2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Hee istanbullll, zor memleket valla orası. Pahalı hersey, ben eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum. Bi özel hastanede, ameliyathanede sağlık memuru. Çalışan yakini olduğum için o 12 tl farkı bile almıyorlar. Gerçi çocuklarımıza herşey feda olsun :)

Bizde 250 bayılıyoz kontrollerde sağlıkla gelsinler de feda olsun ne 250 ler gitti onları bulana kadar

Benim doktorum da tup bebek te 200 tlydi simdi 120 tl veriyoruz hic oyle bri kadin dogum yok burada canim malesef
Bende devlet hastanesi doktorlarindan nefret ediyorum canim ya tahliller ozelde 720 tl tuttu devlete gittik yaptiralim diye 700 liralik azar işittik. Rabbim kimseyi mecbur birakmasin onalrin eline

Ben de hiç öyle aşermeler yaşamıyorum ki canım. Tatlıyı normalde de sevmezdim şimdi de görmesem aramıyorum. Ekşiyi normalde çok severim bu ara aramıyorum sadece. Bi de geçen limonu yedim sonrasında sanırım tansiyonum düştü kötü oldum eşim yasakladı öyle limon yemeyi. Ben rüyamda kız da gördüm erkekte o Zaman ne olcak çocuğum. Birinde bir tırın kapağında ultrason görüntüsü vardı kız bebeği bacaklarını açmış. Eşime diyorum ki bak kız bebeğimiz hatta rahmini bile gösteriyim bak diyip yakınlaştırıyorum görüntüyü, yumurtalıklarına kadar gösterdim. Geçenlerde de yine ultrason görüntüsünde Bebek bacaklarını açınca pipisini gördüm aaaa erkekmiymiş dedim eşime testislerini görmeden inanmam diyorum. Onu da eşim gösterdi bak burda işte diyo.
Bu çocuktan korktum Bi ben

Ben de deli gibi meraklardayım

Valla kardeşim 4 üncü erkek çocuğunu doğuracak maşallah, hemde 28 yaşında henüz. Seviyorlar eşiyle çocuğu. Herhalde bi 4 daha doğurur o evet erkek cabuk belli oluyor

Ben de çok çocuk seviyorum bu kadar zaman çocuk hasreti çekmeseydik ben 2 yi doğurmuş yakın zamanda 3. Düşünür olurdum. Rabbim biliyo içimi 4 çocuk istiyordum ben, ama yaşım itibari 3. Bile yapabilirmiyim bilmiyorum. Çok kardeşlik güzel bişey yaa 3 kardeşim var biri 13 yaşında hepsi ayrı ama ufaklığım kız o ayrı. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bende senin gibiyim canim karnım doysun yeter gormesem hic birsey aramiyorum. Bende hep cok cocuk istedim bilyor musun?eger istedigimde olsaydi bende 2.yi bekliyor olurdum hep 3 cocuk istedim ben. Rabbim bunlari saglicakla verirse korunmayi dusunmuyorum bende 2 yi buyuten 3 u de buyutur dicem benm yasim daha 26 ama bunun icin 3 yil ugrasinca insan cok umutlu bakamiyor dogal yolla olacagina dair. Ama doktorum bundan sonra dogal yoldan gebe kalirsin diyor

özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi? en az 90-150 tl arası muayene ücreti ödedim ben 3 kere girdim şimdiye kadar özelde.
Ozel canim muayene 150 tl tam kazik burda boyle ama 10 gun ucretsiz kontrol hakkin var bende kullaniyorum o hakki niye kullanmicam okadar para verince :))

Bendim o gobekteki cizgim hafif sola kayik gibi diyen:)
Anneme ablama sordum mumkun degil duzdur o sana oyle geliyordur dediler, ayni sehirde olmadigimiz icin gosteremedim. 10gun sonra doktor kontrolum var, ona soracagim durusum mu yamuk cizgi mi yamuk diye.

özele mi gidiyorsun devlet hastanesine mi? en az 90-150 tl arası muayene ücreti ödedim ben 3 kere girdim şimdiye kadar özelde.
Ben de ozele gidiyorum ama esimin ssk sindan yararlaniyorum, fark ucreti olarak 30lira aliyorlar. Buradaki devlet hastanesi cok kalabalik oluyor, 30lira vereyim ama rahat edeyim diye ozele gidiyoruz.

Ozel canim muayene 150 tl tam kazik burda boyle ama 10 gun ucretsiz kontrol hakkin var bende kullaniyorum o hakki niye kullanmicam okadar para verince :))

evet 1 hafta içerisinde ikinci kez gidince ücretsiz bizimkinde de, bu hakkımızı sonuna kadar kullanmak gerek, kuş kondurmuyor onlar da nihayetinde, 10 dk'dan fazla ilgilenmiyorlar bile, gerek yok çünkü bu noktada. Bakıyorlar her şey yolunda mı diye ultrasona, bir sıkıntın var mı diye soruyorlar, o kadar...

