2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Çok geçmiş dün canım.
Bebeğinin iyi olmasina da sevindim.
Yaşadığım duygu durumlarında normal bence,kafana takma ben niye olamıyorum diye.
Bende çok sakin görüyorum kendimi hala söylemedim tanıdıklarıma hala biz inanamiyorum herhalde.
Hepsi ayrı ayrı mucize ama tüp bebekle gelenler ayrı bir mucize.
Bizim kafalar bence hala dumanlı
Karnimiz büyüyünce insh daha aliscaz.

Kızlar fazla kendinizi dinlemeyin stres herseyi tetikler Allah korusun Rabbime emanet onlar hergün 7 Âyetel kursi okuyalım elimizi bebislerimizin üstüne koyup bişey olmaz İnşaAllah

Aynen canım ben her bunaldigimda,
Agrim bulantım oldugunda m okuyorum
Öyle iyi geliyor ki sana emanet Allahım diyorum.

Bende uyiyorum canim max 10 ama gece cok uyaniyorum tuvalete acikmaya hep uyaniyorum
Valla bende cok erken uyuyorum canim ya
Canim boyle haberlere cok uzuluyorum ya rabbim sabir versin insallh tez zamanda gelir bebeklerin
Evet ilk haftalarda gün içinde uyuklama ve erken yatma çok normal :) ben 3. ayı geçmeme rağmen 12'ye kadar duramıyorum asla, ki gün içinde kestiriyorum bazen...
Benim o sansimda yok canim gun icinde uyusam daha kolay olacak gibi. Insallah zamanla duzelir ben 11 e kadar dursam cok sevinicem ama duramiyorum 9 gibi uyuyakaliyorum
:) ben genelde 7 gibi uyuyakalıyorum, 9da falan uyanıp bir iki saat daha oturabiliyorum. sonra yine yatak, öğlen 11e kadar uyku.
Ayyy hepimiz ayni durumdayiz desenize
bugun kalp atislarini duyduk minikimin. tam hastaneye gitmeden once cok hafif kanamam oldu,peceteye 3-4 damla..doktorum kanama gebelik tehdidi diyip bana iatirahat verdi. Dualarinizi eksik etmeyin zor kavustum boyle kaybetmek istemiyorum
Insallah hic birsey olmaz canim iyi dusun ki sımsıkı tutunsun sana
Canim baslangucta 1 ay gercekten cok fazla. Bence 12.haftaya kadar 2 3 haftada bir gidilmeli mutlaka.
Bende durabilsem cok sevinicem canim bugun okulda hep esnedim sanki dun 9 da uyuyan ben degilmisim gibi. Vucudum adapte olamadi birde tiroit dusuklugude yorgunluga nedenn oluyormus biran once gitsek de doktora alsak ilacimizi.

Bulantısı olan kızlar ne Zaman başladı bulantılarınız ...benim bir günüm bir günüme uymuyor kendime şaşırıyorum ..dün akşam yemekten sonra tiksinme oldu midem kalktı durdu bu sabahta öyle ..ama şimdi aniden bir açlık girdi ki öğlen çok iyi yemiştim .. aklıma bir şey geldi sipariş verdim ve ben böyle bir açlık böyle bir yeme görmedim kendimden korktum yahu :)) Bir günüm bir günüme uymuyor dengesiz oldum çıktım

umuttttt canım evet az kaldı doktora gitmeme belkude onunla da alakalıdır.
Bende bugün gittim tekrar idrar verdim.
Çok sukur ki gitmiş mikrop artık yok.

Gozunaydin canım.Amin canım insh.

Aynı ben canım bi gün sevdiğimden ertesi gün tiskiniyorum.
Sipariş ediyorum.bi çok yiyorum.bi sipariş ediyirum geliyor elimi suremiyorum.
Bi dengesiz de ben buradayım.

Cok sevindim canim bide pazartesi gidicez insallah tiroit kontrol altına alinir canim ya dua et banada korkuyorum

Canım ilk etap hocadır o işini biliyor diye pek sızlanmamıştım. Sadece kalp atışını duyma merakı vardı. Ama taydini duyunca bi tuhaf oldum ne bileyim yani. O kadar beklenir mi. İşlerine gelmeyince sakıncalı bu böyle olmaz diyiveriyorlar ama dimi?
Herkes duydu çok şükür kalp atışını daha ben duycam....

