2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

L
Kizlar daha deminden jeli bi siktim snr jeli geri cikardim kan rengi bişey g.sart allah korusuneldi elim ayagim titryor şimdi peceteyle siliyorum hic bişey gelmiyor
Canim hemen doktora git bak kan hafife alinacak bir durum degil buyuk ihtimalle sende benim gibi cok itip yara yaptin ama muayene

Minemacar canim aramissin neyse icim rahatladi ama boyle seylerde hemsireyi arama canim doktorunu ara iyi olmana cok sevindim o korkuyu cok iyi biliyorum rabbim gostermesin hicbirimize

Merhabalar,
Hayırlı cumalar,
Allahım dertleri edalar,borçlara devalar,
Hastalara şifalar versin.
Hepinizin ne hayırlı duası var ise kabul etsin.

Teşekkür ederim kızlar bu gece göğüs ağrısıyla uyandım acaip ağrıyor du iki defa uykumdan kaldırdı beni sizde de oluyor mu

Yok canım uykudan uyandıracak kadar yaşamadim henüz ama her an herşey olabilir :)

Canım korktuk see okurken çok sukur bisi yokmuş.

ikimizin de muhtemel doğum tarihleri aynıymış:) ne zaman gideceksin canım tekrar muayeneye ben meraktan hafataya gideyim diyorum ama bana 12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi

12. Haftaya çok var ya neden öyle dediki acaba.
Haftaya cumartesi gidicem pozitif gordugumuzden beri 2 haftada bir gidiyoruz.
Hatta ben Kocaelide doktor arayışında olduğum için burda da devam ediyorum.
Yanı hafta bir görüyorum ve rahatliyorum canım.

Günaydın canım
Sana da hayırlı cumalar.

Kizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi karindan bakti buarada

Oy süper hafi gözün aydın

Doktora gitmiştim sanırım korkma eğer kan şekline dönüşürse tekrar doktora gidersin uzan ve dinlen canım
Evef cnm daha deminden yine aradim bakip bakip durma dedi yat dinlen dedi dedim bnim kasik agrilarim var adet olcakmişşm gibi dedim adet olmazsin dedim şuanda dedi rahim kendini kasiyor dedi büyümeye başliyor dedi oguzden olabilir dedi kasik agrisi dedi kanaman cok olursa dedi mudahele ederiz dddi

Dur nasıl tarif edeyimm, ben bu zamana kadar hic bu kadar heyecanlanmadım ve ilk kez sevinçten ağladım. 10 numaraaa 5 yıldızzz çığlık atasım vallahi canım, bin şükür yaaa
LDimi canim ya bende bi agliyordum bi guluyordum doktor bileay cok hossun bu ne hal diyodu allah sevincimizi daim etsin canim :))))

Kizlar geldim doktordan keseyi zorda olsa gördü doktor daha cok kücük oldugu icin galba arkasinda bitane daha var dedi :) bol bol dinlen dedi karindan bakti buarada
Ay hadi hayirli olsun cani m cok sevindim suna karindan zor gorunur zaten suanda iki kese varsa normalden ufak oluyor iki kese olduğunda
Merhabalar kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda 10 haftanın içindeyim. Allah kucagimiza almayi bayıla bayila sevmeyi nasip etsin isteyen herkese ve bizlere
Aminnn canim insallah hep yolunda olur benimde yarin kontrolum insallah
Evettt, ben vereyim güzel bi haberrr, kalp atımına gittim demin aklım çıktı yemin ederim boyle bi duygu yokmuş, şu yeryüzünde çok şükür, bin şükür
Ay canim dayanamadin dimi sonunda... Cok sevindim valla rabbim kucagina almayi da nasip etsinnn

Valla umut, tarifi olsa edicem ama bu sevinmekten öte bişey... bi ağlayasım var, bi kalkıp göbek atasım var ayarım kaçtı valla. Merkezden ayrıldım bende, artik başka bi hekimle görüşücem. Rabbim herşeyin ennn güzelini versin bizlere. Emekçi annelere...

Kızlar hayırlı cumalariniz olsun..Bebislerini görenler kalp atışlarıni duyanlar Rabbim 9 ayin sonunda sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...Mide bulantısı olan arkadaşlar mide bulantısını önlemek için neler yspiyorsunuz

taydin canim ne yaptın doktora gidecektin?

Merhabalar kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda 10 haftanın içindeyim. Allah kucagimiza almayi bayıla bayila sevmeyi nasip etsin isteyen herkese ve bizlere

Maşallah canım amin .

Evettt, ben vereyim güzel bi haberrr, kalp atımına gittim demin aklım çıktı yemin ederim boyle bi duygu yokmuş, şu yeryüzünde çok şükür, bin şükür

Oy çok sukur tarifi yok onun o gumburtu hiç gitmeyecek aklından çok sukur:)

Hoşgeldin canım
Amin canım çok sağol hepimiz için.

Vallaha ben naneli sakız beyaz leblebi peynir ekmekle rahatliyorum
Ama bazen ne yaparsam yapayım banamisin demiyorum
O zaman başlıyorum duaya ayetel kurdu okuyorum Allahım yardım et diyorum

Valla oyle canim ya rabbim yardim etsin bize...bu duygulari ilk kez yasayinca o kadar baskaymis o kadar harikaymis ki insallah omur boyu surecek bu duygular bebeklerimizin hayatimia girmesi ile baslayan bir masal resmen hic bitmesini istemeyecegimiz..3 elmanin hep havada kalacagi kimsenin basina dusup acitmayacagi
Valla ben ne denediysem ise yaramadi canim ya cubuk kraker kusmami önlüyor ama yedigim zamanda. Leblebi denedim elma denedim hicbiri kesmedi ya. Bulursaniz banada haber edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…