Canım troid ilacını kullanıyorum bir zararı yok eksikliği daha zararlı zekayı etkileyen hormon kan sulandirici igneyi de kullanıyorum rahat rahat kullan yani canimCanlarım sayfamız güzel haberlerle dolmuş taşmış maşallah... bende pazartesi kontrole gideceğim. Verdiğim kanların sonuçlarına doktorun hafta içi bakmış vitamin c eksikmiş buda pıhtılaşmaya sebep olabiliyormuş tedbir amacli clexane iğne verdi. Ayrıca troid değerlerim de sıkıntılı çıktı onun içinde euthyrox diye bir ilaç verdi. Bunları kullanan var mı aranızda çok stres oldum kullanıyorum ama bebeğime de zararı olurmu acaba diyorum
Canlarım sayfamız güzel haberlerle dolmuş taşmış maşallah... bende pazartesi kontrole gideceğim. Verdiğim kanların sonuçlarına doktorun hafta içi bakmış vitamin c eksikmiş buda pıhtılaşmaya sebep olabiliyormuş tedbir amacli clexane iğne verdi. Ayrıca troid değerlerim de sıkıntılı çıktı onun içinde euthyrox diye bir ilaç verdi. Bunları kullanan var mı aranızda çok stres oldum kullanıyorum ama bebeğime de zararı olurmu acaba diyorum
Canlarım sayfamız güzel haberlerle dolmuş taşmış maşallah... bende pazartesi kontrole gideceğim. Verdiğim kanların sonuçlarına doktorun hafta içi bakmış vitamin c eksikmiş buda pıhtılaşmaya sebep olabiliyormuş tedbir amacli clexane iğne verdi. Ayrıca troid değerlerim de sıkıntılı çıktı onun içinde euthyrox diye bir ilaç verdi. Bunları kullanan var mı aranızda çok stres oldum kullanıyorum ama bebeğime de zararı olurmu acaba diyorum
Hayırlı olsun canım.[\QUOTE="belikov, post: 45582112, member: 619626"]Ben de hamileyimmmmm:)Ekimde doğuracağım kısmetse.
Geçen hafta kalp atışımızı dinledik, pazartesi günü yeni doktora geçeceğim bir de orada görürüm ultrasonda.
Canim ben kalp atisi icin alanya da gittim bir doktora hastane degildi icime sinmedi birde tup bebekler ilgili hic bilgisi yoktu. Simdi antalya ya tup bebek doktoruma gidiyorum cok ta memnunum ondan. Ama iste uzak biraz ama suanlik baska doktor dusunmuyoruz 20. 24. Haftadan sonra dogum acil olursa diye burada bir doktorlar gorusucez yineHayırlı olsun canım.
Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
umuttttt canım ben Kocaelide doktor karar veremedim ama tanımak için bir doktora gidiyorum şuan.
2 haftada bir ona gidiyorum.bu salı ona gidicem.
Ama asil tüp bebek doktorumda devam ediyorum İstanbul gidiyorum 2 haftada bir.
Haftaya cumartesi de ona gidicem.
Canim ben kalp atisi icin alanya da gittim bir doktora hastane degildi icime sinmedi birde tup bebekler ilgili hic bilgisi yoktu. Simdi antalya ya tup bebek doktoruma gidiyorum cok ta memnunum ondan. Ama iste uzak biraz ama suanlik baska doktor dusunmuyoruz 20. 24. Haftadan sonra dogum acil olursa diye burada bir doktorlar gorusucez yine
.simdi aklim karışsın istemiyorum
ben 6 aylık olana kullanıcam. Hatta eşimin bi doktor arkadaşı dediki, doğurana kadar yap bu igneyi asla zararın olmad dedi.Canlarım sayfamız güzel haberlerle dolmuş taşmış maşallah... bende pazartesi kontrole gideceğim. Verdiğim kanların sonuçlarına doktorun hafta içi bakmış vitamin c eksikmiş buda pıhtılaşmaya sebep olabiliyormuş tedbir amacli clexane iğne verdi. Ayrıca troid değerlerim de sıkıntılı çıktı onun içinde euthyrox diye bir ilaç verdi. Bunları kullanan var mı aranızda çok stres oldum kullanıyorrmu acaba diyorum
Hayırlı olsun canım.[\QUOTE="belikov, post: 45582112, member: 619626"]Ben de hamileyimmmmm:)Ekimde doğuracağım kısmetse.
