- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
taydin canım nasılsın gittin mi dr a nası gidio bebişinin gelişimi bi sorun yoktur inşallah
Cok üzme kendini canım muhakkak zor bi durum ama ileri bakmak zorundayız bizi Rabbim bu şekilde imtihan ediyo sonu güzel olacak insaAllah ne güzel dondurulmus da varmış Rabbim yardimcin olacak canımO
Maalesef... Cumadan bu güne hiç gelişmemiş. Dr. Dusuk için ilaç verdi. Eve dönüyorum. Bugün kullanicam. Cuma dusup dusmedigini kontrol edecek. Dusmediyse kürtaj yapılacak. Omursuzmus canım.. Buraya kadarmis.. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Sonra da yolumuza devam edicez kismetse dondurulmuslarla.
Hepinize sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebekler diliyorum kızlar. Allaha emanet olun siz de mucizeleriniz de. Kavuşmak bu sefer nasip değilmiş bana. İnşallah çok beklemeden yeniden katilirim bu kervana..
geçmiş olsun canım üzülme diyemiycem insan gerçekten üzülüyor ama kısa sürede toparlanmaya çalış bak ben 6. denememde hamile kalabildim her seferinde yıkıldık ama tekrar toparlanıp denemeye çalıştık sonunda oldu şükürler olsun çok ara vermemeni tavsiye ederim daha kolay oluyor en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallahO
Maalesef... Cumadan bu güne hiç gelişmemiş. Dr. Dusuk için ilaç verdi. Eve dönüyorum. Bugün kullanicam. Cuma dusup dusmedigini kontrol edecek. Dusmediyse kürtaj yapılacak. Omursuzmus canım.. Buraya kadarmis.. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Sonra da yolumuza devam edicez kismetse dondurulmuslarla.
Hepinize sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebekler diliyorum kızlar. Allaha emanet olun siz de mucizeleriniz de. Kavuşmak bu sefer nasip değilmiş bana. İnşallah çok beklemeden yeniden katilirim bu kervana..
Canim ne dicegimi bilemiyorum rabbim bidaha yasatmasin ama senin icin en iyi teselli buzbebeklerin seni bekliyor demekki senin melegin orda seni bekliyor artik dualarimdasin rabbim insallah daim sevinc yasatsin hepimize en kisa zamanda guzel haberlerin gelir insallahO
Doktorun zararli olsa vermezdi canim o baska birseyle alakalidir. Biz 12.haftada birakicaz jeli senij doktor erken biraktiriyorYa dogru tabi doktor veriyor ama arkadasim kullanma bak biri kullanmis yarik damak olusmus bebekte falan dedi korkuttu beni bende ikilemde kaldim ama en sevindigim bu haftanin sonunda allahin izniyle jeli birakiyoruz
Biz 10+1 iz canim zaman hizli geçiyor rabbimin izniyle o gunleride gorucezTabi ki Rabbim sağlıklı ve ömürlü nasip etsin. Ama dediğin gibi merak ediyor insan :) neyse az kaldı ne ki 4 hafta geçer gider. 9+4 olduk bile maşallah
Canim biz cumartesi hibor igneyi biraktk canim tehlike gorduyse daha uzun kullandirabilirKizlar bu coraspine ne kadar devam edilcek sormak hic aklima gelmedi ya
Rabbim sabir versin canim insallah tez zamanda gelir meleklerin... Dualarimizdasin..O
O
Cok üzme kendini canım muhakkak zor bi durum ama ileri bakmak zorundayız bizi Rabbim bu şekilde imtihan ediyo sonu güzel olacak insaAllah ne güzel dondurulmus da varmış Rabbim yardimcin olacak canım
geçmiş olsun canım üzülme diyemiycem insan gerçekten üzülüyor ama kısa sürede toparlanmaya çalış bak ben 6. denememde hamile kalabildim her seferinde yıkıldık ama tekrar toparlanıp denemeye çalıştık sonunda oldu şükürler olsun çok ara vermemeni tavsiye ederim daha kolay oluyor en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
L
Canim ne dicegimi bilemiyorum rabbim bidaha yasatmasin ama senin icin en iyi teselli buzbebeklerin seni bekliyor demekki senin melegin orda seni bekliyor artik dualarimdasin rabbim insallah daim sevinc yasatsin hepimize en kisa zamanda guzel haberlerin gelir insallah
Doktorun zararli olsa vermezdi canim o baska birseyle alakalidir. Biz 12.haftada birakicaz jeli senij doktor erken biraktiriyor
Biz 10+1 iz canim zaman hizli geçiyor rabbimin izniyle o gunleride gorucez
Canim biz cumartesi hibor igneyi biraktk canim tehlike gorduyse daha uzun kullandirabilir
Rabbim sabir versin canim insallah tez zamanda gelir meleklerin... Dualarimizdasin..
