyorum.Şöyle anne yanı beşikleri gördükçe Nasıl içim cız ediyor anlatamam. Eşim sese çok duyarlı. Değil anne yanı beşiği yan oda bebişin olmasın diye baya dil döktü. Alış artık, Bebek için biraz taviz ver dedim. Ben ister miyim sanıyorsun hayat kalitemi düşürmeyi vs dedi. Hak verdim şimdilik ama inş bebeğim gece her ağladığında sıkıntı çıkarmazBöyle şeyler yaşadıkça kayınvalideme aşırı sinirleniyorum. Bu kadar bencil çocuk yetiştirilmez ya. Gerçi büyük konuşmayayım, inş ben böyle hatalar yapmam.
İnş öyle olur. Aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum bunu konuşmak için.Benim eşim de sese duyarlıdır ama bu konu taviz verilmeyecek bir konu değil malesef. Bebek bu, başımıza ne geleceği belli değil. Eşin de yetişkin biri, çocuk doğduktan sonra esneklik kazanacağını düşünüyorum.
Senle ben aynı hazırlıkları yapıyoruz galiba. Bizim de doğru düzgün elbisemiz yok hiç. Pijama tulumla 1 yaşını görecek.Herşey çok güzel görünüyor,mutlu günlerde kullanın inş.ben bunları gördükçe biz hiç birşey almamışız diyorum.ancak pijama body
Tesekkur ederim Can'ım :) aslında bende en çok pijama takımı falan aldım ama su elbiseleri ve tulumları görünce de dayanamıyorumHerşey çok güzel görünüyor,mutlu günlerde kullanın inş.ben bunları gördükçe biz hiç birşey almamışız diyorum.ancak pijama body
Odamiz yavas yavas hazirlaniyor :)
Tesekkur ederim insallahHepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın :)
Canm yaa eşinin hayat kalitesi düşerken senin artacak mı? Belki bebişiniz doğduğunda bu düşünceleri gider, çok bencilce olmuş gerçektenŞöyle anne yanı beşikleri gördükçe Nasıl içim cız ediyor anlatamam. Eşim sese çok duyarlı. Değil anne yanı beşiği yan oda bebişin olmasın diye baya dil döktü. Alış artık, Bebek için biraz taviz ver dedim. Ben ister miyim sanıyorsun hayat kalitemi düşürmeyi vs dedi. Hak verdim şimdilik ama inş bebeğim gece her ağladığında sıkıntı çıkarmazBöyle şeyler yaşadıkça kayınvalideme aşırı sinirleniyorum. Bu kadar bencil çocuk yetiştirilmez ya. Gerçi büyük konuşmayayım, inş ben böyle hatalar yapmam.
Hepsi ayrı ayrı çok zevkli ve çok güzeller iyi günlerde kullansın kuzucukHepsi çok güzeller canım, çok zevkli. Güle güle kullansın prenses.
Canım allah yardımcın olsun.eşin duyarlı da biz duyarlı değilmiyiz sankiİnş öyle olur. Aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum bunu konuşmak için.
Evin yakınında bebek mağazası var,lazım olursa hemen alınır diyorum.acemilik kötüSenle ben aynı hazırlıkları yapıyoruz galiba. Bizim de doğru düzgün elbisemiz yok hiç. Pijama tulumla 1 yaşını görecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?