2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

1yaş mucize gibi olur,hareketlenmeye başlayınca kullanması zor olur bence.gittiği yere kadar kullanacağız artık.

Bu da bizim çok süslü püslü olmayan ama fonksiyonlarıyla hayat kurtaran beşiğimiz. :))
Şöyle anne yanı beşikleri gördükçe Nasıl içim cız ediyor anlatamam. Eşim sese çok duyarlı. Değil anne yanı beşiği yan oda bebişin olmasın diye baya dil döktü. Alış artık, Bebek için biraz taviz ver dedim. Ben ister miyim sanıyorsun hayat kalitemi düşürmeyi vs dedi. Hak verdim şimdilik ama inş bebeğim gece her ağladığında sıkıntı çıkarmaz Böyle şeyler yaşadıkça kayınvalideme aşırı sinirleniyorum. Bu kadar bencil çocuk yetiştirilmez ya. Gerçi büyük konuşmayayım, inş ben böyle hatalar yapmam.

Benim eşim de sese duyarlıdır ama bu konu taviz verilmeyecek bir konu değil malesef. Bebek bu, başımıza ne geleceği belli değil. Eşin de yetişkin biri, çocuk doğduktan sonra esneklik kazanacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
İnş öyle olur. Aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum bunu konuşmak için.

Herşey çok güzel görünüyor,mutlu günlerde kullanın inş.ben bunları gördükçe biz hiç birşey almamışız diyorum.ancak pijama body
Senle ben aynı hazırlıkları yapıyoruz galiba. Bizim de doğru düzgün elbisemiz yok hiç. Pijama tulumla 1 yaşını görecek.

Herşey çok güzel görünüyor,mutlu günlerde kullanın inş.ben bunları gördükçe biz hiç birşey almamışız diyorum.ancak pijama body
Tesekkur ederim Can'ım :) aslında bende en çok pijama takımı falan aldım ama su elbiseleri ve tulumları görünce de dayanamıyorum

Canm yaa eşinin hayat kalitesi düşerken senin artacak mı? Belki bebişiniz doğduğunda bu düşünceleri gider, çok bencilce olmuş gerçekten

Kızlar benim imalatim şeker kavanozu :) böyle susleyip içine pembe ve beyaz badem sekeri koyacağım mevlutte dagitmak için :)
Diğeri de kolonya şişem üzerine paintte kendim etitek hazirlayip renkli çıktı alıp yapıştırıcam kolonyasi mor olacak annem ısrarla evdeki tütünden koydu içine :)bunu da mevlütte gelenlere dağıticam. Son olarak seker hamurundan kurabiyemi de gecen denemek icin yaptım 2 tane bunlari da hastane için hazirliycam bakalim :)

Eklentiler

• IMG-20160812-WA0041.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG-20160812-WA0043.webp
    13 KB · Görüntüleme: 123
  • 20160805_215119-1.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…