İstanbul'da yaşamayanları o kadar kıskanıyorum ki. Sakın ama sakın özenmeyin İstanbul'a kızlar, benim eşim de Ankara'dan taşınmış buraya, "valla senle tanışmış olmasaydım asla İstanbul'da kalmazdım" diyor. Taşı toprağı altın değil pahalılık ve insan kirliliği! Başka bir şey değil. Çocuğumuzu başka şehirde büyütmenin hayallerini ve planlarını yapıyoruz ama kısmet nasip her şey. Allah İstanbullu annelere iki kat sabır versin!

Aynen canim 10 dakika bile surmuyor esimde cok bozuluyor bu duruma insan bi ne yapip yapmicagini soyler bari diyo ultrasona gir iki dakika odaya git iki dakika hizli hozli konusup yolluyor diyo bi sikinti sorun varmi nasil besleniyorsun falan hic bu ne ilgisizlik devlet hastanesi gibi 5 dakikda sepet havasi diyor ama heryer oyle benim eski doktorum mukemmeldi ama iki sene once sehir degistirdi benim bi dahaki randevuda tek istedigim baska ultrasona girmek olucak okadar eskiki hicbi sey gormuyorum benim baktigim ekran simsiyah ya bide burdaki en iyi ikinci hastane yani

Merhaba kızlar,
Dün artık öğlen başlayan başağrısı mide bulantısı doruğa ulaştı gece hep gecetvdiyr bekledim sabrettim ama gece bsyilcak duruma geldim
Acil gittim serumlar takıldı gece 2:30 da eve geldik.
Çok yorucu birgün ve geceydi benim için.
Bu gün İstanbulda tup bebek doktorumda randevu vardi ana gidemedik çok üzüldüm.
İnsh bebekler iyidir.
Bu arada tip bebek doktorumda 21 gün muayene suresi var ve ücreti 325 TL
İzmitten ise 100-250 TL aradı değişiyor.
Su an a kendi bulundugum yerde de doktora asker hastanesine gidiyorum ücret odemiyorum eşimin SGK sından kesiliyor.

Ve bir canlı bomba daha İstanbulda yaşamak gerçekten zor.
Gerçekten sabırlar dilerim bu şehirde yaşamak için azmeden herkese.

Vefat edenlere Allahım mekanlarını cennet etsin.
Yakınlarında sabır versin.
Allaha emanet olun.
Emanet olalım.
Zor günler geciriyoruz.

Kizlar selam. Bu sabah dudağimda ucukla uyandım nasıl geçer bilgisi olan ?

Ben de burada tup bebek merkezine gidiyordum 1senedir, 150lira muayene ucreti odedim 6ay gecerliydi. 1yilda toplam 300lira muayene parasi verdim ve cok fazla muayeneye gittim yani. Evime uzak oldugu icin simdilerde daha yakin bir hastaneye basladim.

Canim cok gecmis olsun iyilerdir uzulme git orda bi doktora gorun gor bebeklerini

Gecmis olsun canim cok tekrar randevubalip gidersin uzulme. Simdi iyi misin bugun bende ilk kez ogleden sonra kustum ama isin kotusu hep su ictigimde oluyor su icemiyorum bu durum beni kötü etkilyor su icemiyorum

Kızlar nasılsınıız

BHR84 Can'ım ruj sür uçuğun üstüne ve uzun süre çıkartma. İyi geliyor

Ben İstanbul'un hengamesinden kaçıp kurtulanlarındanım kızlar. 3,5 sene yaşadım orda ama ömrümden ömür gitti. Hele oranın özel hastanesinin bile adı batsın yani. Koca kistimi göremediler de ben bu hallere geldim. Eşime de çok bişeyin yok dediler o da burda ameliyat oldu. Velhasıl kaçma imkanı olan durmasın oralarda. Tek ulaşımı bile sıkıntı stres diğerlerini söylemiyorum bile...

Dediğim gibi ben burda tıp fakültesine gidiyorum. Doktora ilk ödediğimiz paradan sonra Bi ödeme yapmadık. Yapsakta hoca yani 120 lira. Ayrıca ilk geldiğimde araştırma hastanesine de gittim oradaki doktorlarda gerçekten iyilerdi. Hatta burda doğum evinde normal doğumu özendirmek için özel odalar var. Normal doğum yapan, tek kişilik, banyosu wc içinde olan odalarda kalıyor. Refakatçısıda kalabiliyor yani

Gecmis olsun canim cok tekrar randevubalip gidersin uzulme. Simdi iyi misin bugun bende ilk kez ogleden sonra kustum ama isin kotusu hep su ictigimde oluyor su icemiyorum bu durum beni kötü etkilyor su icemiyorum

Bugün daha iyiyim çok sukur.
Migrenim var benim onunla başladı .Ankara olayina cok uzulmustum.
kustukca baş agrisi kuvvetlendi.baş ağrısı kuvvetlendikce kusma arttı.
Fenaydim ya kimse yaşamasın.
Su olayı bende de aynı malesef ki susuzda duramazdim ama şimdi tutuyorum kendimi.
Tekrar randevu aldim canım.ama bugüne sartlastim gormek için.Bugünde İstanbulda yaşayanlar ayrıca üzücü çok.

Valla eşim iki gündür orda gs-fener maçı için gitti. 2 günde 500 tl para harcamış, burası nasıl memleket yaşanmaz burda deyip duruyor. Allah yardimciNiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…