- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Canim hemen doktora git bak kan hafife alinacak bir durum degil buyuk ihtimalle sende benim gibi cok itip yara yaptin ama muayeneKizlar daha deminden jeli bi siktim snr jeli geri cikardim kan rengi bişey g.sart allah korusuneldi elim ayagim titryor şimdi peceteyle siliyorum hic bişey gelmiyor
Teşekkür ederim kızlar bu gece göğüs ağrısıyla uyandım acaip ağrıyor du iki defa uykumdan kaldırdı beni sizde de oluyor mu
Aradim cnm hemşireyle konustum korkmami gerektircek bişey olmadigini söyledi o jel damarlari genişlentigi icin tahşir yaptigi icin oldufunh söyledi cok kanamam olursa hastaneye gelmemi söyledi ama ztn kanamam yok sadece jeli cikardim pembe kahverengi bi renk kan geldi şimi wc gidoprum siliyorum siliyorum bişey yok
ikimizin de muhtemel doğum tarihleri aynıymış:) ne zaman gideceksin canım tekrar muayeneye ben meraktan hafataya gideyim diyorum ama bana 12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi
Günaydın canımGünaydın hanımlar. Hayırlı cumalar
Ben daha bişey yapmadım ama çok sıkışırsam zehranın dediğini yaparım. Çok sinirlenince orayı dişimle oyup tuz basmışlığımda çok vardıren sıkışınca onu da yapabilirim. Hamilelikten de olabilir ama benim vücudum ne zaman yorgunlukla başa çıkamasa ve yediklerim yetersiz gelse böyle yapıyor, onun farkındayım.
Sağol canım aşırı ağrı yaparsa aklımda bulunsun yapayım.
Canım arkadaşlar belirtmiş zaten jelin kutusu yüzündendir o. Zaten devam etmemiş ve hemşire de açıklamış yüreğini ferah tut inş.
İlk zamanlar ben de o sebepler yüzünden çok uyanıyordum. Şimdi baya azaldı hassasiyeti artık o kadar sızlamıyorlar.
Kizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi karindan bakti buarada
Cnm benim hala peceteye sildigimde kahverengi kan oluyor ama peceteye sildigimde fln oluyırL
Canim hemen doktora git bak kan hafife alinacak bir durum degil buyuk ihtimalle sende benim gibi cok itip yara yaptin ama muayene
Doktora gitmiştim sanırım korkma eğer kan şekline dönüşürse tekrar doktora gidersin uzan ve dinlen canımCnm benim hala peceteye sildigimde kahverengi kan oluyor ama peceteye sildigimde fln oluyır
Evef cnm daha deminden yine aradim bakip bakip durma dedi yat dinlen dedi dedim bnim kasik agrilarim var adet olcakmişşm gibi dedim adet olmazsin dedim şuanda dedi rahim kendini kasiyor dedi büyümeye başliyor dedi oguzden olabilir dedi kasik agrisi dedi kanaman cok olursa dedi mudahele ederiz dddiDoktora gitmiştim sanırım korkma eğer kan şekline dönüşürse tekrar doktora gidersin uzan ve dinlen canım
Oh oh oh gozun aydin canimmmm mukemmel dimi insanin ici hopluyor duyunca :)Evettt, ben vereyim güzel bi haberrr, kalp atımına gittim deminaklım çıktı yemin ederim boyle bi duygu yokmuş, şu yeryüzünde çok şükür, bin şükür
Dur nasıl tarif edeyimm, ben bu zamana kadar hic bu kadar heyecanlanmadım ve ilk kez sevinçten ağladım. 10 numaraaa 5 yıldızzzL
Oh oh oh gozun aydin canimmmm mukemmel dimi insanin ici hopluyor duyunca :)
Cnm benim hala peceteye sildigimde kahverengi kan oluyor ama peceteye sildigimde fln oluyor sendede var mi
LDimi canim ya bende bi agliyordum bi guluyordum doktor bileay cok hossun bu ne hal diyodu allah sevincimizi daim etsin canim :))))Dur nasıl tarif edeyimm, ben bu zamana kadar hic bu kadar heyecanlanmadım ve ilk kez sevinçten ağladım. 10 numaraaa 5 yıldızzzçığlık atasım vallahi canım, bin şükür yaaa
Ay hadi hayirli olsun cani m cok sevindim suna karindan zor gorunur zaten suanda iki kese varsa normalden ufak oluyor iki kese olduğundaKizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi karindan bakti buarada
Aminnn canim insallah hep yolunda olur benimde yarin kontrolum insallahMerhabalar kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda 10 haftanın içindeyim. Allah kucagimiza almayi bayıla bayila sevmeyi nasip etsin isteyen herkese ve bizlere
Ay canim dayanamadin dimi sonunda... Cok sevindim valla rabbim kucagina almayi da nasip etsinnnEvettt, ben vereyim güzel bi haberrr, kalp atımına gittim deminaklım çıktı yemin ederim boyle bi duygu yokmuş, şu yeryüzünde çok şükür, bin şükür
Merhabalar kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda 10 haftanın içindeyim. Allah kucagimiza almayi bayıla bayila sevmeyi nasip etsin isteyen herkese ve bizlere
Evettt, ben vereyim güzel bi haberrr, kalp atımına gittim deminaklım çıktı yemin ederim boyle bi duygu yokmuş, şu yeryüzünde çok şükür, bin şükür
Kızlar hayırlı cumalariniz olsun..Bebislerini görenler kalp atışlarıni duyanlar Rabbim 9 ayin sonunda sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...Mide bulantısı olan arkadaşlar mide bulantısını önlemek için neler yspiyorsunuz
Valla oyle canim ya rabbim yardim etsin bize...bu duygulari ilk kez yasayinca o kadar baskaymis o kadar harikaymis ki insallah omur boyu surecek bu duygular bebeklerimizin hayatimia girmesi ile baslayan bir masal resmen hic bitmesini istemeyecegimiz..3 elmanin hep havada kalacagi kimsenin basina dusup acitmayacagiValla umut, tarifi olsa edicem ama bu sevinmekten öte bişey... bi ağlayasım var, bi kalkıp göbek atasım varayarım kaçtı valla. Merkezden ayrıldım bende, artik başka bi hekimle görüşücem. Rabbim herşeyin ennn güzelini versin bizlere. Emekçi annelere...
Valla ben ne denediysem ise yaramadi canim ya cubuk kraker kusmami önlüyor ama yedigim zamanda. Leblebi denedim elma denedim hicbiri kesmedi ya. Bulursaniz banada haber edinKızlar hayırlı cumalariniz olsun..Bebislerini görenler kalp atışlarıni duyanlar Rabbim 9 ayin sonunda sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...Mide bulantısı olan arkadaşlar mide bulantısını önlemek için neler yspiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?