Hadi gözün aydın, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Değerlerin kaçtı acaba? Yazdıysan bile sanırım unutmuşum ben

O dengesizliğin sebebi bebiş canım ben de 2 gün mide bulantısı çektim, offf yani. Bi gün kalktım bişey yok aaaaa deli gibi midem kazınıyo. Bişeyi canım çok istiyo istiyo, yiyorum bikaçgün sonra görmek istemiyorum. Deli gibi sevdiğim çekirdeği gözüm görmek istemiyo şimdi hiç. Hayatta çekirdeksizlik çekeceğimi bilmezdim.

Deli gibi gelcek ama sizin göbeğiniz kıllandı mı kızlar?
Hiç ummazdım ben ama sabah kılları görünce gözlerim döndü dedim sanki daha dün yoktu bunlar. Erken değil mi böyle şeyler için yaaa. Göbek deliğimden aşşağı çizgi bile var arkadaş ne çabuk çıktı

Canim herseyi cok hizli yasiyorsun sen masallahhhbazi doktorlari anlamak gercekten zor canim ya sen iyi dayandim benim doktorum 2 hafta sonra gel dedi ben dayanamadim 1 hafta sonra baska yere gittim ki doktoruma gercekten cok guveniyorum ona ragmen dusun yani. Bence biraz doktorlar bizi anlamiyorlar rahatlar.

Kizlar ya bu igneler hamilelik derken benim gobegim cok tuylendi varmi boyle olan ?
bide kizlar benim vajina girisimde karincalanma varbu neki anlamadim

Kizlar ya bu igneler hamilelik derken benim gobegim cok tuylendi varmi boyle olan ?
Canim o sanirim rahim buyudugu icin oluyor olabilir ya 2 3 gum once bendede olmustu. 2 gundur de kasikta agri gibi birsey var bir sag da oluyor bir solda sanirim hepsi normal

Ben kafayı ders çalışmaya verdim ondan üzerine düşmedim unuttum yani. Yoksa bende pek duramazdım. Ama hakikaten anlamıyorlar bizi

Bende de bende de

Canim o sanirim rahim buyudugu icin oluyor olabilir ya 2 3 gum once bendede olmustu. 2 gundur de kasikta agri gibi birsey var bir sag da oluyor bir solda sanirim hepsi normal

Onlar bende de var bende de, artık normal diyip aldırmıyorum da
Daha 9 haftadan kıl nedir yaa, ya o çizgi hani 3 ayı geçsem tamam bunlarda normal dicem üstüne düşmicem. Ama 9 haftalığız

Yoksaaaa kızlar ikizmi bebişlerim o yüzden mi daha çabuk oluyor bunlar. İkiz bebeğe bağladım olayı yine pes bana

9 gün 286 12 gün 2000 li çıkmıştı benim ki çift emriyoy du canim

LCanim cok sagol icim rahatladi karincalanma cok tedirgin etti beni noluyoruz dedim benimde bi sag bi sol sanci hep bugun sanirim buyudukce rahim iyice baski yapiyor artik

Sen diye diye iki yapcan bebekleri sabirbende cizgide yok killanma da yok benimde belirtiler geriden geliyor
LCanim cok sagol icim rahatladi karincalanma cok tedirgin etti beni noluyoruz dedim benimde bi sag bi sol sanci hep bugun sanirim buyudukce rahim iyice baski yapiyor artik
Daha neler yasicaz kim bilir canim ya zaman gectikce neler gosterecek bu bebisler bize. Bu aksamda sag kulagimin arkasindan enseme dogru cok fena bir sanci var basim cok agriyor ilac icmek te istemiyorum sanirim uyumadigimdan oldu

Canim sordum ben cok bas agrim olmaya basladi kanim sinirdaydi acaba artik yetmiyormu diye doktora hayir bas agrisi cok normal hormonlar tavan yapiyorken bide istune ekstra progestan kullanip dahada yukseltiyoruz basinin agrimasindann dogali yok ilaclar kesilince hafiflicek dedi sadece gerilim tipi bas agrisi olmasin dedi o ne demekse :))

Valla bilmiyorum canim uykum geldi direndim misafir vardi uyumadim sonra basladi bende uykusuzluktan oldu diye dusundum sukur simdi gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…