Dur nasıl tarif edeyimm, ben bu zamana kadar hic bu kadar heyecanlanmadım ve ilk kez sevinçten ağladım. 10 numaraaa 5 yıldızzzçığlık atasım vallahi canım, bin şükür yaaa
Merhaba kizlaarr, ben geldimm.. Minik siyah noktam 5.6 mm olmuş. Bugün artık HCG istemedi Dr. Dış gebelik değil, keseyi gorduk dedi. Beklediğimizden küçük dedi. Pazartesiden bugüne 5 mm buyudugune gore doktor temkinli gitse de büyüyor benim minigim. Artık endişe etmiycem. Minikse minik.. Hala hamileyim. Tadını cikaricam artık. Rabbim izin verdiyse kavusucaz minigimle. Sukur bu güne..
Çarşamba tekrar çağırdı.. Günde ortalama 1 mm buyurmuş kese. Çarşambaya 9-11 mm olursa normal büyümesi devam ediyor diycem zaten. Bu durumda yaklaşık 1 hafta geriden geliyor olacak. 4-5 günde bir gorusuyoruz minnak noktayla..
Kizlar bende şimdi tekrardan doktordan geliyorum hafif parca gibi bişey geldi cok korktum şükür düşük yokmuş bebeklerim durumu iyimiş biri daha kücükmüş digeri daha iyimiş ama biraz aşadaymiş bebeklerim doktor jeli kesti igneye gectim hayirlisi hakkimizda rabbim bebeklerimi bana bagişlasin dua edin
Canım benim minicigin büyür annesini de hiç bırakmaz insaAllah çok sevindim Rabbim devamını da afiyetle sağlıkla getirsinMerhaba kizlaarr, ben geldimm.. Minik siyah noktam 5.6 mm olmuş. Bugün artık HCG istemedi Dr. Dış gebelik değil, keseyi gorduk dedi. Beklediğimizden küçük dedi. Pazartesiden bugüne 5 mm buyudugune gore doktor temkinli gitse de büyüyor benim minigim. Artık endişe etmiycem. Minikse minik.. Hala hamileyim. Tadını cikaricam artık. Rabbim izin verdiyse kavusucaz minigimle. Sukur bu güne..
Çarşamba tekrar çağırdı.. Günde ortalama 1 mm buyurmuş kese. Çarşambaya 9-11 mm olursa normal büyümesi devam ediyor diycem zaten. Bu durumda yaklaşık 1 hafta geriden geliyor olacak. 4-5 günde bir gorusuyoruz minnak noktayla..
Cok sevindim masallah guzel guzel buyumeye devam etmis cok saglamci olacak senin bebisin. Acelesi yok sindirerek geciyor tum evrelerden:) carsamba ya da persembe ben de gidip bakicam bi napiyo diye insallah guzel haberler aliriz:)Merhaba kizlaarr, ben geldimm.. Minik siyah noktam 5.6 mm olmuş. Bugün artık HCG istemedi Dr. Dış gebelik değil, keseyi gorduk dedi. Beklediğimizden küçük dedi. Pazartesiden bugüne 5 mm buyudugune gore doktor temkinli gitse de büyüyor benim minigim. Artık endişe etmiycem. Minikse minik.. Hala hamileyim. Tadını cikaricam artık. Rabbim izin verdiyse kavusucaz minigimle. Sukur bu güne..
Canım evet strese sokma kendini.
Şmdilik çok şükür kese görünmüş. Çarşambayı bekle hayırlısıyla doktorun dediği boyuttaysa zaten hiiç sıkıntı yoktur. Şu an en önemli olan senin rahat olman
Rabbim bebeklerimizi esirgesin ve kucağımıza almayı nasip etsin canım hepimizin. İğneye geçmişsin bu daha iyi. Sen bol bol dinlen ve stresten uzak dur.
Canım benim minicigin büyür annesini de hiç bırakmaz insaAllah çok sevindim Rabbim devamını da afiyetle sağlıkla getirsin
Cok sevindim masallah guzel guzel buyumeye devam etmis cok saglamci olacak senin bebisin. Acelesi yok sindirerek geciyor tum evrelerden:) carsamba ya da persembe ben de gidip bakicam bi napiyo diye insallah guzel haberler aliriz:)
Rahat bir ebbek seninki deseneyavas yavas buyuyoray bencede tadini cikar hersey cok guzel olacak buna inanMerhaba kizlaarr, ben geldimm.. Minik siyah noktam 5.6 mm olmuş. Bugün artık HCG istemedi Dr. Dış gebelik değil, keseyi gorduk dedi. Beklediğimizden küçük dedi. Pazartesiden bugüne 5 mm buyudugune gore doktor temkinli gitse de büyüyor benim minigim. Artık endişe etmiycem. Minikse minik.. Hala hamileyim. Tadını cikaricam artık. Rabbim izin verdiyse kavusucaz minigimle. Sukur bu güne..
