- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
öyle canım saha birinin şokunu atlatmadan diğeri başlıyor nasıl olacak nasıl düzelecek bu vatan bilmiyorum... yine 2 şehitttt...4 kişide patlamada ölmüş 2.5 yaşındaki güzeller güzeli bir kız ağır yaralı hiç suçu yokken.. rabbm sonumuzu hayretsin. bende ugün buantıdan baya kötüydüdm canım ama yinede bu halimize çok şkür. yemek yaptım bulaşıkları yıkayamadan kusmaya başladım mhvetti beni. hala bulanıyor çubuk kraker yiye yiye bir hal oldum valla. sağ kasığımda bacağımada vuran bir ağrı var giderek herşey yoğunlaşıyor ama buna da çok şükür..Bugün daha iyiyim çok sukur.
Migrenim var benim onunla başladı .Ankara olayina cok uzulmustum.
kustukca baş agrisi kuvvetlendi.baş ağrısı kuvvetlendikce kusma arttı.
Fenaydim ya kimse yaşamasın.
Su olayı bende de aynı malesef ki susuzda duramazdim ama şimdi tutuyorum kendimi.
Tekrar randevu aldim canım.ama bugüne sartlastim gormek için.Bugünde İstanbulda yaşayanlar ayrıca üzücü çok.
Canim iyiki yazmissin o agri bendede var normal demekki icim rahatladi bazi gunler cok agrili geciyor ama napalim deger bu meleklereöyle canım saha birinin şokunu atlatmadan diğeri başlıyor nasıl olacak nasıl düzelecek bu vatan bilmiyorum... yine 2 şehitttt...4 kişide patlamada ölmüş 2.5 yaşındaki güzeller güzeli bir kız ağır yaralı hiç suçu yokken.. rabbm sonumuzu hayretsin. bende ugün buantıdan baya kötüydüdm canım ama yinede bu halimize çok şkür. yemek yaptım bulaşıkları yıkayamadan kusmaya başladım mhvetti beni. hala bulanıyor çubuk kraker yiye yiye bir hal oldum valla. sağ kasığımda bacağımada vuran bir ağrı var giderek herşey yoğunlaşıyor ama buna da çok şükür..
Gunaydinnn. Esimin sınav gorevi var 2 gundur tek basimayim sıkıntıdan patladimmmmm bulantılarım da hic gecmiyor. Dun doktorun verdigi ilaci ise yaramiyor diye icmedim o da meger hafifletiyormus dun mahvetti beni. Aksam ictim ama etki etmedi perisan oldumKizlar gunaydin cok guzel bir pazar olmasi dilegiyle
Canim rahim kalinligi 8 9 mm normal sanirim canim ben direk taze tedavi gordum o yzuden bilmiyorum ama benim e2 980 cikmisti 2 gun sonra yumurta toplandi progestan hic bakilmadi bende sanirim dondurulmus tedavi farkli oluyorGünaydın kızlar arkadaşım transfer tedavisi goruyo geçen gün ondan tahlil istediler yaptı e2 ve progestan e2 124 progestan 0.00 çıktı normalmi bide transfer tedavisinde siz hangi ilaçları kullandınız o oniki gün boyunca 4 gün 1 estrofem 4 gün 2 estrofem 4 gün 3 estrofem diye kullaniyo onikinci günü doktora gidcek rahim kalınlığı için kaç mm olmasi lazim transfer için cvplarsaniz sevinirim
estrofem yavaş yavaş dozajı attırılarak kullanılan bir ilaç. ben günde 1 ile başladım, sonra sabah 1 akşam 1 oldu, sonra sabah2 akşam 1 oldu. adetimle birlikte başlamıştım, sonra dondurulmuş embriyo transferim oldu, şimdi 10haftalık hamileyim hala sabah 3estrofem kullanıyorum. doktor rahmin kalınlığına göre gerekli gördüğü miktarda ilacın dozunu değiştiriyor o yüzden arkadaşın verilen takvime saati saatine uysun ve muayene vakitlerini aksatmasın bir sıkıntı olmaz.Günaydın kızlar arkadaşım transfer tedavisi goruyo geçen gün ondan tahlil istediler yaptı e2 ve progestan e2 124 progestan 0.00 çıktı normalmi bide transfer tedavisinde siz hangi ilaçları kullandınız o oniki gün boyunca 4 gün 1 estrofem 4 gün 2 estrofem 4 gün 3 estrofem diye kullaniyo onikinci günü doktora gidcek rahim kalınlığı için kaç mm olmasi lazim transfer için cvplarsaniz sevinirim
Rabbim sağ salim kucağına almayı ve kalp atışını duymayı nasip etsin ins canımHayırlı pazarlar annişler
Delalim a keşke yardımcı olabilsem ama neyden bahsediyo inanın Bi fikrim yok. Doktorum sağolsun pek bişey söylemez bize ama zaten o tip tahlilleri de yapmadı. Sadece adet bittikten 2 gün sonra yumurtalara baktı şu gün vur çatlatma iğnesini dedi. Sonra da yumurtalar toplandı o kadar.
