2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar bugun bebek mevludundeydim ay rabbim ogunleride hepimize gostersin insallah ne agladim anlatamam okadar guzeldiki hoca anne karnindaki bebekten annelikten bahsettikce duygulanip agladim ay o gunlerde gelsin insallah :)
Gelicek insallah rabbimin izniyle canim ya gelecek o gunler...

Kizlar bugun bebek mevludundeydim ay rabbim ogunleride hepimize gostersin insallah ne agladim anlatamam okadar guzeldiki hoca anne karnindaki bebekten annelikten bahsettikce duygulanip agladim ay o gunlerde gelsin insallah :)
İnşallah canım benim ya hayırla gelsin bizde yapalım baby showerlar Mevlütler :) :)

euthyrox bende yeni kullanmaya başladım canım gebelikte tiroid bebekte zeka geriliğine sebep oluomuş dahiliyeye gittim normal değerlerin dedi kendi dr um bu ilaca başlamamı söyledi kendi dr umdan başkasına güvenemez oldum 2 haftada bir tahlille kontrol atında olacak artık troid

Yok Allah a çok şükür zaman ne kötü oldu valla yazık 25 ölü 75 yaralı

Bu kadar kişi yanarken başımıza birşey gelmedigine sevinemiyoruz bile

Depremde de aynı duyguları yaşadim 1. Derece akraba kaybım yoktu ama can açılmasına yetmedi sevinemedim hayatta olduğuma gorduklerine gore..
O Allahtan di ya şimdi yaşananlar ?
Çok acı gerçekten

Insan guzel bir sabaha bile uyanamiyor birileri bu kadar cok yanarken... Nasil olacak bilmiyorum gercekten..bir yere giderken 50 defa dusunur oldum ..rabbim herkese sabir versin biran once duzelsin bu ülke yazik degil mi su giden canlara...

Insan guzel bir sabaha bile uyanamiyor birileri bu kadar cok yanarken... Nasil olacak bilmiyorum gercekten..bir yere giderken 50 defa dusunur oldum ..rabbim herkese sabir versin biran once duzelsin bu ülke yazik degil mi su giden canlara...
Aynen canim nerde ne olacagi belli degil esim sabah giderken kac kere allaha emanet il diyorum okuyorum arkasindan butun gun kardesim icin oyle. Bi avm ye giderken bile korkuyoruz ya hepimiz allaha emanet rabbim boyle kopeklerin emeline ulasmasina engel olsun insallah

Rabbim herkesi korusun masum insanlar olmesin artik yazik diyorum yazik
Ve yine bi kadın terörist...
Allah kahretsin böylelerini
Kadinin erkegi yok bunun malesef vicdan meselesim rabbim kimsenin vicdanina perde cekmesin... Biz bir karinca icin bile atlayip geciyoruz basmayalim diye bir insan nasil kiyar baska bir insana ben hic anlayamiyorum bu durumu

@notee canim aklima geldin nerelerdesin hic sesin cikmiyor merak ettim seni bebislerin nasil nasil gidiyor :)
Minemacar sende ne var ne yok canim

Kizlar korktugum basima geldi.geriye kalan tahlil sonuçlarını aldik tsh cok dusuk cikti doktorum endokrinoloji ye görünmelisiniz dedi var mi basina boyle birsey gelen...sanirim ilac kullanilacakmis insallah bir sorun olmaz

Kizlar korktugum basima geldi.geriye kalan tahlil sonuçlarını aldik tsh cok dusuk cikti doktorum endokrinoloji ye görünmelisiniz dedi var mi basina boyle birsey gelen...sanirim ilac kullanilacakmis insallah bir sorun olmaz
Korkma canım ya onlar sana ve bebeğine zarar verecek bişey kullandirirlar mi bişey olmaz tereddüt etme bence benim yengem de kullandı sapasağlam kızı var maşaAllah

Korkma canım ya onlar sana ve bebeğine zarar verecek bişey kullandirirlar mi bişey olmaz tereddüt etme bence benim yengem de kullandı sapasağlam kızı var maşaAllah
Yok canim ilacin zarari olacagindan degil hormon kontrol edilebilir mi o yuzden ya. Doktorum mesaj atmis ama gorusemedik birazdan ulasabilirsek konusucam bir ona gore randevu alicam

Yok canim ilacin zarari olacagindan degil hormon kontrol edilebilir mi o yuzden ya. Doktorum mesaj atmis ama gorusemedik birazdan ulasabilirsek konusucam bir ona gore randevu alicam
Canım kan kontleriyle ilaçla gereken sevmeye gelir merak etme ve ihmal de etme olur mu

Canim bana hic bi tahlil yapmadiklari icin yorum yapamiyorum ama dusuk olmasimi yuksek olmasimi tehlike

Ay simdi baktim hemogramda bakilmis ona senin doktorun ilgili bence seni dogru yonlendirir tatlim ve halledilebilir birseydir eminim senin gibi 0ozitif bi kadina bu nekiiiiii :)

Canım kan kontleriyle ilaçla gereken sevmeye gelir merak etme ve ihmal de etme olur mu
Cunartesiye randevu bulmaya calisiyoruz aksi gibi alanya da endokrin uzmani yok esime sinav görevi cikma ihtimali var sinav cikarsa pazartesi gidicez artik.
Canim bana hic bi tahlil yapmadiklari icin yorum yapamiyorum ama dusuk olmasimi yuksek olmasimi tehlike
Her ikiside tehlike canim ya dusukte olsa sorunmus yüksek te olsa sorunmus. Bakalim simdi inşallah ilacla kontrol altina alinir.

Ay simdi baktim hemogramda bakilmis ona senin doktorun ilgili bence seni dogru yonlendirir tatlim ve halledilebilir birseydir eminim senin gibi 0ozitif bi kadina bu nekiiiiii :)
Yarin randevu alicaz canim insallah nette hep hap vermisler doktorum ciddi birsey değil ama kontrol altina alınması lazim dedi .bende baktim bir an once ilac başlamalıymış kötü etkisi olabiliyormuş. Ben 3 4 yıl oncede tiroit sorunu yaşamıştım yine ilac kullanmistim gecmisti. Simdi hemen yine çıktı bakalim ilac duzeltir hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…