En kısa zamanda bekliyoruz seni tekrar canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. hepimize
En yakın ve en doğru zamanda tekrar yanımızda olman dilegi ile ve daha ne diyeceğimi bilemiyorum... al buzdan bebisleri gel olur muSagolun kızlar, Allah razı olsun hepinizden.. İnanın belirsizlik benim için çok da can sıkıcı ve üzücü oldu. Belki de surec beni bugune hazirlamisti. Ne benim ne doktorun elimizden gelen bir şey yok maalesef. Uzulmekle yikilmakla elime bir şey gecmeyeceginin farkındayım. Tabii ki herşeyin yolunda gitmesini isterdim. Ama demek ki o vakit henüz gelmemiş. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin. Dediginiz gibi sukur ki iki tane buz bebeğim var. Sağlıkla içinde bulunduğum bu durumdan kurtulup mümkün olan en kısa zamanda buz bebeklerimi almaya gidicem Allahın izniyle. Belki nasip onlardır, kim bilir belki de ikiz gelirler. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gostersin hepimize.
Allaha emanet olun, bebislerinize ve kendinize iyi bakın. En kısa zamanda güzel haberlerle gorusmek üzere hoşçakalın.
Canım senin için en güzel en sağlıklı vakitte bebislerinin haberini vermek üzere bekliyoruzSagolun kızlar, Allah razı olsun hepinizden.. İnanın belirsizlik benim için çok da can sıkıcı ve üzücü oldu. Belki de surec beni bugune hazirlamisti. Ne benim ne doktorun elimizden gelen bir şey yok maalesef. Uzulmekle yikilmakla elime bir şey gecmeyeceginin farkındayım. Tabii ki herşeyin yolunda gitmesini isterdim. Ama demek ki o vakit henüz gelmemiş. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin. Dediginiz gibi sukur ki iki tane buz bebeğim var. Sağlıkla içinde bulunduğum bu durumdan kurtulup mümkün olan en kısa zamanda buz bebeklerimi almaya gidicem Allahın izniyle. Belki nasip onlardır, kim bilir belki de ikiz gelirler. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gostersin hepimize.
Allaha emanet olun, bebislerinize ve kendinize iyi bakın. En kısa zamanda güzel haberlerle gorusmek üzere hoşçakalın.
Canım ne desem bilemedim bunun tesellisi yok maalesef Rabbim zamanını bizden iyi biliyor sakin üzme kendini inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine dualarım seninleO
Sagolun kızlar, Allah razı olsun hepinizden.. İnanın belirsizlik benim için çok da can sıkıcı ve üzücü oldu. Belki de surec beni bugune hazirlamisti. Ne benim ne doktorun elimizden gelen bir şey yok maalesef. Uzulmekle yikilmakla elime bir şey gecmeyeceginin farkındayım. Tabii ki herşeyin yolunda gitmesini isterdim. Ama demek ki o vakit henüz gelmemiş. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin. Dediginiz gibi sukur ki iki tane buz bebeğim var. Sağlıkla içinde bulunduğum bu durumdan kurtulup mümkün olan en kısa zamanda buz bebeklerimi almaya gidicem Allahın izniyle. Belki nasip onlardır, kim bilir belki de ikiz gelirler. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gostersin hepimize.
Ben 6 aya kadar devam edicem canımKizlar bu coraspine ne kadar devam edilcek sormak hic aklima gelmedi ya
O
Can'ım benim hayırlısı olan buz bebeklerindir belki de gerçekten ...en kısa zamanda yanımızda olacaksın Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut ...Can'ım benim rabbim yar ve yardımcın olsun Hakkı'nda hep en hayırlısı olsun tatlımSagolun kızlar, Allah razı olsun hepinizden.. İnanın belirsizlik benim için çok da can sıkıcı ve üzücü oldu. Belki de surec beni bugune hazirlamisti. Ne benim ne doktorun elimizden gelen bir şey yok maalesef. Uzulmekle yikilmakla elime bir şey gecmeyeceginin farkındayım. Tabii ki herşeyin yolunda gitmesini isterdim. Ama demek ki o vakit henüz gelmemiş. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin. Dediginiz gibi sukur ki iki tane buz bebeğim var. Sağlıkla içinde bulunduğum bu durumdan kurtulup mümkün olan en kısa zamanda buz bebeklerimi almaya gidicem Allahın izniyle. Belki nasip onlardır, kim bilir belki de ikiz gelirler. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gostersin hepimize.
Bende uyiyorum canim max 10 ama gece cok uyaniyorum tuvalete acikmaya hep uyaniyorumKizlar gunaydin aksam kaca kadar dayabiliyorsunuz ya ben 9 da uyuyorum nasil olacak boyle?herkes mi ayni acaba
Canim al bendende okadar soguk ayran ictim kendim kasindim balli limonlu su icicem artik sicak iyi gelir belkiCanlar ben iki gündür boğaz ağrısından ölüyorum ilaç icemiyorum bitki Çaylarını da önermiyor doktor sesim bole çıkmıyor ne yapsam geçer yaa öliciiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?