- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Selam kizlar ben de bugun kontrole gittim sukur bir seyi yoktu bebisimin. Bu p.tesi kucuk bir basur operasyonu gecirdim baya zor durumdaydim cunku. Lokal uyusturup yapti dr iki gun zor gecti ama simdi daha iyiyim. Bebis de etkilenmemis gozukuyor. Yazdiklarinizi okuyorum ama bir turlu katilip bir seyler yazamiyorum ozellikle bebek esyalari bakma ya da bebisi gorunce duygulanmayla ilgili. Saglikli oldugu icin cok seviniyorum ama ben de hic duygusallik yok kendimi hic hamile gibi de hissetmiyorum. 35 yasindayim 2 yildir bekliyorum en son tup bebekte cagre buldum ama bi turlu duygusallik yok icimde ilk duydugum andan beri sukrediyorm ama hic aglama, ici icine sigmama, heyecan, endise, korku yok o yuzden kendimi tuhaf hissediyorUm belki hareketlenirse birseYler hissetmeye baslarim. Heyecaniniza ortak olamadığım icin uzgunum ama hep aklimdasiniz.
Kızlar fazla kendinizi dinlemeyin stres herseyi tetikler Allah korusun Rabbime emanet onlar hergün 7 Âyetel kursi okuyalım elimizi bebislerimizin üstüne koyup bişey olmaz İnşaAllah
Valla bende cok erken uyuyorum canim yaBende uyiyorum canim max 10 ama gece cok uyaniyorum tuvalete acikmaya hep uyaniyorum
Canim boyle haberlere cok uzuluyorum ya rabbim sabir versin insallh tez zamanda gelir bebeklerinKizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin
Benim o sansimda yok canim gun icinde uyusam daha kolay olacak gibi. Insallah zamanla duzelir ben 11 e kadar dursam cok sevinicem ama duramiyorum 9 gibi uyuyakaliyorumEvet ilk haftalarda gün içinde uyuklama ve erken yatma çok normal :) ben 3. ayı geçmeme rağmen 12'ye kadar duramıyorum asla, ki gün içinde kestiriyorum bazen...
Ayyy hepimiz ayni durumdayiz desenize:) ben genelde 7 gibi uyuyakalıyorum, 9da falan uyanıp bir iki saat daha oturabiliyorum. sonra yine yatak, öğlen 11e kadar uyku.
Insallah hic birsey olmaz canim iyi dusun ki sımsıkı tutunsun sanabugun kalp atislarini duyduk minikimin. tam hastaneye gitmeden once cok hafif kanamam oldu,peceteye 3-4 damla..doktorum kanama gebelik tehdidi diyip bana iatirahat verdi. Dualarinizi eksik etmeyin zor kavustum boyle kaybetmek istemiyorum
Canim baslangucta 1 ay gercekten cok fazla. Bence 12.haftaya kadar 2 3 haftada bir gidilmeli mutlaka.Kızlar ben bir de psikopata bağladım dün. taydin in bebişini duyunca zaten bi sinir gelmişti bana. bugünde mineDoktor keseden sonra nasıl 1 aydan daha sonraya atar bizi yaa, belki benim bebeğimde gelişmiyor? Bunun aksini ispat edebilecek tek şey şu an ayakta olmam mı, bebeğe bişey olup bana yansırsa mı bilcem ben ne olduğunu? Dün sinirimi eşime yansıttım ve gece uyuyamadım ben...
Eşim diyor napıyım yarın götüreyim mi, dedim perinatoloji muayenesi yarın değil o yüzden bakmıcak. Ama dedim bir dahaki sefer 1 ay atmasına kesinlikle müsade etmicem.
Çok üzülüyorum ben yaaaNice sıkıntılarla onca döktüğümüz parayla ve ilaçla bebeklerimize sahibiz bu kadar ucuz olmamalı...