Bende mide bulantısı 2 gün olmuştu daha görmedim sonrasında. Annem o mide bulantısı hamilelikten değildir bişey dokunmuştur, o öyle 2 gün yaşanıp geçmez dedi. Sadece arada Bi ne olduğunu anlayamadığım bişey oluyo canım hiç bişey yemek istemiyo. Onun dışında iyiyim deli gibi midem kazınıyo sürekli bişeyler atıştırayım istiyorum.
5 gün kaldı kalp atışına nasipse heyecan başladı bakalım
Tsk ederim canım bende ilk denemede tutmuştu ama iki aylıkken düşük yaptım kalp atışı durdu ve cok acili düşük yaptım rabbim kimseye yasatmasinestrofem yavaş yavaş dozajı attırılarak kullanılan bir ilaç. ben günde 1 ile başladım, sonra sabah 1 akşam 1 oldu, sonra sabah2 akşam 1 oldu. adetimle birlikte başlamıştım, sonra dondurulmuş embriyo transferim oldu, şimdi 10haftalık hamileyim hala sabah 3estrofem kullanıyorum. doktor rahmin kalınlığına göre gerekli gördüğü miktarda ilacın dozunu değiştiriyor o yüzden arkadaşın verilen takvime saati saatine uysun ve muayene vakitlerini aksatmasın bir sıkıntı olmaz.
yaşatmasın amin. hamile kalamamak zor ama kalıp sonra kaybetmek daha zor. allah dağına göre kar verir inşallahTsk ederim canım bende ilk denemede tutmuştu ama iki aylıkken düşük yaptım kalp atışı durdu ve cok acili düşük yaptım rabbim kimseye yasatmasin
İyiyiz şükür, güneşli bir sabaha uyandık. bugün belki yürüyüş bile yapabiliriz bebişim ağrı sızı yapmazsa:)Günaydın canlarım nasilsiniz?
Tsk ederim canımCanim rahim kalinligi 8 9 mm normal sanirim canim ben direk taze tedavi gordum o yzuden bilmiyorum ama benim e2 980 cikmisti 2 gun sonra yumurta toplandi progestan hic bakilmadi bende sanirim dondurulmus tedavi farkli oluyor
Amin canım inşyaşatmasın amin. hamile kalamamak zor ama kalıp sonra kaybetmek daha zor. allah dağına göre kar verir inşallah
Dayanabiliyor musun canim ya yürüyüşe falan. Ben az once cok sıkıldım bir markete ciktik arabayla 10 dk ancak gezebildim eve gelir gelmez yattim cok yoruldum ya. Dun birsey okudum ikiz gebelikte yorgunluk giderek artiyormus 3. 4.aydan itibaren hep uyumak isticeksiniz diyor. Simdiden bu kadar yorgunken bikac ay sonra hic düşünemiyorum kendimi.İyiyiz şükür, güneşli bir sabaha uyandık. bugün belki yürüyüş bile yapabiliriz bebişim ağrı sızı yapmazsa:)
He valla benimde gözüm sürekli yatakta. İşten eve zor atıyorum kendimi. Hava guzel, insan çıkıp hava almak istiyor ama yorucuuDay
Dayanabiliyor musun canim ya yürüyüşe falan. Ben az once cok sıkıldım bir markete ciktik arabayla 10 dk ancak gezebildim eve gelir gelmez yattim cok yoruldum ya. Dun birsey okudum ikiz gebelikte yorgunluk giderek artiyormus 3. 4.aydan itibaren hep uyumak isticeksiniz diyor. Simdiden bu kadar yorgunken bikac ay sonra hic düşünemiyorum kendimi.
Benimde o kadar gezesim var ki ama 10 smdk yürüdüm 2 saattir yatis modundayimayyy valla güzel bi pazar
He valla benimde gözüm sürekli yatakta. İşten eve zor atıyorum kendimi. Hava guzel, insan çıkıp hava almak istiyor ama yorucuu
Ya canim bende hic dayanamiyorum yuruyuse kimse inanmiyor esim bile abartiyorsun diyor yoruluyorum karnim cok agriyor sonra diyorum herkes dalga geciyor cok uzuluyorum ya hickimse inanmiyorBenimde o kadar gezesim var ki ama 10 smdk yürüdüm 2 saattir yatis modundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?