2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar transferimin 14.gunu beta değerim bu > işaret ne anlama geliyor

Canım hamilesin değerin gayet iyi işaret büyüktür anlamına geliyor matematik te ki.
Hayırlı olsun.

Annisler bana ve minnak noktada dua edin.. Yarın doktora gidicez yine.. Bakalım neler olmuş minnak noktamiz ne alemde..

Canım güzel ve mutlu haberlerle don aramıza

Herseyguzelolcak canım vücut bu ara can çekişiyor. Ağzımda aft çıktı bile, vücut sinyal veriyor.
Benimde agzim aft dolu canım hamilelikten mi dersin ilacım vardı oralmedic hamilelerde kullanılmaz yazıyor kullanamadim da iki gundur hiç bisey yiyemiyorum sen bi ilaç ya da bitkisel bisey yapio musun

Ben de 2 tane almistim ama kot biraz bol geliyor 1 2 ay sonra giyilir ancak simdi bir tane daha alicam cok uygundu gercekten lcw de hem guzel de pantolonlar ben hep onalri giyiyorum digerleri dugme acik durmak zorunda kaliyor o da cok rahatsiz ediyor. En guzeli bu hamis pantolonları.
Umuttttt canım çok heycanliyım adetim 3.gun geçti heveslenmek istemiyorum ama 7senedir hiç aksamazdı hatta gününden 3.gun önce gelirdi rabbim ikinci tüp bebeği yaptirmadan bize bebek nasip etti mi dersin
Ayyy canimmm hadi insallah inan surekli aklima geliyorsun. Olur mu olur birinciyi veren rabbim ikinciyid3 verir elbet. Haber et bize test yapinca olur mu?
Kızlar transferimin 14.gunu beta değerim bu > işaret ne anlama geliyor
Canim 1000 den büyük demek istiyorlar net sonuc vermeyen bir yer sanirim bazi yerler boyle olcuyor belki 2000 belki 1500 ama baya fazla yani rahat ol bence artik tekrarlamana gerek yok strese sokma kendnini

Kizlar daha deminden jeli bi siktim snr jeli geri cikardim kan rengi bişey geldi elim ayagim titryor şimdi peceteyle siliyorum hic bişey gelmiyor

Teşekkür ederim kızlar bu gece göğüs ağrısıyla uyandım acaip ağrıyor du iki defa uykumdan kaldırdı beni sizde de oluyor mu

Kizlar daha deminden jeli bi siktim snr jeli geri cikardim kan rengi bişey geldi elim ayagim titryor şimdi peceteyle siliyorum hic bişey gelmiyor
Canim dun babyinlove da ayni seyi yasamisti belki seninde vajina da yara vardir. Jelden falan yara olmustur belki. Bir doktora git istersen icin rahatlar yoksa stres yaparsin

Canim dun babyinlove da ayni seyi yasamisti belki seninde vajina da yara vardir. Jelden falan yara olmustur belki. Bir doktora git istersen icin rahatlar yoksa stres yaparsin
Aradim cnm hemşireyle konustum korkmami gerektircek bişey olmadigini söyledi o jel damarlari genişlentigi icin tahşir yaptigi icin oldufunh söyledi cok kanamam olursa hastaneye gelmemi söyledi ama ztn kanamam yok sadece jeli cikardim pembe kahverengi bi renk kan geldi şimi wc gidoprum siliyorum siliyorum bişey yok

Canim demekko tahris olmus endiselenme gecer insallah jeli koyarken dikkat et biraz ki tekrarlamasin

Haklisin tabi ki çalışınca zor hepsine yetişmek.
İyiyim çok sukur yeni vücuduma alışmaya çalışıyorum :)
ikimizin de muhtemel doğum tarihleri aynıymış:) ne zaman gideceksin canım tekrar muayeneye ben meraktan hafataya gideyim diyorum ama bana 12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi

Kızlar günlerdir basur acısından ölüyorum sanki jilet yutmuşum. Yapmadığım da kalmadı kaysı olsun başka diğer şeyer olsun kantoron yağı ozon yağı ama nafile oof of

Doktora gittigimde söylucem jel yerine başka bişey versin ya kasiklarimda agrimaya başladi
Fitil verir belki canim stres yapma sakin ol zaten 12.haftada birakicaz tamamen hepsini. Kurtulcaz o zaman.
Kızlar günlerdir basur acısından ölüyorum sanki jilet yutmuşum. Yapmadığım da kalmadı kaysı olsun başka diğer şeyer olsun kantoron yağı ozon yağı ama nafile oof of
Gecmis olsun canim ya esim bir krem kullaniyordu bence doktoruna danis da krem al o. Rahatlatir seni eger zararli degilse.

Günaydın hanımlar. Hayırlı cumalar

Benimde agzim aft dolu canım hamilelikten mi dersin ilacım vardı oralmedic hamilelerde kullanılmaz yazıyor kullanamadim da iki gundur hiç bisey yiyemiyorum sen bi ilaç ya da bitkisel bisey yapio musun

Ben daha bişey yapmadım ama çok sıkışırsam zehranın dediğini yaparım. Çok sinirlenince orayı dişimle oyup tuz basmışlığımda çok vardır en sıkışınca onu da yapabilirim. Hamilelikten de olabilir ama benim vücudum ne zaman yorgunlukla başa çıkamasa ve yediklerim yetersiz gelse böyle yapıyor, onun farkındayım.

Karbonatla gargara yapabilirsiniz, arkadaşlar
Sağol canım aşırı ağrı yaparsa aklımda bulunsun yapayım.

Canım arkadaşlar belirtmiş zaten jelin kutusu yüzündendir o. Zaten devam etmemiş ve hemşire de açıklamış yüreğini ferah tut inş.

Teşekkür ederim kızlar bu gece göğüs ağrısıyla uyandım acaip ağrıyor du iki defa uykumdan kaldırdı beni sizde de oluyor mu

İlk zamanlar ben de o sebepler yüzünden çok uyanıyordum. Şimdi baya azaldı hassasiyeti artık o kadar sızlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…