Geçen hafta kalp atışımızı dinledik, pazartesi günü yeni doktora geçeceğim bir de orada görürüm ultrasonda.
ben de jelden sonra yuruyorum. bir iki saat icinde biraz islak bir kivamda geri gelmis oluyor ama 12saat sonra yine jel surdugumda topak parcalar jel cubuguyla beraber disari cikiyor. Bazen de tuvalete gittigimde dusmus jel parcalari goruyorum. Doktora sormustum gayey normal oldugunu soyledi hatta gelen topaklanmis parcalar kahverengi olursa endiselenme dedi.Bide arkadaşlar ben bisey diycem, hani jel topak oluyor diyorsunuz ya, ben hic yaşamadım o durumu. Acaba diyorum jeli yaptiktan sonra 10 dakka yürüyüş tarzında hareket ediyormusunuz? Ben 10 dakka hic oturmuyorum çünkü, doktorumun talimatı bu
Ben clexane 0,4 igne kullaniyorum hergun gobek deligime 4parmak mesafeden yapiyorum. Kan pihtilasmasina cozum olarak kullaniliyor, bir zarari yok benegine hatta kan pihtilasmasi sorunu cozulmezse bebek beslenemiyor. Doktoruna guven, birak diyene kadar kullan ilaclarini.
Hadi gözün aydın canım, oh bebişlerini iyi gördün çok şükür şimdi daha iyisindir.
Naz_musti dert etme canım hiç eğer sıkıntısı olsa doktor yazmazdı o ilacı sonuçta
Canım troid ilacını kullanıyorum bir zararı yok eksikliği daha zararlı zekayı etkileyen hormon kan sulandirici igneyi de kullanıyorum rahat rahat kullan yani canim
Canım euthytox ben de kullanıyorum, kullanmak değil kullanmamak kabahat gebelikte. Yalnız yeni basliyorsan dozu netleştirmek için sık tahlil gerektirebilir. Doktorun söyler zaten. Hiç canını sıkma, kullan ilaçlarını
ben 6 aylık olana kullanıcam. Hatta eşimin bi doktor arkadaşı dediki, doğurana kadar yap bu igneyi asla zararın olmad dedi.kollarım mosmor oldu bile göbekten yapmaya başlıycam ben
Canim Kocaeli'de kime gidiyorsun bende kocaelindeyim[/QUOTE]Hayırlı olsun canım.
Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Canım ben kullanmadim ama nice arkadaşım kullandı.
Diğer arkadaşların dediği gibi yapmamak sıkıntı olabilir.
Bende idrarimda çıkan bir mikrop sebebiyle antibiyotik kullandım ha daha kullanıyorum da.
İnsh kalbimizi temiz tutalım doktor onlar Allah korusun hepimizinkini.
umuttttt canım ben Kocaelide doktor karar veremedim ama tanımak için bir doktora gidiyorum şuan.
2 haftada bir ona gidiyorum.bu salı ona gidicem.
Ama asil tüp bebek doktorumda devam ediyorum İstanbul gidiyorum 2 haftada bir.
Haftaya cumartesi de ona gidicem.
Canim Kocaeli'de kime gidiyorsun bende kocaelindeyim
Ben Körfez'de oturuyorum en yakın Marmara var oraya giderim büyük ihtimal ismail beye[/QUOTE]Canım ben Askeri hastaneyi tercih ettim şuan.
Oraya giden bir suru arkadaşım var.
Sen hangi doktoru düşünüyorsun burda imkânımız biraz sınırlı sanırım.
Özel hastanedeki doktorları sevemedim
Onlarda gittim ama.
Beni de ayin 24unde çağırdı canım ama test yaptırmayı düşünmüyorum rutin kontrol olcak test yaptirsam olumsuz bişey olsa Allah korusun aldircak mıyım bide bu testlerde yanılma payı var hiç strese girmeye gerek yokAy hadi hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn... Basta sık gorunce alisiyor insan hep gornek istiyor
10 gun ondesin canim masallahh seni ne zaman cagirdi test icin.
Ben Körfez'de oturuyorum en yakın Marmara var oraya giderim büyük ihtimal ismail beye
Oyle tabiki canim ama insan yinede merak ediyor. Bakalim insallah hersey cok guzel cikacakkkkkBeni de ayin 24unde çağırdı canım ama test yaptırmayı düşünmüyorum rutin kontrol olcak test yaptirsam olumsuz bişey olsa Allah korusun aldircak mıyım bide bu testlerde yanılma payı var hiç strese girmeye gerek yok
Oyle tabiki canim ama insan yinede merak ediyor. Bakalim insallah hersey cok guzel cikacakkkkkBeni de ayin 24unde çağırdı canım ama test yaptırmayı düşünmüyorum rutin kontrol olcak test yaptirsam olumsuz bişey olsa Allah korusun aldircak mıyım bide bu testlerde yanılma payı var hiç strese girmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?