Bende durabilsem cok sevinicem canim bugun okulda hep esnedim sanki dun 9 da uyuyan ben degilmisim gibi. Vucudum adapte olamadi birde tiroit dusuklugude yorgunluga nedenn oluyormus biran once gitsek de doktora alsak ilacimizi.İlk zamanlar oyleydim ama şimdi 23:00 kadar kalabiliyorum canım.
Çok geçmiş olsun ılık.su iç canım su önemli.
Çok üzüldüm ardarda haber alıyoruz.
En az sizin kadar etkileniyordu bizde.
Allahım hayırlısini nasıl etsin hepimiz için.
Korkular kaygılar boş ona emanet.
En yakın zamanda aramızda ol yine insh.
Hayırlı olsun.
Benimde böyle devam ediyor.
Kanama olunca dinleniyorum.
Meraba kızlar iki arkadaş için çok Üzgünüm bende ama yılmaz yok devam Rabbimin izniyle bebislerimiz bize gelecek ..ben de bugun iki güzel kalp atışı duydum çok çok güzeller di Rabbim bebislerimizi bizlere bagislasin insallah
Bulantısı olan kızlar ne Zaman başladı bulantılarınız ...benim bir günüm bir günüme uymuyor kendime şaşırıyorum ..dün akşam yemekten sonra tiksinme oldu midem kalktı durdu bu sabahta öyle ..ama şimdi aniden bir açlık girdi ki öğlen çok iyi yemiştim .. aklıma bir şey geldi sipariş verdim ve ben böyle bir açlık böyle bir yeme görmedim kendimden korktum yahu :)) Bir günüm bir günüme uymuyor dengesiz oldum çıktım
Cok sevindim canim bide pazartesi gidicez insallah tiroit kontrol altına alinir canim ya dua et banada korkuyorumumuttttt canım evet az kaldı doktora gitmeme belkude onunla da alakalıdır.
Bende bugün gittim tekrar idrar verdim.
Çok sukur ki gitmiş mikrop artık yok.
Gozunaydin canım.Amin canım insh.
Aynı ben canım bi gün sevdiğimden ertesi gün tiskiniyorum.
Sipariş ediyorum.bi çok yiyorum.bi sipariş ediyirum geliyor elimi suremiyorum.
Bi dengesiz de ben buradayım.
Valla bende cok erken uyuyorum canim ya
Canim boyle haberlere cok uzuluyorum ya rabbim sabir versin insallh tez zamanda gelir bebeklerin
Benim o sansimda yok canim gun icinde uyusam daha kolay olacak gibi. Insallah zamanla duzelir ben 11 e kadar dursam cok sevinicem ama duramiyorum 9 gibi uyuyakaliyorum
Ayyy hepimiz ayni durumdayiz desenize
Insallah hic birsey olmaz canim iyi dusun ki sımsıkı tutunsun sana
Canim baslangucta 1 ay gercekten cok fazla. Bence 12.haftaya kadar 2 3 haftada bir gidilmeli mutlaka.
Bende durabilsem cok sevinicem canim bugun okulda hep esnedim sanki dun 9 da uyuyan ben degilmisim gibi. Vucudum adapte olamadi birde tiroit dusuklugude yorgunluga nedenn oluyormus biran once gitsek de doktora alsak ilacimizi.