Gecmis olsun canim dinlen iyice ki rahatla...bebeklerin tutybmus sana bak benimde biri daha kucuktu ama buyuyorlar iste simdilerde helede ikizlerde kanama oluyor canim ya rahat ol sen dinlen ayaklarını uzat hep heesey yoluna girecek dualarimiz seninleKizlar bende şimdi tekrardan doktordan geliyorum hafif parca gibi bişey geldi cok korktum şükür düşük yokmuş bebeklerim durumu iyimiş biri daha kücükmüş digeri daha iyimiş ama biraz aşadaymiş bebeklerim doktor jeli kesti igneye gectim hayirlisi hakkimizda rabbim bebeklerimi bana bagişlasin dua edin
Canim ben ileti gormedim kusura bakma bulamiyorum ne sordugunu kanamayla ilgiliyse benim cok sukur ogun durdu ertesi gun boyle sildikce jel kahve gibi geldi bitti simdi biraz akinti gibi bisey var okadar ama benim bu hafta kesiyor doktoum jeli hassassin agir geldi dedi zaten oda tup bebek doktoru 9. Haftadan sonra kullanmaya gerek bile yok bunu dediBabyinlove sana birşey sordum ama
İnşallah selenciğim senin kontrol ne zamanAiii hadi gözün aydın canım ne kadar sevindiiiim. Darısı bize inş.
Hangi igneyi kullaniyorsun canim? Proluton depot kullaniyorum ben haftada 1 gun.Kizlar bende şimdi tekrardan doktordan geliyorum hafif parca gibi bişey geldi cok korktum şükür düşük yokmuş bebeklerim durumu iyimiş biri daha kücükmüş digeri daha iyimiş ama biraz aşadaymiş bebeklerim doktor jeli kesti igneye gectim hayirlisi hakkimizda rabbim bebeklerimi bana bagişlasin dua edin
Onu şimdi vurdu canim ama vurunca bi kanama geldi baya kanadi bie vajindan bakti doktor oyuzden herhalde şimdi allaha sükür kasik agrim yok baska bi igne daha var jeli birak dedi o igneden vurulcamHangi igneyi kullaniyorsun canim? Proluton depot kullaniyorum ben haftada 1 gun.
Gecmis olsun canim benim de annem vuruyo ama baya yavas vurduruyorum cok yaniyo. Diger igneyi once sicak su torbasi altinda isit oyle vur canim evde vurulacaksan ya da elinin icinde ya da gogsunde isit. Yagli igne bunlar cok agri yapti bende isitinca ve daha sonra kalcama sicak su koyunca azaldi agrisi neyseki simdi jele döndümOnu şimdi vurdu canim ama vurunca bi kanama geldi baya kanadi bie vajindan bakti doktor oyuzden herhalde şimdi allaha sükür kasik agrim yok baska bi igne daha var jeli birak dedi o igneden vurulcam
Sagol cnm inan hic bişey anlamiyorum şuanda wc ciktigimda parcalar geliyor anlamiyorum neoldugu ama doktorum kesede kanama yok dedi bu parcalarda neyin nesi anlayamadimGecmis olsun canim benim de annem vuruyo ama baya yavas vurduruyorum cok yaniyo. Diger igneyi once sicak su torbasi altinda isit oyle vur canim evde vurulacaksan ya da elinin icinde ya da gogsunde isit. Yagli igne bunlar cok agri yapti bende isitinca ve daha sonra kalcama sicak su koyunca azaldi agrisi neyseki simdi jele döndüm
Bir arkadasimin senin gibi parcasi dustu ama cok kanamasi oldu hic sorun olmadi bebisinde. Tup bebekte olabiliyo canim onemli olan kanamanin ueri. Keselerden uzakta olsun da durur insallah hemen. Bu arada kan sulandirici besinlerden uzak durmani tavsiye ederim kirmizi sogan limon aklima ilk gelenler.Sagol cnm inan hic bişey anlamiyorum şuanda wc ciktigimda parcalar geliyor anlamiyorum neoldugu ama doktorum kesede kanama yok dedi bu parcalarda neyin nesi anlayamadim
İnşallah selenciğim senin kontrol ne zaman
Onu şimdi vurdu canim ama vurunca bi kanama geldi baya kanadi bie vajindan bakti doktor oyuzden herhalde şimdi allaha sükür kasik agrim yok baska bi igne daha var jeli birak dedi o igneden vurulcam
Merhaba arkadaşlar.
Benimde bugun kontrolumuz vardı doktorun demesine gore 8+2 bu sefer daha iyi horduk bebisleri cok sukur sikinti yok rahim kapali baya derinde hiç asada değil ve ben progestan kullaniyorum gunde 4 fitil hamilelik boyu kullanacam arti iğneler cunku tup bebek gebelik her konuda riskli ge dikkat gerekiyor 8 nisanda da 2li test yapacam.
Benden haberler bunlar.
Guzel haberler sizde alin inşallah.
Doktorda öyle dedi keselerde kanama yok dedi anlayamadigim neyin kanamasi bunlar inş bişey olmazBir arkadasimin senin gibi parcasi dustu ama cok kanamasi oldu hic sorun olmadi bebisinde. Tup bebekte olabiliyo canim onemli olan kanamanin ueri. Keselerden uzakta olsun da durur insallah hemen. Bu arada kan sulandirici besinlerden uzak durmani tavsiye ederim kirmizi sogan limon aklima ilk gelenler.
Keske dr a sorsaydin canim benim bildigim ve arkadasimdan da duydugum pihtilasma problemi oldugu icin kan sulandirici kullanmasi gerekmesine ragmen kanamasi oldugunda dr un soyledigi sey hemen kan sulandiriciyi kesmesiydi çünkü elindeki igneler kanamayi durdurmak icin ama sulandirdiktan sonra devam eder kanaman pihtilasip durmasi lazim. Sen sabah ilk is sor canim mutlakaDoktorda öyle dedi keselerde kanama yok dedi anlayamadigim neyin kanamasi bunlar inş bişey olmazhayirlisi allahtan coraspin iciyorum icmiyeyimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?