Ya heralde yuklenen bu kadar hormon yuzunden tuylendik :) ay hic umrumda degil allah nasip ederse dogumda dokulur nasil olursaSelen_Ay babyinlove benim de göbeğimde tüylenme başlamış geçen gün iğne yapmak için açtığımda farkettim, ben de daha erken diye biliyordum ama önceden oralarda böyle bir kıl kalabalığı yoktu eminim. şimdi bikini giysem mesela önce göbeğimdeki tüyleri almam gerekir, önceden giyip denize gidiveriyordum hiç bir şey yapmama gerek kalmıyordu. göbek deliğimden aşağı da kahverengi bir çizgi oluşmuş, tüyden değil bayaa normal çizgi oluşmuş. azıcık sola doğru yamuk bir çizgi gibi geliyor aynada bakarken ama belki de duruşumdan dolayıdır. bunların 6.aydan başlamasını bekliyordum ben...
Ya heralde yuklenen bu kadar hormon yuzunden tuylendik :) ay hic umrumda degil allah nasip ederse dogumda dokulur nasil olursa
Ay ben hic inanmam bunlara herkesin bunyesi kendine gore teki veriyor ki biz bu kadar hormona az bile tepki veriyoruztamamen şimdiye kadar okuduklarımdan yola çıkarak varsayım yapıyorum; göbekteki çizgi bebek kızsa olurmuş, erkekse de tüyler daha hızlı uzarmış.
Ay ben hic inanmam bunlara herkesin bunyesi kendine gore teki veriyor ki biz bu kadar hormona az bile tepki veriyoruzyengemin ikiside oglandi gobekte kahve koca cizgi vardi ikisindede hele ikincide tipi bildigin kiz hamileligiydi ama erkek oldu allahtan hayirlisi rabbim hepimizin gonlundekini verir insallah senin cinsiyet belli olmadimi canim daha
Acık cinsiyet deyin yaaaGünaydın kizlar bugün doktora gittim şükür hersey yolunda gelişimi iyi Allah isteyen herkese nasip etsin bize sağlık sıhhat versin 12 haftaya girmiş bununDuk çok şükür. ...
Tüylenme birazcik var gibi ama bende cizgi falan yok sadece koca bir göbek varAy ben hic inanmam bunlara herkesin bunyesi kendine gore teki veriyor ki biz bu kadar hormona az bile tepki veriyoruzyengemin ikiside oglandi gobekte kahve koca cizgi vardi ikisindede hele ikincide tipi bildigin kiz hamileligiydi ama erkek oldu allahtan hayirlisi rabbim hepimizin gonlundekini verir insallah senin cinsiyet belli olmadimi canim daha
Ayyyy evet evet ikili testlerde genel olarak cikiyor zaten hevesle testi bekliyorum :))) rabbim biliyor icimden gecen hepppp kiz ama oglumda olsa hic uzulmem ruyamda hemsirenin kucaginda gordum bebegimi minnacik bi kizdi rabbim insallah yavrularimizi sagsaglim gormeyi nasip etsin hepimize :)Acık cinsiyet deyin yaaa12 haftalık bebek belli eder
`aaaaa iyi dayanmissin ben nerdeyse her hafta ultrasona girdim :)))) keske simdi gorunur cinsiyet dese kosa kosa giderimBen de genelde inanmıyorum ama insan inanmak istiyor bazen işte :)
Yok hayır, 20. haftada baktıracağım, detaylı ultrason ile birlikte. Zırt pırt ultrasona girmek istemedim
Haftaya tahminde bulunabilir dedi yani ne olursa olsun saglikli ve sağlıkla olsunAcık cinsiyet deyin yaaa12 haftalık bebek belli eder
Ayyy nolur deyin valla dört gözle bekliyorum ben 11-12 haftalık olan arkadaşlarımı. Kızkardeşim normal yolla gebe, 12 inci haftada gördü bebegin cinsiyetiniAyyyy evet evet ikili testlerde genel olarak cikiyor zaten hevesle testi bekliyorum :))) rabbim biliyor icimden gecen hepppp kiz ama oglumda olsa hic uzulmem ruyamda hemsirenin kucaginda gordum bebegimi minnacik bi kizdi rabbim insallah yavrularimizi sagsaglim gormeyi nasip etsin hepimize :)