Meraba kızlar iki arkadaş için çok Üzgünüm bende ama yılmaz yok devam Rabbimin izniyle bebislerimiz bize gelecek ..ben de bugun iki güzel kalp atışı duydum çok çok güzeller di Rabbim bebislerimizi bizlere bagislasin insallah
Bulantısı olan kızlar ne Zaman başladı bulantılarınız ...benim bir günüm bir günüme uymuyor kendime şaşırıyorum ..dün akşam yemekten sonra tiksinme oldu midem kalktı durdu bu sabahta öyle ..ama şimdi aniden bir açlık girdi ki öğlen çok iyi yemiştim .. aklıma bir şey geldi sipariş verdim ve ben böyle bir açlık böyle bir yeme görmedim kendimden korktum yahu :)) Bir günüm bir günüme uymuyor dengesiz oldum çıktım
Canim herseyi cok hizli yasiyorsun sen masallahhhbazi doktorlari anlamak gercekten zor canim ya sen iyi dayandim benim doktorum 2 hafta sonra gel dedi ben dayanamadim 1 hafta sonra baska yere gittim ki doktoruma gercekten cok guveniyorum ona ragmen dusun yani. Bence biraz doktorlar bizi anlamiyorlar rahatlar.Canım ilk etap hocadır o işini biliyor diye pek sızlanmamıştım. Sadece kalp atışını duyma merakı vardı. Ama taydini duyunca bi tuhaf oldum ne bileyim yani. O kadar beklenir mi. İşlerine gelmeyince sakıncalı bu böyle olmaz diyiveriyorlar ama dimi?
Herkes duydu çok şükür kalp atışını daha ben duycam....
Hadi gözün aydın, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Değerlerin kaçtı acaba? Yazdıysan bile sanırım unutmuşum ben
O dengesizliğin sebebi bebiş canımben de 2 gün mide bulantısı çektim, offf yani. Bi gün kalktım bişey yok aaaaa deli gibi midem kazınıyo. Bişeyi canım çok istiyo istiyo, yiyorum bikaçgün sonra görmek istemiyorum. Deli gibi sevdiğim çekirdeği gözüm görmek istemiyo şimdi hiç. Hayatta çekirdeksizlik çekeceğimi bilmezdim.
Deli gibi gelcek ama sizin göbeğiniz kıllandı mı kızlar?
Hiç ummazdım ben ama sabah kılları görünce gözlerim döndüdedim sanki daha dün yoktu bunlar. Erken değil mi böyle şeyler için yaaa. Göbek deliğimden aşşağı çizgi bile var arkadaş ne çabuk çıktı
Canim o sanirim rahim buyudugu icin oluyor olabilir ya 2 3 gum once bendede olmustu. 2 gundur de kasikta agri gibi birsey var bir sag da oluyor bir solda sanirim hepsi normalKizlar ya bu igneler hamilelik derken benim gobegim cok tuylendi varmi boyle olan ?
bide kizlar benim vajina girisimde karincalanma varbu neki anlamadim
Canim herseyi cok hizli yasiyorsun sen masallahhhbazi doktorlari anlamak gercekten zor canim ya sen iyi dayandim benim doktorum 2 hafta sonra gel dedi ben dayanamadim 1 hafta sonra baska yere gittim ki doktoruma gercekten cok guveniyorum ona ragmen dusun yani. Bence biraz doktorlar bizi anlamiyorlar rahatlar.
Kizlar ya bu igneler hamilelik derken benim gobegim cok tuylendi varmi boyle olan ?
bide kizlar benim vajina girisimde karincalanma varbu neki anlamadim
Canim o sanirim rahim buyudugu icin oluyor olabilir ya 2 3 gum once bendede olmustu. 2 gundur de kasikta agri gibi birsey var bir sag da oluyor bir solda sanirim hepsi normal
9 gün 286 12 gün 2000 li çıkmıştı benim ki çift emriyoy du canimCanım ilk etap hocadır o işini biliyor diye pek sızlanmamıştım. Sadece kalp atışını duyma merakı vardı. Ama taydini duyunca bi tuhaf oldum ne bileyim yani. O kadar beklenir mi. İşlerine gelmeyince sakıncalı bu böyle olmaz diyiveriyorlar ama dimi?
Herkes duydu çok şükür kalp atışını daha ben duycam....
Hadi gözün aydın, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Değerlerin kaçtı acaba? Yazdıysan bile sanırım unutmuşum ben
O dengesizliğin sebebi bebiş canımben de 2 gün mide bulantısı çektim, offf yani. Bi gün kalktım bişey yok aaaaa deli gibi midem kazınıyo. Bişeyi canım çok istiyo istiyo, yiyorum bikaçgün sonra görmek istemiyorum. Deli gibi sevdiğim çekirdeği gözüm görmek istemiyo şimdi hiç. Hayatta çekirdeksizlik çekeceğimi bilmezdim.
