2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Selen_Ay
Canim fitil kasinti yapmaz belki mikrop kaptin bende sıkıldım nezamana kadar kullanacam sorunca hamilelim biyunca dedi.
Ikili test ben diyorum nasil tercume edecem bilemedim yurdisindayim bites ultrason 4d ve kan tahlille bakiyor yane burda isimler farklı.
Evet ikizler.

Ayrıntılı ultrason istemişler evet canım.
İlaç yapabiliyormuş canım. Doktora söyledim zaten çok kaşıntım var diye, ilaçlar yapabiliyor çok zor durumdaysan krem vereyim dedi, yazdırdım yoksa çok kötüydüm.

[QUOTE="Minemacar, post: 45573504, member: 68545şeyDoktorda öyle dedi keselerde kanama yok dedi anlayamadigim neyin kanamasi bunlar inş bişey olmaz hayirlisi allahtan coraspin iciyorum icmiyeyimi ?[/QUOTE]
Cnm, bende de kanama vardi, doktorun dedigi ilk sey, corasprini kesmek. Bir de crinone jel kullaniyordum, kanama varken, progestan hap al dedi, cunku jel kanla cikiyor, ise yaramiyor. Bitince tekrar jele gec dedi.

Ay hadi guzel haberler darisi yaron benim basima cok heyecanliyim esimle bir haftadir bebis gunu diye gun sayiyoruz. Benim doktorum 12.haftada birakicaz dedi ondan sonra gerek yok dedi ama tum hamilelikte kullanıldığını bilmiyordum.
Sagol cnm inan hic bişey anlamiyorum şuanda wc ciktigimda parcalar geliyor anlamiyorum neoldugu ama doktorum kesede kanama yok dedi bu parcalarda neyin nesi anlayamadim
Canim acaba baska bir doktora daha mi görünsen hani problem olmayabilir tabi ama belki kanli jel parçalarıdır o gelenler ondan sen parca sanıyorsun dur.

Ya kizlar bir sey sorucam dr neden gebelik boyunca dedi jel 12. Haftada kesiliyor diye biliyorum cok zor ya ben bugun işte jeli yapamadim canım çok yandı iceri itemedim zorlamakta istemedim yapmadım bu yüzden. En azindan gunde bir kez olsa bari. cok rahatsiz edici topak topak icimde oldugunu hissediyorum . Dr fitil vereyim istersen demisti daha rahat hissedersin demisti ama tüp bebek dr u 12 haftaya kadar kullan dedigi icin kabul etmedim. Kusura bakmayin kizlar bu konuda biraz zorlaniyorum ozellikte iste iken bu yüzden biraz uzattım

Selam canim benim dr umda 13. Hafta jeli kesebilirsin dedi. Ben once 20 gun kadar progesteron igne kullandim olum gibiydi sonra artik oturandıgimi soyledim jele gecti ama gunde 2 tane dedi. Ben daha once progesteronu olcturmustum ve 60 cikmisti yani iyi bir degerdi o yuzden kendiligimden gunde 1 taneye dusurdum sen de bir olctur degerini sonra doktorunla tekrar konus istersen zaten yuksekse bosUna ilac yuklenmezsin.

Günaydın Herkeslere

umuttttt canım nasılsin?

Çok sukur canım.
Bencede tadını cikarmalisin.
İyi düşünelim iyi olsun herşey.

Hayırlı olsun canım.
Kucağına almakta nasip olsun.

Vallaha haklisin.
Bende nefret ettim.bu jelden.
Daha öncede iğnesini vuruldum o da hattı sayılır fenaydim.
Fitili bilmiyorum hiç vermedi doktorum.
Neyse insh az kaldı.

Amin canım.
Antibiyotik iyi olmuş yoksa başka turlu kurumazdi.
Geçmiş olsun.Sifa olsun.

