2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Oy Maşallah çok sukur.
Çok sevindim.
Harika bir duygu.

Canim bende bazen elimle temizlemek zorunda kaliyorum hissediyorum dolu oldugunu rahatsiz ediyor temizleyunce rahatlıyorum
Aynen canim temizleyince rahat ediliyor
Benim rahim agzım hic olculmedi 2 li testi 12. haftada yapiyorlar canım benimde ayin 19 da

Ya kizlar birsey sorucam size bugun dr gittim cok şükür bebegim gayet iyi kalbinide dinledik inanılmaz bir mutluluk ama ikili test icin burda yapmayalim bizde 2 boyutlu yapiliyor sizi baska bir yere yonlendirecegim orası 4 boyutlu sebebi ise yasimin 35 olmasi ve tup bebek olmasiymis yonlendirdigi yer sigorta anlasmali degil 400 lira dendi cok fazla degilmi bu rakam normal ikili test fiyatlari 150 civari bana sacma geldi fikri olan varmi

Birsey merak ettim kaç mm idiler bebislerin
Canim biri 2.78 digeri 2.65 diler cok sukur.
Oy Maşallah çok sukur.
Çok sevindim.
Harika bir duygu.
Oyle canim ya seni ne zaman cagirdi doktorun tekrar?
Aynen canim temizleyince rahat ediliyor

Benim rahim agzım hic olculmedi 2 li testi 12. haftada yapiyorlar canım benimde ayin 19 da
12+4 normal o zaman dimi. Bizim ikiz olunca ikili test yapilmayacak canim sadece ultrason da bakilacak.
Canim yas fazla olunca biraz dhaa irdeliyorlar ama su var bence sen bu bebge allah korusun aksi birsey soyleseler kiyar misin o yuzden o kadar ayrintili incelenmesede olabilir bence ama yinede belki de doktorun garanticidir biraz herseyden emin olmak istiyordur

MasaAllah canım Rabbim daim etsin sagliklarini dr 12+4 cinsiyet görünür mu dedi bide senin transfer tarihin ne zamandı

MasaAllah canım Rabbim daim etsin sagliklarini dr 12+4 cinsiyet görünür mu dedi bide senin transfer tarihin ne zamandı
26 ocakti canim kesin demedi ama yuksek ihtimal belli olur dedi cok merak ediyoruz aslında daha cok saglikli olsunlar hersy normal ciksin o kismi merak ediyorum ama cinsiyetleride merak ediyorum yinede sadece alisveris yapabilnek icin

26 ocakti canim kesin demedi ama yuksek ihtimal belli olur dedi cok merak ediyoruz aslında daha cok saglikli olsunlar hersy normal ciksin o kismi merak ediyorum ama cinsiyetleride merak ediyorum yinede sadece alisveris yapabilnek icin
Aynen öyle canım sağlıklı olmaları tabi ki daha önemli ama insan kız mı erkek mi olacak diye merak etmiyo değil benimde 16 ocakti transfer 10 gün var aramızda hayirlisiyla sağlıkla kucagimiza aldığımız günlerde gelsin

Ben de hamileyimmmmm:)Ekimde doğuracağım kısmetse.
Geçen hafta kalp atışımızı dinledik, pazartesi günü yeni doktora geçeceğim bir de orada görürüm ultrasonda.
Ay hadi hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn... Basta sık gorunce alisiyor insan hep gornek istiyor
10 gun ondesin canim masallahh seni ne zaman cagirdi test icin.

normal canım bana da 2 nisana randevu verdi 2 li test için

Ay hadi hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn... Basta sık gorunce alisiyor insan hep gornek istiyor

10 gun ondesin canim masallahh seni ne zaman cagirdi test icin.
evet ya hep göresim geliyor, tekmelerini hissetmeye başlarsam belki rahatlarım.

benim 1şubattı transferim ama 5.gününde dondurulmuş embriyo idi. tarih hesaplarken kendi adet tarihime göre değil de transfer için başladığım ilacın tarihine göre sayıyor doktorum.

normal canım bana da 2 nisana randevu verdi 2 li test için
Ayni gunmusss
Canim zaten zamanla ultrasonda bebegin buyuklugune gore netlesiyor tarihler 2 3 gun cok onemli degil. Benim de 26 ocakti 5.gun embriyosuydu. Doktorum 5 ocaktan hesaplıyor.

