Merhaba kızlarrr tüp bebek doktorum haftaya çağırmıştı hem kese hem kalp atışı için ama ben dayanamadım burda bir doktora gittim sabah karından baktı keseyi bebişi veeee kalp atışını duydum Allah'ıma bin şükür kızlar 6+3 müşüm .kese de 15 mm olmuş Nasıl sizce ? Bin şükür kalp atışını beklemiyordum hiç maşallah subhanallah ..çok güzel bir şeymiş çok şükür mevlama
kizlar size birsey dicem imkansiz biliyorum ama dun aksam uzanirken karnimda kasigima dogru pitir pitir birseyler oluyor kelebek cirpiniyor gibi sanki bebeklerimi mi hissediyorum acaba olabilir mi sizce? Yada var mi boyle birsey yasayan?
Yok kız gazdir o gazkizlar size birsey dicem imkansiz biliyorum ama dun aksam uzanirken karnimda kasigima dogru pitir pitir birseyler oluyor kelebek cirpiniyor gibi sanki bebeklerimi mi hissediyorum acaba olabilir mi sizce? Yada var mi boyle birsey yasayan?
Canım sakin ol inşallah. Benim de normalde çok yüksek değil troid 3.82 ama önlem almamız gerekiyormuş. Bence senin doktorunda önlem almaya çalışıyor. Senin kaç çıktı troid?Kizlar korktugum basima geldi.geriye kalan tahlil sonuçlarını aldik tsh cok dusuk cikti doktorum endokrinoloji ye görünmelisiniz dedi var mi basina boyle birsey gelen...sanirim ilac kullanilacakmis insallah bir sorun olmaz
Benim geçen sefer 13. Haftada belli olmuştu. %90 erkek demişti. İnşallah seninde belli olur canımBazen 12 hafta belli oluyomus kızlar bebeğin pozisyonu drun tecrübesi uygunsa bende 24unde gidicem İnşaAllah 12 +3 oluyo o zaman belki belli olur
Canım ben ankara tıpta yaptırıyorum tüm tahlilleri. Sadece muayene parası ödüyorum 350 tlKizlar tarama testinin fiyatini bilen varmi
Canım seyirmeler oluyor. Kuzucuklar tıpırdıyor. Kayıyor arada ama biz ilk hamileliklerde anlamıyoruz. Bu ikinci olduğu için net hissediyorum ben. Dün bizimde randevumuz vardı. Çok şükür sıkıntı yok ama 1 gün geriden geliyor. Sanırım mide bulantilarim ve kusmalarımdan. Ne yapsam ne yesemde kuzucummm büyüse gelişsekizlar size birsey dicem imkansiz biliyorum ama dun aksam uzanirken karnimda kasigima dogru pitir pitir birseyler oluyor kelebek cirpiniyor gibi sanki bebeklerimi mi hissediyorum acaba olabilir mi sizce? Yada var mi boyle birsey yasayan?
Vallah umut bisey diym, bende gce yatarken besmele çekip elimi karnıma koyuyorum sağa sola kayan bisey hissediyorum?? Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hissetmek istiyorum onu :) e ben boyle düşünüyorsam sen 2 kez his ediyor olmalısınkizlar size birsey dicem imkansiz biliyorum ama dun aksam uzanirken karnimda kasigima dogru pitir pitir birseyler oluyor kelebek cirpiniyor gibi sanki bebeklerimi mi hissediyorum acaba olabilir mi sizce? Yada var mi boyle birsey yasayan?
Canimmmmm ayni seyi dun bende yasadim bebegin anneye canli ilk hissedisi diyor buyukler bende basta inanamadim ama teyzemlere anlatinca hadi baslamis hissettirmwye dediler nasil agladim mutluluktan anlatamam rabbim bitmeyen sevinc yasatsin hepimize insallah :)kizlar size birsey dicem imkansiz biliyorum ama dun aksam uzanirken karnimda kasigima dogru pitir pitir birseyler oluyor kelebek cirpiniyor gibi sanki bebeklerimi mi hissediyorum acaba olabilir mi sizce? Yada var mi boyle birsey yasayan?
Demi canim ya boyle kelebek kipirtisi gibiydi gaz olsa anlarim heralse ya. Gaz surekli sıkıştıriyor cunku bu birsey cirpiniyor gibiydi. Birde iki tane bebis yani kucukte olsalar sonucta yumurtalari catlarkebde hissediyordum ben bazen demekki hissedilebilirHadi gözün aydın canım. Ne güzel bebeğinin sağlıklı olduğunun en güzel kanıtını duymuşsun, çok şükür bu günlere.
