2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin

geçmiş olsun canım sabır diliyorum evet durmak yok yola devam inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar gunaydin aksam kaca kadar dayabiliyorsunuz ya ben 9 da uyuyorum nasil olacak boyle?herkes mi ayni acaba

Evet ilk haftalarda gün içinde uyuklama ve erken yatma çok normal :) ben 3. ayı geçmeme rağmen 12'ye kadar duramıyorum asla, ki gün içinde kestiriyorum bazen...

Canlar ben iki gündür boğaz ağrısından ölüyorum ilaç icemiyorum bitki Çaylarını da önermiyor doktor sesim bole çıkmıyor ne yapsam geçer yaa öliciiiimmm
benimde sol bademciğim şişti ilaçsız iyileşmeye çalışıyorum, çok soğuk bir şey de içmedim halbuki ama bağışıklık sistemimiz zayıflıyormuş hamileyken o yüzden grip, nezle ve bademcik sık karşılaşılan rahatsızlıklarmış.

geçmiş olsun canım, inşallah sorunun ne olduğunu tespit edebilirler de sonraki gebeliğinde aynı şeyi yaşamazsın. allah sabır ve sıhhat versin.

Üst üste böyle haberleri duymak çok üzdü beni yaaaa, inanın içim çıkana kadar ağlamak istiyorum.

Demekki bebişlerin nasibi yokmuş, yeniden hayırlı haberlerini alırız inş. en kısa zamanda ve hayırlarla kucağına almakda nasip olur. Gel tekrar burdayız hayırlarla

Kızlar ben bir de psikopata bağladım dün. taydin in bebişini duyunca zaten bi sinir gelmişti bana. bugünde mine Doktor keseden sonra nasıl 1 aydan daha sonraya atar bizi yaa, belki benim bebeğimde gelişmiyor? Bunun aksini ispat edebilecek tek şey şu an ayakta olmam mı, bebeğe bişey olup bana yansırsa mı bilcem ben ne olduğunu? Dün sinirimi eşime yansıttım ve gece uyuyamadım ben...
Eşim diyor napıyım yarın götüreyim mi, dedim perinatoloji muayenesi yarın değil o yüzden bakmıcak. Ama dedim bir dahaki sefer 1 ay atmasına kesinlikle müsade etmicem.

Çok üzülüyorum ben yaaa Nice sıkıntılarla onca döktüğümüz parayla ve ilaçla bebeklerimize sahibiz bu kadar ucuz olmamalı...

bugun kalp atislarini duyduk minikimin. tam hastaneye gitmeden once cok hafif kanamam oldu,peceteye 3-4 damla..doktorum kanama gebelik tehdidi diyip bana iatirahat verdi. Dualarinizi eksik etmeyin zor kavustum boyle kaybetmek istemiyorum

Sen bol bool dinlen canım aman kalkma, ilaçlarını geçirme, Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun tekrar aramızda gelirsin inşallah .tabiki yola en sağlıklı şekilde Allah nasip etsin canim

bugun kalp atislarini duyduk minikimin. tam hastaneye gitmeden once cok hafif kanamam oldu,peceteye 3-4 damla..doktorum kanama gebelik tehdidi diyip bana iatirahat verdi. Dualarinizi eksik etmeyin zor kavustum boyle kaybetmek istemiyorum
Canım geçmiş olsun ayağının altina yastık koyarak uzan benimde iki kere olmuştu her hafta düşüğe karşı iğne oluyorum iyice dinlen Allaha emanet olun canim

OTE]
Canim al bendende okadar yeniden icime korkular girsi psikolojik orammi agriyor birama biseymi oldu modundayim yine rabbim bebeklerimizi bize bagislasin sen baska bi doktora gitsene bi seferlik nolucakki karnindan ultrasonla bakicak sigortan varsa oyle cok paradacdegil git icin rahatlasin gor bence bir ay cok fazla benim doktorum sen rahat ediceksen istiyorsan her hafta gel gor yavrunu diyor bi seferlik giy bi doktora bence

Geçen haftalarda bende çok pis takmıştım canım, başka özel doktora gitsem mi diye, sonra demiştim ya ben kafamı başka şeylere verince unuttum gitti. Zaten artık muayeneye 1 hafta kaldı. O gün 1 ay daha ara verirse kabul etmicem.
Parasını filan geçmişim artık özele de gitsem en fazla vereceğim 60-70 lira. Gerçi ben hocama ilk muayeneye gittikten sonra daha hiç para vermedim. Burdaki fakültede hocaya bir kere gidince 3 ay o muayenenin gelişimi diye para almıyorlar. Daha önceki doçentime de gittiğimde 1 kere gitmiştim, sonrasında 1 sene neredeyse tahlildi, sonuç göstermeydi hepsine baktı ama hiç para vermedim.

Bu streste hiç iyi değil. Neyse dışarı çıkıcam ilaçlarımı almam lazım, umarım temiz hava iyi gelir...

Haklisin canim bir hafta kalfiysa bisey kalmamis zaten bencede boyle stees olmamiz iyi degil karnim agrimaya basladi ne yapsam diye gezinip duruyorum bos bos evin icinde bebek esyalarina bakayim bari unutturur o zaman :)

Kizlar gunaydin aksam kaca kadar dayabiliyorsunuz ya ben 9 da uyuyorum nasil olacak boyle?herkes mi ayni acaba

İlk zamanlar oyleydim ama şimdi 23:00 kadar kalabiliyorum canım.

Canlar ben iki gündür boğaz ağrısından ölüyorum ilaç icemiyorum bitki Çaylarını da önermiyor doktor sesim bole çıkmıyor ne yapsam geçer yaa öliciiiimmm

Çok geçmiş olsun ılık.su iç canım su önemli.

Çok üzüldüm ardarda haber alıyoruz.
En az sizin kadar etkileniyordu bizde.
Allahım hayırlısini nasıl etsin hepimiz için.
Korkular kaygılar boş ona emanet.
En yakın zamanda aramızda ol yine insh.

Hayırlı olsun.
Benimde böyle devam ediyor.
Kanama olunca dinleniyorum.

Selam kizlar ben de bugun kontrole gittim sukur bir seyi yoktu bebisimin. Bu p.tesi kucuk bir basur operasyonu gecirdim baya zor durumdaydim cunku. Lokal uyusturup yapti dr iki gun zor gecti ama simdi daha iyiyim. Bebis de etkilenmemis gozukuyor. Yazdiklarinizi okuyorum ama bir turlu katilip bir seyler yazamiyorum ozellikle bebek esyalari bakma ya da bebisi gorunce duygulanmayla ilgili. Saglikli oldugu icin cok seviniyorum ama ben de hic duygusallik yok kendimi hic hamile gibi de hissetmiyorum. 35 yasindayim 2 yildir bekliyorum en son tup bebekte cagre buldum ama bi turlu duygusallik yok icimde ilk duydugum andan beri sukrediyorm ama hic aglama, ici icine sigmama, heyecan, endise, korku yok o yuzden kendimi tuhaf hissediyorUm belki hareketlenirse birseYler hissetmeye baslarim. Heyecaniniza ortak olamadığım icin uzgunum ama hep aklimdasiniz.

Cok uzuldum canim insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasarsin bize guzel haberlerini ver unutma bu grubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…