Günaydın herkese

Canım doktorlar kişiye göre tedavi yapıyorlar sonuçta. O yüzden kimi 3 ay kullanıyor kimi doğuma kadar. Ben progestanı fitil olarak kullananlardanım ve kaşıntı yaptığı için kesilsin diye gözünün içine bakıyorum ama kullanım açısından şükür ki zorlamıyor vajinayı ya da iç kısmı tahriş yapmıyor. Sanırım o açıdan daha kullanışlı fitil. İşte doktordan doktora da ilaç kullanımı değişiyor. Kontrole gittiğinde Bi belirt jelle zorlandığını belki bir çözüm getirir

Benimde agzim aft dolu canım hamilelikten mi dersin ilacım vardı oralmedic hamilelerde kullanılmaz yazıyor kullanamadim da iki gundur hiç bisey yiyemiyorum sen bi ilaç ya da bitkisel bisey yapio musun

Tuzlu suyla gargara yapın gün içinde sürekli, iyi geliyor aftlara. Malesef minoset hariç hiçbir ilaç vermiyorlar, ben de soğuk algınlığına yakalandım, anca ıhlamur içip uyuyorum, başka da bir şey gelmiyor elimden

Amin canım.
Çok sukur hayırlı olsun.

Çok geçmiş olsun.
Acil şifalar dilerim.
Geçen gün bende oldum cok zor gripken
Hamlilelik le.birleşince .

Cnm bende transferden beri 2 kullanıyordum crinoneyi , 8. Hafta dolduktan sonra teke indirdi doktur , 12. Hafts dolduktan sonra da bırakacakmışız , bence sen tüp bebek doktoruna göre git. Ben şimdi tüp bebek doktorumun takibinde değilim ama onun dediği zamanlamaya göre ilaçlarımı kullanıyorum . Bide crinone yi bazen bende itmekte zorlanıyırum sonra biraz hafif hareket ettirince yanlış yere itmeye çalıştığımı farkediyorum içerde ... Sende sağa sola hafif hareket ettir , çünkü ağız kısmında birikmiş olamaz , orda birikse çıkar zaten topak olarak ...

Haklısın canım sanırım en dogrusu bu olcturmem lazım icimde rahat eder sagol canım ilgin icin
dr soyledi istersen degistirelim fitil verelim dedi ama tip bebek dr la gorussem daha iyi olacak galiba

Aynen cnm benimde 4 gun onde gidiyor bende bu gun dr gittim 10 haftalık oldu bu gun ama ultrasona gore 10+4 gunluk masallah bize
Utaniyorum soylemeye ama oyle oluyor zaten hergun dus aliyorum ve her seferinde afedersin ama orda topak topak olduginu hissediyorum yiseysel temizliyorum ya arkadaslar sizde hic olmuyormu elinize gelmiyormu

Canim bende bazen elimle temizlemek zorunda kaliyorum hissediyorum dolu oldugunu rahatsiz ediyor temizleyunce rahatlıyorum

Kizlarrrr simdi doktordan geldikkk cok sukur bebislerim cok iyi. Bir tanesi 9+5 olmus digeri 9+4 biri el bile salladi bize. Biri gununde biride 1 gun ileeride rahim agzimizda 3.32 ymis doktor suan cok iyi bunu hep olccez 2.5 un altina dusmemeli dedi. Şuan herşey cok yolundaymis gorunce cok rahatladim ya aksam icime birsey düştü gece hic uyumadim gordum rahatladim. Kipir kipirlardi kafalari kollari hepsi olusmus artik cok sukur. Bir dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi ense kalinligi kemik olcumu falan bakicaz dedi 12+4 olucaz normal dimi genelde 11.haftayi mi veriyorlar bir tek buna takildim. Cinsiyetleride belli olabilir o zamana dedigelsin simdi 2 nisan

Maşallah canım size çok güzel haber

Gozunaydin canım massallah Allah tamamina erdirsin

Birsey merak ettim kaç mm idiler bebislerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…