Bende de bi ara heves sarmıştı özel doktora gideyim duyayım, sonra kafayı başka yerlere verince uçtu gitti. Haftaya cuma nasipse artık bizim kalp atışı, 10. haftanın içinde duycaz kalp atışlarını
Ben olabilir diyorum canım, sen bi de 2 canı birden taşıyorsun hissetmen bebişlerini daha olağan, ama doktorlar kesinlikle hissedemezsin gazdır o diyip işin içinden çıkıyorlarmış.
Yaa arkadaşım bu bebekler şu an canlı değil mi? Hareket etmiyorlar mı? E o zaman benim de hareketlerini hissetme olanağım var değil mi ama
1 ay cok uzun olmus canim ya baslangic icin. Bence 2 hafta sonra baska bir doktorada git ikiz sonucta sık sık gidilmeli. Hadi hayirli olsun rabbim kucagina alsugin gunlerise nasip etsinKızlar selambugün çok şükür bizde duyduk minnaklarimizin kalp atışlarıni herşey yolunda çok şükür. Taaaa bir ay sonra birdaha ki kontrol nasıl geçecek zaman bilmem.dilimde tek dua allah isteyen herkese versin bizede sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. ..
Gaz farkli oluyor canim ya pit pit diye vir sey cirpinir gibiydi hic hareketsiz kaldim o zaman oldu 2 3csaniyelik birseydigazsa da ben bebeklerim diye dusunup mutlu olcamYok kız gazdir o gazbende de oluyo arada şu an hissetmek mümkün değil diyolar
Canim muz kasar bulgur mercimek diyorlar bebek buyusun diye ben sık tuketiyorum muz ve kasari bebeklerim hep önde cikiyor cok sukur. Ama yavaslarda vazen belki yediklerimle alakali degildir.Canım sakin ol inşallah. Benim de normalde çok yüksek değil troid 3.82 ama önlem almamız gerekiyormuş. Bence senin doktorunda önlem almaya çalışıyor. Senin kaç çıktı troid?
Benim geçen sefer 13. Haftada belli olmuştu. %90 erkek demişti. İnşallah seninde belli olur canım
Canım ben ankara tıpta yaptırıyorum tüm tahlilleri. Sadece muayene parası ödüyorum 350 tl
Canım seyirmeler oluyor. Kuzucuklar tıpırdıyor. Kayıyor arada ama biz ilk hamileliklerde anlamıyoruz. Bu ikinci olduğu için net hissediyorum ben. Dün bizimde randevumuz vardı. Çok şükür sıkıntı yok ama 1 gün geriden geliyor. Sanırım mide bulantilarim ve kusmalarımdan. Ne yapsam ne yesemde kuzucummm büyüse gelişse
O kadar degil de canim tarif de edemiyorum boyle 2 3 saniye pir pir diye sanki oynaşıyor gibiydi hemen durdu ama uzanmistim hareketsizdim o sirada. Ay gazsada ben bebeklerim diye dusunmek istiyorum bananeVallah umut bisey diym, bende gce yatarken besmele çekip elimi karnıma koyuyorum sağa sola kayan bisey hissediyorum?? Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hissetmek istiyorum onu :) e ben boyle düşünüyorsam sen 2 kez his ediyor olmalısın
Aminnn canimn gercekten muthis birseydi insallah hep hissederiz onlarin varligini.Canimmmmm ayni seyi dun bende yasadim bebegin anneye canli ilk hissedisi diyor buyukler bende basta inanamadim ama teyzemlere anlatinca hadi baslamis hissettirmwye dediler nasil agladim mutluluktan anlatamam rabbim bitmeyen sevinc yasatsin hepimize insallah :)
umuttttt bende dikkat ediyorum yemeklerime ama iste annelik ic güdüsü hep iyi daha iyi olsun istiyoruz. Gerçi doktor gayet iyi dedi hatta bacakları kolları hiç durmuyordu. Tabi oğlum daha hareketliydi akrobasi yapıyordu resmen. Eşim bu galiba kız deyince doktor güldü. Az kaldı inşallah 4 haftaya cinsiyetleri öğreniriz Allahın izniyle. Çok heyecanlı cooookkkk
Geldim canim ayy o sesle iki hafta idare edicem masallah subhanallah gumbur gumbur du minnak 8+6 olmus yavrum ama okadar cok gaz vardiki ben pek goremedim malesef doktor ilac verdi gazdan ben bile zor goruyorum dedi bi toz yazdi yemeklerden sonra su an icin cok sukur cok iyi gidiyoruz :) tek sorunum ultrason aletini cok bastiriyor doktorum ve cidden karnim cok aciyor hala gecmedi sanirim aletcok eskibabyinlove canim hayirli haberlerini bekliyoruz kontrol sonrasi
Kizlar korktugum basima geldi.geriye kalan tahlil sonuçlarını aldik tsh cok dusuk cikti doktorum endokrinoloji ye görünmelisiniz dedi var mi basina boyle birsey gelen...sanirim ilac kullanilacakmis insallah bir sorun olmaz
Kızlar merhaba, nasılsınız
Bu aralar mide bulantısından kötüyüm, sadece okuyordum ama yazamıyordum
umuttttt canım tahlillerinden bahsetmişsin canını sıkma hiç dün sen öyle yazınca yüreğime oturdu hemen araştırma yaptım. İlaçlar düzenli kullanılınca tsh kontrol altına alınıyormuş bir sıkıntı olmuyormuş. Hatta bizim sitede arkadaşın bir tanesinin troidi hiç olmadığı ve ömrünün sonuna kadar ilaçlarla hormonunu dengeleyeceği halde evlatlarını sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmiş.
