2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım troid ilacını kullanıyorum bir zararı yok eksikliği daha zararlı zekayı etkileyen hormon kan sulandirici igneyi de kullanıyorum rahat rahat kullan yani canim

Canım euthytox ben de kullanıyorum, kullanmak değil kullanmamak kabahat gebelikte. Yalnız yeni basliyorsan dozu netleştirmek için sık tahlil gerektirebilir. Doktorun söyler zaten. Hiç canını sıkma, kullan ilaçlarını

Ayy kizlar carsamba randevumuz var kismetse :) rabbimin izniyle bebisimizi yine gorucez rahatsizlanip gittigimde hareket ettigini gordum inanamamistim insallah yine kipir kipir karsilasin annesini ayy ne guzel heycanlar bunlar ya cok sukur

[\QUOTE="belikov, post: 45582112, member: 619626"]Ben de hamileyimmmmm:)Ekimde doğuracağım kısmetse.
Geçen hafta kalp atışımızı dinledik, pazartesi günü yeni doktora geçeceğim bir de orada görürüm ultrasonda.[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım.
Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Canım ben kullanmadim ama nice arkadaşım kullandı.
Diğer arkadaşların dediği gibi yapmamak sıkıntı olabilir.
Bende idrarimda çıkan bir mikrop sebebiyle antibiyotik kullandım ha daha kullanıyorum da.
İnsh kalbimizi temiz tutalım doktor onlar Allah korusun hepimizinkini.

umuttttt canım ben Kocaelide doktor karar veremedim ama tanımak için bir doktora gidiyorum şuan.
2 haftada bir ona gidiyorum.bu salı ona gidicem.
Ama asil tüp bebek doktorumda devam ediyorum İstanbul gidiyorum 2 haftada bir.
Haftaya cumartesi de ona gidicem.

Hayırlı olsun canım.

Bende idrarimda çıkan bir mikrop sebebiyle antibiyotik kullandım ha daha kullanıyorum da.

umuttttt canım ben Kocaelide doktor karar veremedim ama tanımak için bir doktora gidiyorum şuan.
Haftaya cumartesi de ona gidicem.[/QUOTE]
Canim ben kalp atisi icin alanya da gittim bir doktora hastane degildi icime sinmedi birde tup bebekler ilgili hic bilgisi yoktu. Simdi antalya ya tup bebek doktoruma gidiyorum cok ta memnunum ondan. Ama iste uzak biraz ama suanlik baska doktor dusunmuyoruz 20. 24. Haftadan sonra dogum acil olursa diye burada bir doktorlar gorusucez yine
.simdi aklim karışsın istemiyorum

Canim ben kalp atisi icin alanya da gittim bir doktora hastane degildi icime sinmedi birde tup bebekler ilgili hic bilgisi yoktu. Simdi antalya ya tup bebek doktoruma gidiyorum cok ta memnunum ondan. Ama iste uzak biraz ama suanlik baska doktor dusunmuyoruz 20. 24. Haftadan sonra dogum acil olursa diye burada bir doktorlar gorusucez yine
.simdi aklim karışsın istemiyorum[/QUOTE]

Aynı durum canım benimde kendi doktorumda tüp bebek doktorumda çok.memnunum ama uzakta.
2 saatini gidis aliyor sadece.
Ama gönlum onda rahat bende devam edebildiğim kadar tüp bebek doktorumda devam etmek istiyorum.
Ama burda birini bulmaliyim başladım
İçime kim sinerse.diye.

Mesela burdaki doktora tahlillere baktı
Ama.antibiyotik vermedi su iç dedi artarsitn.

Tüp bebek doktorum tahlili gördü hemen antibiyotik baslamaliyiz dedi önemli dedi.

İki doktoru nda.söylediklerini aktar diyorum birbirlerine tüp bebek doktoru daha yetkili görüyorum onun dediği doğru benim için kafamın karşımasini baştan cozdum :)

Aynı durum canım benimde kendi doktorumda tüp bebek doktorumda çok.memnunum ama uzakta.
2 saatini gidis aliyor sadece.
Ama gönlum onda rahat bende devam edebildiğim kadar tüp bebek doktorumda devam etmek istiyorum.
Ama burda birini bulmaliyim başladım
İçime kim sinerse.diye.

Mesela burdaki doktora tahlillere baktı
Ama.antibiyotik vermedi su iç dedi artarsitn.

Tüp bebek doktorum tahlili gördü hemen antibiyotik baslamaliyiz dedi önemli dedi.