Ayni gunmusss

Canim zaten zamanla ultrasonda bebegin buyuklugune gore netlesiyor tarihler 2 3 gun cok onemli degil. Benim de 26 ocakti 5.gun embriyosuydu. Doktorum 5 ocaktan hesaplıyor.
senin bebiş benim doğumgünümde doğacak gibi görünüyor, 11ekim:)

Canlarım sayfamız güzel haberlerle dolmuş taşmış maşallah... bende pazartesi kontrole gideceğim. Verdiğim kanların sonuçlarına doktorun hafta içi bakmış vitamin c eksikmiş buda pıhtılaşmaya sebep olabiliyormuş tedbir amacli clexane iğne verdi. Ayrıca troid değerlerim de sıkıntılı çıktı onun içinde euthyrox diye bir ilaç verdi. Bunları kullanan var mı aranızda çok stres oldum kullanıyorum ama bebeğime de zararı olurmu acaba diyorum

Ben clexane 0,4 igne kullaniyorum hergun gobek deligime 4parmak mesafeden yapiyorum. Kan pihtilasmasina cozum olarak kullaniliyor, bir zarari yok benegine hatta kan pihtilasmasi sorunu cozulmezse bebek beslenemiyor. Doktoruna guven, birak diyene kadar kullan ilaclarini.

Maşallah bebislere hersey yolunda Rabbim tamamına erdirsin insallah

Masallah canim gozun aydin insallah saglikla buyur canlarimiz :) o elleri kollari kucagimizda salladiklarini gorelim insallah

Kızlar bebişler büyüdükçe çok şükğr 2'li test Zaman'ı da yaklaşıyor tabi , ama ben onu yaptırmayı düşünmüyorum . Bu test sonuçta kromozomal bozuklukla ilgili bi hastalık var mı onu çıkaracak ki öyle olsa bile bebeğinizi aldırır MIsınuz allsh korusun ?... Hiçbir artısı olmayan bir test bence , ama ola ki yanlış olumsuz bi sonuç çıkarsa sadece moral bozmaya yarar . Etrafımda çok kişi tanıyorum öden sendromlu dedi doktorlar hamilelikleri çok mutsuz geçti onun için ama sapasağlam doğdu Bebek çok şükür.... Bana sadece para tuzağı gibi geliyo bu testler ...

Hadi gözün aydın canım, oh bebişlerini iyi gördün çok şükür şimdi daha iyisindir.

Naz_musti dert etme canım hiç eğer sıkıntısı olsa doktor yazmazdı o ilacı sonuçta

senin bebiş benim doğumgünümde doğacak gibi görünüyor, 11ekim:)
Ikiz olunca muhtemelen o tarihi beklemezler canim ben eylul 15 20 gibi bekliyorum
Canim cogu kisi tiroit ilaci kullaniyor hamilelikte rahatt ol. hem kullanmazsan zararli tam tersi. Ben hibor kan sulandirici kullaniyordum bugun biraktirdi doktorum artik kullanmicam. Biraz yakabiliyor haberin olsun. Esin vurursa daha cok aciyor kendin vurunca biraz daha yavas yapiyorsun aciya gore daha az aciyor. Hep farkli yere yap yavas vur ki morarma olmasin. 2 3 gunde alisiliyor.
Maşallah bebislere hersey yolunda Rabbim tamamına erdirsin insallah
Aminn hepimizin insallahhhh
Masallah canim gozun aydin insallah saglikla buyur canlarimiz :) o elleri kollari kucagimizda salladiklarini gorelim insallah
Ayyy amin bugun esime onu dedim ya doğsalarda gozumun onunde olsalar surekli diye.
Haklisin canim ama bilmek biraz daha iyi bence.bizim bir tanidgin dogunca anlaşıldı.sok oldular kabullenemediler isyan bile ettiler bi ara cok zor zamanalr geçirdiler. Ben bilmeyi tercih ederim. Ikili test yapilmayacak zaten ikiz oldugu icin sadece ultrasonda ölçümler yapilacak.
Hadi gözün aydın canım, oh bebişlerini iyi gördün çok şükür şimdi daha iyisindir.

Naz_musti dert etme canım hiç eğer sıkıntısı olsa doktor yazmazdı o ilacı sonuçta
Ay iyi olmam mi canim ya ama doktor 3 hafta sonra deyince icime birsey çöktü valla cok uzun geldi guzel haber alayimda beklicez napalim artik hem belki hem saglikli olduklarini hem cinsiyetlerini ogrenicez ayyy bazen hala hayal gibi geliyor ya resimlere bakiyorum sanki gercek degil gibi...rabbime binlerce sukur olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…