Lütfen sıkıntıya düşme, bebişlerini düşün
Mide bulantısı çok kötü yaaaa
Bu arada manyak gibi araştırmalar içerisindeyim. Daha çok erken biliyorum ama ben plansız iş yapamam hiç, çok araştırmalıyım ve tam karar vermeliyim. O yüzden şimdiden başladım. Bebek arabası araştırıyorum, temazsız ateş ölçer, hava nemlendirici, eşim kameralı telsiz istiyor takmış durumda, kameralı telsize...
Beşiğe karar verdim gibi, gardırop ve şifonyere bakınıyorum. Göğüs kremlerini 6. aydan itibaren kullanmalıymışız mesele yara olmaması için onlara bakıyorum filanmanyak gibiyim anlıcanız bu ara. Birileri beni durdursun.
Bişeye karar veriyorum mesela oh diyorum bu tamam, eşim diyor ki en kolay yönünü sen hallettin, zorunu bana bıraktın nasıl alınacak o diyor(para yönünden yakınıyor) orası beni ilgilendirmez, bana düşen kısmı hallettim ben ona bakarım diyorum
Ay yarin bebisimi gormwye gidicez insallah gubler gecmek bilmedi :) tahminimce kismetse bi dahaki randevu tarama testi icin olacak ay nasil gecer 3 hafta yaaa
Hayırlı olsun Gozunaydin.Allah sağlıkla kucağına almayi nasip.etsin :)Merhaba kızlarrr tüp bebek doktorum haftaya çağırmıştı hem kese hem kalp atışı için ama ben dayanamadım burda bir doktora gittim sabah karından baktı keseyi bebişi veeee kalp atışını duydum Allah'ıma bin şükür kızlar 6+3 müşüm .kese de 15 mm olmuş Nasıl sizce ? Bin şükür kalp atışını beklemiyordum hiç maşallah subhanallah ..çok güzel bir şeymiş çok şükür mevlama
kizlar size birsey dicem imkansiz biliyorum ama dun aksam uzanirken karnimda kasigima dogru pitir pitir birseyler oluyor kelebek cirpiniyor gibi sanki bebeklerimi mi hissediyorum acaba olabilir mi sizce? Yada var mi boyle birsey yasayan?
Kızlar selambugün çok şükür bizde duyduk minnaklarimizin kalp atışlarıni herşey yolunda çok şükür. Taaaa bir ay sonra birdaha ki kontrol nasıl geçecek zaman bilmem.dilimde tek dua allah isteyen herkese versin bizede sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. ..
. Hadi gözün aydın çok sevindim.Geldim canim ayy o sesle iki hafta idare edicem masallah subhanallah gumbur gumbur du minnak 8+6 olmus yavrum ama okadar cok gaz vardiki ben pek goremedim malesef doktor ilac verdi gazdan ben bile zor goruyorum dedi bi toz yazdi yemeklerden sonra su an icin cok sukur cok iyi gidiyoruz :) tek sorunum ultrason aletini cok bastiriyor doktorum ve cidden karnim cok aciyor hala gecmedi sanirim aletcok eski
Günaydın Kızlar bu sabah boğazım hafif acıyo sanki.ıhlamur içtim sakıncası yoktur dimi varmı aranızda içen?