İki doktoru nda.söylediklerini aktar diyorum birbirlerine tüp bebek doktoru daha yetkili görüyorum onun dediği doğru benim için kafamın karşımasini baştan cozdum :)[/QUOTE]
Aslinda bendede ayni durum vardi bende hep tup bebek doktorunu dinliyordum ama yinede digeri icime sinmedi daha iyi oldu boyle. Belki icime sinecek birini bulurum bende. Bziimki 1 saat 15 dk suruyor aslinda ama yaz trafigi korkutuyor beni turizm zamani perisan oluyor buralar

ben 6 aylık olana kullanıcam. Hatta eşimin bi doktor arkadaşı dediki, doğurana kadar yap bu igneyi asla zararın olmad dedi. kollarım mosmor oldu bile göbekten yapmaya başlıycam ben

Bide arkadaşlar ben bisey diycem, hani jel topak oluyor diyorsunuz ya, ben hic yaşamadım o durumu. Acaba diyorum jeli yaptiktan sonra 10 dakka yürüyüş tarzında hareket ediyormusunuz? Ben 10 dakka hic oturmuyorum çünkü, doktorumun talimatı bu

Hayırlı olsun canım.

Canim Kocaeli'de kime gidiyorsun bende kocaelindeyim

[
.simdi aklim karışsın istemiyorum[/QUOTE]
ben de jelden sonra yuruyorum. bir iki saat icinde biraz islak bir kivamda geri gelmis oluyor ama 12saat sonra yine jel surdugumda topak parcalar jel cubuguyla beraber disari cikiyor. Bazen de tuvalete gittigimde dusmus jel parcalari goruyorum. Doktora sormustum gayey normal oldugunu soyledi hatta gelen topaklanmis parcalar kahverengi olursa endiselenme dedi.

Hadi gözün aydın canım, oh bebişlerini iyi gördün çok şükür şimdi daha iyisindir.

Naz_musti dert etme canım hiç eğer sıkıntısı olsa doktor yazmazdı o ilacı sonuçta

Canım troid ilacını kullanıyorum bir zararı yok eksikliği daha zararlı zekayı etkileyen hormon kan sulandirici igneyi de kullanıyorum rahat rahat kullan yani canim

ben 6 aylık olana kullanıcam. Hatta eşimin bi doktor arkadaşı dediki, doğurana kadar yap bu igneyi asla zararın olmad dedi. kollarım mosmor oldu bile göbekten yapmaya başlıycam ben
Herseyguzelolcak umuttttt canlarım hepinize çok teşekkür ederim. Pazartesi kontrolüm var inşallah doktorla konuşunca daha da rahatlayacagim.

Canim Kocaeli'de kime gidiyorsun bende kocaelindeyim[/QUOTE]

Canım ben Askeri hastaneyi tercih ettim şuan.
Oraya giden bir suru arkadaşım var.
Sen hangi doktoru düşünüyorsun burda imkânımız biraz sınırlı sanırım.
Özel hastanedeki doktorları sevemedim
Onlarda gittim ama.

Canim Kocaeli'de kime gidiyorsun bende kocaelindeyim

Canım ben Askeri hastaneyi tercih ettim şuan.
Oraya giden bir suru arkadaşım var.
Sen hangi doktoru düşünüyorsun burda imkânımız biraz sınırlı sanırım.
Özel hastanedeki doktorları sevemedim
Onlarda gittim ama.[/QUOTE]
Ben Körfez'de oturuyorum en yakın Marmara var oraya giderim büyük ihtimal ismail beye

Ben Körfez'de oturuyorum en yakın Marmara var oraya giderim büyük ihtimal ismail beye[/QUOTE]

İstanbulda yakinsin aslında.
Ama dediğin doktordan memnunsan
Yol cekmek zor.
Konakta Erkan bey i ovuyorlar ama 3-4 saat randevu saati beklenir mi ya
Vazgeçtim direkt.

Ay hadi hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn... Basta sık gorunce alisiyor insan hep gornek istiyor

10 gun ondesin canim masallahh seni ne zaman cagirdi test icin.
Beni de ayin 24unde çağırdı canım ama test yaptırmayı düşünmüyorum rutin kontrol olcak test yaptirsam olumsuz bişey olsa Allah korusun aldircak mıyım bide bu testlerde yanılma payı var hiç strese girmeye gerek yok

Ben Körfez'de oturuyorum en yakın Marmara var oraya giderim büyük ihtimal ismail beye

İstanbulda yakinsin aslında.
Ama dediğin doktordan memnunsan
Yol cekmek zor.
Konakta Erkan bey i ovuyorlar ama 3-4 saat randevu saati beklenir mi ya
Konakta tedavimi yaptırdım belki oraya devam ederim yılmaz beyi de iyi diyorlar bakmam artik

Oyle tabiki canim ama insan yinede merak ediyor. Bakalim insallah hersey cok guzel cikacakkkkk

Oyle tabiki canim ama insan yinede merak ediyor. Bakalim insallah hersey cok guzel cikacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…