Deli gibi gelcek ama sizin göbeğiniz kıllandı mı kızlar?
Hiç ummazdım ben ama sabah kılları görünce gözlerim döndüdedim sanki daha dün yoktu bunlar. Erken değil mi böyle şeyler için yaaa. Göbek deliğimden aşşağı çizgi bile var arkadaş ne çabuk çıktı
LCanim cok sagol icim rahatladi karincalanma cok tedirgin etti beni noluyoruz dedim benimde bi sag bi sol sanci hep bugun sanirim buyudukce rahim iyice baski yapiyor artikCanim o sanirim rahim buyudugu icin oluyor olabilir ya 2 3 gum once bendede olmustu. 2 gundur de kasikta agri gibi birsey var bir sag da oluyor bir solda sanirim hepsi normal
9 gün 286 12 gün 2000 li çıkmıştı benim ki çift emriyoy du canim
Amin canım hepimizinteşekkürler cevap için canım, artış oranı iyiymiş maşallah. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.
Sen diye diye iki yapcan bebekleri sabirbende cizgide yok killanma da yok benimde belirtiler geriden geliyorBen kafayı ders çalışmaya verdim ondan üzerine düşmedim unuttum yani. Yoksa bende pek duramazdım. Ama hakikaten anlamıyorlar bizi
Bende de bende de
Onlar bende de var bende de, artık normal diyip aldırmıyorum da
Daha 9 haftadan kıl nedir yaa, ya o çizgihani 3 ayı geçsem tamam bunlarda normal dicem üstüne düşmicem. Ama 9 haftalığız
Yoksaaaa kızlar ikizmi bebişlerimo yüzden mi daha çabuk oluyor bunlar. İkiz bebeğe bağladım olayı yine pes bana
Daha neler yasicaz kim bilir canim ya zaman gectikce neler gosterecek bu bebisler bize. Bu aksamda sag kulagimin arkasindan enseme dogru cok fena bir sanci var basim cok agriyor ilac icmek te istemiyorum sanirim uyumadigimdan olduLCanim cok sagol icim rahatladi karincalanma cok tedirgin etti beni noluyoruz dedim benimde bi sag bi sol sanci hep bugun sanirim buyudukce rahim iyice baski yapiyor artik
Canim sordum ben cok bas agrim olmaya basladi kanim sinirdaydi acaba artik yetmiyormu diye doktora hayir bas agrisi cok normal hormonlar tavan yapiyorken bide istune ekstra progestan kullanip dahada yukseltiyoruz basinin agrimasindann dogali yok ilaclar kesilince hafiflicek dedi sadece gerilim tipi bas agrisi olmasin dedi o ne demekse :))Sen diye diye iki yapcan bebekleri sabirbende cizgide yok killanma da yok benimde belirtiler geriden geliyor
Daha neler yasicaz kim bilir canim ya zaman gectikce neler gosterecek bu bebisler bize. Bu aksamda sag kulagimin arkasindan enseme dogru cok fena bir sanci var basim cok agriyor ilac icmek te istemiyorum sanirim uyumadigimdan oldu
Valla bilmiyorum canim uykum geldi direndim misafir vardi uyumadim sonra basladi bende uykusuzluktan oldu diye dusundum sukur simdi gecti.Canim sordum ben cok bas agrim olmaya basladi kanim sinirdaydi acaba artik yetmiyormu diye doktora hayir bas agrisi cok normal hormonlar tavan yapiyorken bide istune ekstra progestan kullanip dahada yukseltiyoruz basinin agrimasindann dogali yok ilaclar kesilince hafiflicek dedi sadece gerilim tipi bas agrisi olmasin dedi o ne demekse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?