Erkek oldumu erkenden gorunuyor kizlar biraz zorluyor gibi :)) kardesininki neymisAyyy nolur deyin valla dört gözle bekliyorum ben 11-12 haftalık olan arkadaşlarımı. Kızkardeşim normal yolla gebe, 12 inci haftada gördü bebegin cinsiyetini
Canim bende hic farketmez ama sadece bilnek istiyroum kizim mi oglum mu diye sevmeliyim onu bileyim istiyorum isim koyayim ona gore konusayim onunla. 3 4 hafta once bir tanesi erkek diye gormustum ruyamda. Gecen haftada biri kiz digeri gostermiyor diyolardi ruyamda ikisini bir arada goremedim henüzAyyyy evet evet ikili testlerde genel olarak cikiyor zaten hevesle testi bekliyorum :))) rabbim biliyor icimden gecen hepppp kiz ama oglumda olsa hic uzulmem ruyamda hemsirenin kucaginda gordum bebegimi minnacik bi kizdi rabbim insallah yavrularimizi sagsaglim gormeyi nasip etsin hepimize :)
Canim bende cinsiyet hurafelerine inanmıyorum ya. Ancak ultrasonda gorunecek. Benim canim ne tatli cekiyor ne eksi ikisinede ayni mesafeyim. Ne karinda cizgi var ne ekstra killanma zaten onceden biraz vardi malesef killanma o da ayni. 2 hafta kaldi artik sabiresimde hep cinsiyet doğumda derdi ama bu kadar bekleyip tedavi falan uğraşınca simdi oda cok merak ediyor.Kızlar dün çarşıya indim ya bütün enerjim tükenmiş bitik yattım bugün
Varya o hurafelere Bi inanmak istiyorum ki sormayın. Ayyy hangisi bana uyuyor filan diye. Yok bişi kızdan da erkekten de var bişiler. Bebikime alcam bişeyler of nette bütün şeyler cinsiyete göre
Ayrıca cinsiyet için o kadar şeyler yazılmış ki nette, yapsam çıkarmı ki diyorum. Eşim cinsiyetini öğrenmeyelim doğumda öğreniriz diyo. Çatlarım ben yaaaa şimdiden bile meraktan ölüyorum
Bugün eşime gösterdim kılları. Bu ne hatun diyo ne biçim kıl bunlarvalla işte böyle dedim. Sarı da değil bunlar kara kara diyo. Dedim hülen kıl diyoruz ne renk bekliyon. Göbeğimdeki çizgiyi gösterdim o da yukarıya doğru olan daha silik kısmı gösterdi göbeğimin üstünde de var.
Ayrıca hangi arkadaştı nickimi etiketlemişti çizgisinin hafif sola kaydığını söylemişti bende de öyle ama benim ameliyat yerinden de öyle olabilir mi acaba diye de Bi şüphelendim
babyinlove ın dediği gibi bunca hormona iyi gidiyoz. Sabah akşam estrofem ve progestan daha ne yapsın
`aaaaa iyi dayanmissin ben nerdeyse her hafta ultrasona girdim :)))) keske simdi gorunur cinsiyet dese kosa kosa giderim
Ooo neden o kadar pahalı ya. Bizim memlekette ssk an varsa 12 tl katkı payını ödeyip özel hastanede muayene olabiliyorsun. Bazı doktorlar 5-10 tl daha fark aliyor kadar. Ha tüp bebek hekiminden bahsediyorsan evet o 250 tl istediözele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi? en az 90-150 tl arası muayene ücreti ödedim ben 3 kere girdim şimdiye kadar özelde.
Valla kardeşim 4 üncü erkek çocuğunu doğuracak maşallah, hemde 28 yaşında henüz. Seviyorlar eşiyle çocuğu. Herhalde bi 4 daha doğurur oErkek oldumu erkenden gorunuyor kizlar biraz zorluyor gibi :)) kardesininki neymis
Ooo neden o kadar pahalı ya. Bizim memlekette ssk an varsa 12 tl katkı payını ödeyip özel hastanede muayene olabiliyorsun. Bazı doktorlar 5-10 tl daha fark aliyor kadar. Ha tüp bebek hekiminden bahsediyorsan evet o 250 tl istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?