Geldim canim ayy o sesle iki hafta idare edicem masallah subhanallah gumbur gumbur du minnak 8+6 olmus yavrum ama okadar cok gaz vardiki ben pek goremedim malesef doktor ilac verdi gazdan ben bile zor goruyorum dedi bi toz yazdi yemeklerden sonra su an icin cok sukur cok iyi gidiyoruz :) tek sorunum ultrason aletini cok bastiriyor doktorum ve cidden karnim cok aciyor hala gecmedi sanirim aletcok eski
Ay hadi gozunaydin canim. Gaz ilaci rahatlatir seni cok iyi olmus bence ilac vermesi. Canim bazi soktorlar bastiriyor ya aleti bende burada bir gitmiştim devlete o da cok bastirmisti rahatsiz etmisti cok ama kendi doktorum hic bastirmiyor cok sukur.Geldim canim ayy o sesle iki hafta idare edicem masallah subhanallah gumbur gumbur du minnak 8+6 olmus yavrum ama okadar cok gaz vardiki ben pek goremedim malesef doktor ilac verdi gazdan ben bile zor goruyorum dedi bi toz yazdi yemeklerden sonra su an icin cok sukur cok iyi gidiyoruz :) tek sorunum ultrason aletini cok bastiriyor doktorum ve cidden karnim cok aciyor hala gecmedi sanirim aletcok eski
Canim benimki dusuk genelde hep yuksek cikiyormus bilmiyorum artik pazartesiye randevu aldim gidicem hastaneye. Insallah sorun cikmaz sadece ilacla cozulur.Canım gittin mi.doktora?
Benim çok.samimi.arkadaşıminda.çok yüksekti hat ta hamileyken biopsi yapıldi
Hamileliği boyu nca ilaç kullandı.
Hiçbir şey olmadı cok tatlı sağlık mi sağlıklı bir erkek bebeği oldu maşallah .
İnsh bir sorun olmayacaktır.
Mide bulantıları fena canım ama az kaldı insh bitecek.
Fikirler.mobilyalar bakılmaya başlamış hadi bakalım.en güzel zamanlarını geliyor.
Hayirlisiyla güzel sonuçlarla gel canım.
Hayırlı olsun Gozunaydin.Allah sağlıkla kucağına almayi nasip.etsin :)
Ben yaşamadim canım.
Bende hala.yumurtalık adet ağrısı gibi karın ağrısı oluyor.
Hayırlı olsun Gözünüz aydın.
Ama ilk zamanda 1 ay uzun ya başka bir doktora gidersin bencede.
. Hadi gözün aydın çok sevindim.
Bastırmayi yaşamadim karnını agritacak kadar neden acaba belkude dediğin gibi.
Canim arada bende iciyorum gunde 3 e kadar sorun yokmus haataliktan korunmak icin içilebilir yani.Günaydın Kızlar bu sabah boğazım hafif acıyo sanki.ıhlamur içtim sakıncası yoktur dimi varmı aranızda içen?
Ya dogru tabi doktor veriyor ama arkadasim kullanma bak biri kullanmis yarik damak olusmus bebekte falan dedi korkuttu beni bende ikilemde kaldim ama en sevindigim bu haftanin sonunda allahin izniyle jeli birakiyoruzCanım hadi gözün aydın bebişinin kalbini duymuşsun ne güzel, muhtemelen doktorda gaz yüzünden zorlandığı için çok bastırmıştır.
Ayrıca ilacı doktor verdiyse kullan canım, zararlı bişeyi doktor niye versin? Hani ilaçlar bu kadar zararlı olsa, gebe kalabilmek için baştan beri dünya dolu ilaç kullanıyoruz...
Herseyguzelolcak canımcım var ya 2 gün çektim o mide bulantısını aman Allah.... Şimdi iyiyim şükür. Araştırmalara da başladık napalım her anne adayı heveslidir ama hani bizler beklemek namında da, diğer konularda da daha hassas gibiyiz ya ondan bi ayrı hevesliyiz gibiyiz diyorum. Ondan yaa
Tabi ki Rabbim sağlıklı ve ömürlü nasip etsin. Ama dediğin gibi merak ediyor insan :) neyse az kaldı ne ki 4 hafta geçer gider. 9+4 olduk bile maşallah2.5 hafta kaldi cokheyecanliyim cani. Ya.bizimde bir tanesi o kadar hareketli ki bizde tam tersi onun kiz oldugunu dusunuyoruz vucut yapisi cok daha kibar onun digerine gore. En onemlisi saglikli olmalari canim ya aslinda cinsiyetten cok ölçümleri merak ediyorum ben. Insallah hersey cok saglikli cikar da cinsiyetleri hic onemli degil bizimkisi sadece merak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?